Profil: Madablili
Despre
Utilizator: Madablili
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 30, 2019
Ultima vizita: Thursday, September 3, 2020 8:20 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 76
Postat: Saturday, November 2, 2019 6:06 PM
Aleahim wrote:
Fetelor vi s-a intamplat dupa duphaston sa nu va vina menstruatia? Mie tot timpul imi venea a treia zi.Azi e a patra si nici urma.Nici un semn, nici spotting, nici crampe doar sanii durerosi.Dar asta tine deja de 10 zileuff

Buna si scuze ca postez aici incercam de 1 an jumate sa avem un bebe eu 22 si sotul 28 ani am ovarele polichistice am facut si analize hormonale rezultate sunt in a 5 zi de mestruatie luna trecuta TSH 1,66uUl/ml (0,35-5,1)
LH 5,6 mlU/ml (faza foliculara 1,9-11,6)
Prolactina 54,50 ng/ml (1,9-25)
Testeronul 1,10 ng /ml (<=1,23) si progesteron in ziua 21 a ciclului 0,75 ng/ml (faza luterala 2,2- 16,1) am fost la endocrinoloc cu rezultatele si mia facut si o consultatie la tiroida si am un nodul balign partea dreacta gusa microchistica gr I si mia dat trimitere la irm celebral cu substanta pt hipofiza si hipotalamus si sa fac analize rezultatele luna asta in a 2 zi de mestruatie UREE serica 38,34 mg/dl (16,9-43,4)
CREATINA 0,85 mg/dl(0,,5-0,9)
Prolactina 45,60mg/ml (1,9-25)
DHEA-S 369,66 ug/dl (140-400)
FSH 6,45 miU/ml (faza foliculara3,5-12,5)
Antitiroglobulina 0,29 IU/ml(< 9,0)
17 oh progesteron 2,44 ng/ml(faza foliculara 0,1-0,8-ovulatie0,3-1,4 post ACTH:<3,2ng/ml va rog o parere despre rezultat sunt probleme mari si sotul a facut spermograma nu ia esti perfecta dar nic rea a fost la urolog si ia zis ca e perfect sanatos dar totusi ia dat si lui tratament cu profertil 2 luni pentru al ajuta va rog mult nu am programare numai saptamana viitoare la endocrinolog si pentri irm nu am bani necesari ca sa il fac mam saturat de a tot umbla la medici de atata timp si nu am primit nici un tratament o sa ne putem si noi bucura de a fi parinti
Subiect: Glanda tiroida si sarcina
Postat: Saturday, November 2, 2019 5:53 PM
Buna incercam de 1 an jumate sa avem un bebe eu 22 si sotul 28 ani am ovarele polichistice am facut si analize hormonale rezultate sunt in a 5 zi de mestruatie luna trecuta TSH 1,66uUl/ml (0,35-5,1)
Testeronul 1,10 ng /ml (<=1,23) si progesteron in ziua 21 a ciclului 0,75 ng/ml (faza luterala 2,2- 16,1) am fost la endocrinoloc cu rezultatele si mia facut si o consultatie la tiroida si am un nodul balign partea dreacta gusa microchistica gr I si mia dat trimitere la irm celebral cu substanta pt hipofiza si hipotalamus si sa fac analize rezultatele luna asta in a 2 zi de mestruatie UREE serica 38,34 mg/dl (16,9-43,4)
17 oh progesteron 2,44 ng/ml(faza foliculara 0,1-0,8-ovulatie0,3-1,4 post ACTH:<3,2ng/ml va rog o parere despre rezultat sunt probleme mari si sotul a facut spermograma nu ia esti perfecta dar nic rea a fost la urolog si ia zis ca e perfect sanatos dar totusi ia dat si lui tratament cu profertil 2 luni pentru al ajuta va rog mult nu am programare numai saptamana viitoare la endocrinolog si pentri irm nu am bani necesari ca sa il fac mam saturat de a tot umbla la medici de atata timp si nu am primit nici un tratament o sa ne putem si noi bucura de a fi parinti
Subiect: Infertilitate
Postat: Saturday, November 2, 2019 5:16 PM
maria2013 wrote:

Succes mult! Un sfat...testeaza si trombofilia! În cazul meu, doua mutatii m-au tinut cativa ani departe de împlinirea visului de a fi mama!

Si ai reusit pana la urma sa ti se indeplineasca visul .ce proceduri ai mai parcurs scuze ca insist dar as dori mai pareri caci de doctori deja am ajuns sa cred ca numai bani sa le dai si zic asta pentru ca la 6 luni de incercari nereusind sa raman insarcinata am mers la un consult ginecologic cu problema ca nu raman si scurgeri intre mestruati si mestruati dureroase si foarte mult cantitativ chear si de 2 saptamani .acolo mia facut eco si am aflat ca, am ovare micropolichistice si tratamnt doar cu normens 3 luni si dupa un an de incercari sa revin la ea ,,au trecut inca 6 luni si am revenit la ea tot cu aceleasi probleme si mai facut din nou eco si reiese caci am ovare polichistice cu sangerare disfunctionara si am primit marvelon pentru 3 luni si fiole pt ami opri sangerarea si clorocalcin ..din pacate nu mia facut bine pt ca dupa 2 sapramnani am vazut ca ni se umflase picioarele si leam intrerupt ....intre timp si sotul sia facut acea spermocramama si cu rez am mers la ea si a zis ca nu sunt probleme asa mari sa mearga la urolog si mie mia dat normens pt ami elimina din chisturi si dupa sa imi dea tratament am sunato sai zic ce zisese urologu si a zis ca nu se poate sa fie sanatos daca spermograma a esit prost ...Atunci am renuntat la ea si am cautat alta doctorita .am mers la ea din nou aceeasi problema cu ovarele si sa mirat cum de atata timp nu am primit tratament atata timp si macar sa fac analize ..a zis sa fac acele analize si sa ma reintorc la ea sa vada rez cand am mers ma trimis la endocrinolog ca tine de el si imi va da un tratament pt ami scadea prolactina ..dar cand am ms acolo iar duta si fa irm mam saturat ma trimite de la unu la altu acum urmeaza sa mg din nou la endocrinolog cu rez de la analize si oare am sanse cu problemele mele sa primesc ceva tratament fara sa mai fac irm celebral?a mai trecut cineva prin asa cv ?
Subiect: Infertilitate
Postat: Saturday, November 2, 2019 12:14 PM
Buna incercam de 1 an jumate sa avem un bebe eu 22 si sotul 28 ani am ovarele polichistice am facut si analize hormonale rezultate sunt in a 5 zi de mestruatie luna trecuta TSH 1,66uUl/ml (0,35-5,1)
17 oh progesteron 2,44 ng/ml(faza foliculara 0,1-0,8-ovulatie0,3-1,4 post ACTH:<3,2ng/ml va rog o parere despre rezultat sunt probleme mari si sotul a facut spermograma nu ia esti perfecta dar nic rea a fost la urolog si ia zis ca e perfect sanatos dar totusi ia dat si lui tratament cu profertil 2 luni pentru al ajuta va rog mult nu am programare numai saptamana viitoare la endocrinolog si pentri irm nu am bani necesari ca sa il fac mam saturat de a tot umbla la medici de atata timp si nu am primit nici un tratament o sa ne putem si noi bucura de a fi parinti?