Profil: mada02
Despre
Utilizator: mada02
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 11, 2015
Ultima vizita: Wednesday, May 6, 2015 4:26 PM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: La cat timp dupa cezariana se poate relua sportul?
Postat: Wednesday, April 1, 2015 11:40 PM
Anelise wrote:
Revin la topic tot eu...

Am intrebat medicul fix pe masa de operatie cand pot relua alergatul. Crazy De la 6 saptamani incolo, daca totul e ok in urma controlului, cica se poate face sport. Bine, banuiesc ca mai usurel la inceput...

Eu de alaltaieri am inceput cu niste exercitii usoare - mai mult brate, picioare, mai putin burta ca nu merge. chitara Cum spuneam si mai sus, nu pentru kg (alea s-au dus deja...), ci pentru starea de bine ca m-am saturat de stat si nu ma simt ok nici fizic, nici psihic... alcool Nici vremea nu ma ajuta deloc din pacate.

Voi cum mai stati? pupici Ma refer la fetele care au nascut mai recent.

Eu am nascut acum 3 luni. Inainte de cezariana aveam 74 kg, cand am ajuns acasa si m-am cantarit aveam 70kg....si acum dupa 3 luni am 60kg fara sa fac sport doar plimbarile lungi in tota casa cand bebe plange. Marea mea problema sunt vergeturile,am folosit creme si uleiuri in fiecare seara pe timpul sarcinii dar degeaba:(( stiti un remediu care sa atenuieze macar aspectul lor?
Subiect: stomatita bebe 2 luni si 2 saptamani
Postat: Monday, March 16, 2015 12:58 AM
Multumesc de sfaturi fetelor ... din pacate nu mai alaptez..dar mereu sterilizez biberoanele inainte de fiecare masa,dar baga mereu manuta in girita:(..acum vad e mai binisor(am folosit glicerina cu nistatin si inca un badijonaj bucal preparat la farmacie) sper sa treaca si sa nu mai apara ca e foarte urata..va pup si multa sanatate la puiuti hearts
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Sunday, March 15, 2015 12:21 AM
voicu oana wrote:
Fetelor....am tras chiulul grav de tot....am sa va povestesc o tona...da hai sa o luam cu inceputul..De nu am timp nici sa manac ma alearga fimea toata ziua...mai nou sunt stresata ca nu imi papa cat trebuie si ma gandesc serios sa o trec pe lapte praf...e agitata mereu...sta toata ziua cu suzeta in gura,plange ,de azi am vazut ca nu vrea sa mai pape titi decat din stangul pe dreptul a inceput sa il refuze...cred ca nu se mai satura din san...azi la 12a papat ambii sani si i-am mai dat inca 30 de ml de la san muls de dimineata,plus inca 40 ml de formula..
mi se pare cam mult pe langa titi...avem aproape 2 luni,pe 6 face 2 luni si am iesit din spital cu 3620 gr si 53 de cm si avem azi la cantar acasa 4700 gr si 57-58 cm... e bine?? Oare trece prin puseul de la 7-8 sapt? de nu se mai satura?am inceput si noi de 3-4 sapt sa numai facem cacut decat cu supozitor sau termomentru...la 2 zile...sunt cu nervii la maxim ca nu stiu ce sa ii fac ca sa faca cacut..beau tone de ceai pt lactatie,,,iau galafor....deja am crescut doza iau cate 2 pastile de 3 ori pe zi...cred ca in curand ajung la balamuc....acu spre exemplu a papat titi mai hai hai...am noroc ca doarme noaptea...cam 6-7 ore...am ajuns si la dermatolog ca avem bubite pe fata,pe gat pe maini..parca e spuze ala...cica e dermatita seboreica infantila...dai chin cu creme...nu ii place...plange se enerveaza...am un copil argintul viu..imi manaca urechile...
buna!! Eu sunt noua pe aici...am o fetita de 2 luni si 2 saptamani si acum are 5 kg dar la 2 luni avea 4600 si 57 cm dr.a zis ca e ok sa nu imi fac griji ...din pacate nu mai alaptez dar totusi mananca putin, cel putin asa cred cam 90 de ml la o masa o data la 2 ore jum maxim 3...foarte rar cand papa 120ml(oare ce sa fac sa pape mai mult)... la fel si noi tot cu termometru sau supozitor, iar azi cand a facut caca am observat noste chegulete mici de sange si am vb cu dr. A zis ca de la constipatie dar pt linistea mea luni facem o proba la scaunssa vedem daca e totul ok, intre timp ne-a recomamdat Protectis ...eu iam mai dat Protectis cand avea colici si iesea foarte bn...pupici la mamici si frumosii ingerasi coeur
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Saturday, March 14, 2015 11:08 AM
Cele mai frumoase momente, am nascut acum 2 luni si jumatate si imi aduc aminte cu drag ce frumos era dar si griji pentru ca mereu ma gandeam daca e bn ma temeam de momentul nasterii si tot asa, din pacate nu am putut sa nasc natural cu toate ca mi-am dorit ff mult dar cel mai important e ca sunt bine si eu si ingerasul nostru drag...va puup fetelor hearts aveti grija de voi si de burtici :*nastere usoara , bebei sanatosi
Subiect: Ce tip de soacra ai?
Postat: Saturday, March 14, 2015 12:50 AM
bereea wrote:
A mea soacra e rece, pur si simplu nu cred ca e capabila de dragoste.Cealalta nora e alt caracter decat al meu, eu i-au foc cand mi se amesteca in familie.Intotdeauna i-am vorbit civilizat si cu bun simt, dar mi-am spus parerea.Deci, sunt rea si nerespectoasa.Soacra mea e femeie putin educata de la tara. Vrea sarut-mana si vorbit du dumneavoastra. Avem religii diferite si deja ma vede ca "diavolul" care i-am purtat baiatul spre pierzare.Culmea e ca si cu celalat baiat s-a intamplat la fel.Dar fratele sotului meu vede cum e maica-sa , al meu nu.Poate si faptul ca suntem departe l-a facut sa o vada in mod diferit.N-am nimic cu ea cat timp isi face doar afeacerile ei.Ma doare cand vad indiferenta pentru Ale , dar pot trai cu asta.

Suntem in aceeasi situatie si soacra mea e tot alta religie si ma vede exact la fel...ca eu i-am luat baiatul dp calea drepta ...ea ar fi femeie buna daca nu s-ar baga in legatura cu religie...de fiecare data dupa ce sotul vorbeste cu ea discutam si noi de religie si multe altele...
Subiect: stomatita bebe 2 luni si 2 saptamani
Postat: Saturday, March 14, 2015 12:27 AM
Buna fetelor sunt noua pe aici...am o minune de fetita si avem o stomatita de care nu prea mai scapam ...prima data a avut acum 3 sptamani ... a trecut dar acum iar a facut si nu prea mai papa :(( am fost la medic si ne-a recomandat glocerina cu nistatin...v-ati confruntat cu aceasta problema? cand ati scapat definitiv de ea si ce tratament a avut bebe...
Va pup si multa sanatate la bebei :*