gravidutze va pup dulce, chiar daca nu mai am timp sa intru la voi. mi-e dor de palavrageli si sa stau sa va urmaresc. sarcini usurele si nasteri la fel
|
Ce de burtici multeee! felicitari fetelor multa sanatate si sarcini cat m-ai usoare
Nu v-am uitat! i-mi este dor de voi si de brticile voastre dar copilasii mei sunt tare nazdravani si nu i-mi mai lasa timp de nimic
pupici dulcici
|
pup la gravidute si nastere usoara
|
Va multumim frumos! poze o sa pun la jurnal
|
Pupici la burtici!
Alexandra
|
Mela nastere usoara, bebita sanatoasa si papacioasa si doarma noaptea
|
Nastere usoara Teea si un bebe sanatos
|
Felicitari mamico ptr puisorul vostru
Sa fie sanatos si frumos este deja, presimt eu.... Laptic mult sa se faca Edi repede maricel
|
Mii de multumiri fetelor si gravidutelor
Am nascut foarte repede si usor, mi s-a spus ca am avut ,,o nastere ca-n filme,, foarte repede s-a petrecut totul, nici nu am realizat durerile. doua ore a durat tot travaliul si nasterea la un loc si dupa toate astea am mai avut si anestezie peridurala A venit pe lume puisorul meu cu nr doi, este sanatos si papacios, numai ca ne-a dat drumul destul de repede din spital si e mai greu cu lapticul inca nu vine suficient incat sa-l sature dar remediem problema. Va multumesc ca v-ati gandit la noi si a-ti fost alaturi de noi, cum am fost printre primele care au dat startul la nasteri(fiind una dupa alta) va doresc la toate o nastere ca a mea
|
Pupicei multi la gravidute, sarcini usoare si nasteri ca un fulgulet!
|