la multi ani,mamici,sotii,doamne si domnisoare ! o zi minunata va doresc! sa iubiti si sa fiti iubite!
|
cate un pupic si un vot pentru fiecare pui,numai sa-i vad zambind.... dar nu pot alege,toti sunt frumosi!
|
nu stiu sigur,dar e un medic bun. esti din iasi ,poate ai auzit de ea ,e dr.popa ,face si la policlinica stundeteasca.multumesc pt sfaturi!
|
multumesc! o sa vad ce spune doctorita,am citit undeva de asta,dar au fost cazuri ,fiind mai mare sa nu reuseasca operatia si tot la cutit a ajuns... dar voi vedea. o saptamana buna va doresc!
|
|
va multumesc ,din suflet pentru sfaturi! sper din suflet ,marivic,sa-ti fie bine ,sa reusesti tot ce ti-ai propus. o sa vad ce o sa spuna doctorita si o sa va tin la curent si chiar o sa indraznesc sa va cer sfatul . rody,multumesc! vanina,chiar as fi inconstienta daca as mai face un copil si oricum am si trompele legate.....si am si o fetita a unei prietene ,cu care si stau cat e la servici si-mi spune ,,mama" asa ca.... t-mihaela,intr-o zi ,am sa redevin ce am fost si atunci...sa vedeti voi ,,camera de ras":018:
|
gabyd ,nu am luat-o ca si cum mai fi judecat,pur si simplu am luat-o ca pe un exemplu de viata, iti multumesc ca ai incercat sa ma incurajezi . tratamentul de 6 luni l-am facut cu ,,diufaston" sau ceva de genul....dar nu au avut nici un efect,e tratament hormonal.acum trebuia sa ma duc imediat dupa sarbatori si dupa control ar fi vrut sa-mi faca chiuretaj,in sens terapeutic ,poate mai opreste din sangerari si mai amana operatia.binenteles ca nu m-am mai dus....iar la interne mi-au dat o schema cu sorbifer ,acid folic,ca+sug ,ca efervescent ,distonocalm ,si umez ,caci nu mai pot sta fara umez ,stomacul e terminat.dar mi-au zis ca daca nu fac ceva cu fibromul ,nu are ce sa-mi faca ...si un regim alimentar...am cautat si reteta de la neuro,dar nici nu mai stiu pe unde sunt...
|
iubita,acolo nu e vb de un miliard ,de 100 de milioane,au gresit fetele,cu schimbarea asta de bani.calculatorul il am de la scoala,prin cec,,euro 2000" ,pe net ,da dau 30 lei in fiecare luna,dar sincer este singurul lucru cu care ma mai deconectez...si copii se mai joaca .eu nu faptul ca umblu eu cu o pereche de pantalonoi ma intristeaza sau ca in casa nu am nu stiu ce mobila...sanatatea e pe primul loc. iar fara bani.....sanatatea e in ...acum intelegeti de ce nu prea intru sa scriu pe forum? pentru ca daca as incerca sa fiu sincera,cu situatia in care sunt,ati zice ca-mi plang de mila.poate gresesc eu ,poate nu stiu sa ma exprim,poate nu sunt buna ca mama ,nu stiu ....eu nu am fost iubita,nu stiu ce inseamna sa fii luata in brate de parinti si ...nici ce e aia ,,familie"...dar pot oferi ce mie mi-a lipsit.imi place ca ai reusit in viata,esti unul dintre exemplele pozitive,esti o invingatoare .sa dea dumnezeu ,sa ajungi atat de sus ,incat sa nu-ti mai faci griji niciodata.
|
daca as putea sa-mi controlez starea sufleteasca ,as face-o.cat despre copii crede-ma ca in fata lor nu apar asa,incerc sa zambesc cat de des pot,ma joc cu ei,vb cu ei si incerc din rasputeri sa nu simta cei in sufletul meu.aici cand scriu,e ca si cum as vorbi cu o prietena,ma destainui fara a ma vedea cineva ca las garda jos.vreau sa va spun sincer ,ca intodeauna cand scriu ,,imaginea " chiar este in sufletul meu.poate voi invata din nou ce e speranta,dar nu pot uita decate ori am sperat si am fost dezamagita.probabil acum e mai greu si din cauza starii de sanatate ,s-a combinat oboseala fizica cu cea psihica ,dar voi reusi eu cumva. cat despre psiholog,as fi super incantata ,dar nu-mi pot permite asa ceva ,nu reusesc eu sa-mi merg la ginecolog,am retete necumparate...oricum va multumesc ca mi-ati dat un sfat frumos....
|
este un scriitor al zilelor noastre,ma regasesc in cuvintele lui ....OCTAVIAN PALER cititi-l ,este minunat ! cand simp ca nu mai pot ,intru si-l citesc pe google.
|
|