Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Superba si nimic mai mult . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| bereea wrote:Dari, arati fantastic, doar ca eu habar n-am cum e cu tatuajele astea.Imi explici si mie? La buze mi-a facut anestezie ca si la stomatolog,mai frica mi-a fost de injectie,deci nu am simtit absolut nimic.Problema a fost dupa aceea,la unele se desunfla buzele dupa 3-4 ore la mine abia dupa 24 de ore.Daca m-ati fi vazut,Marinela Nitu era mic copil pe langa mine ,am aratat... A trebuit sa ma dau cu Kanamicina-unguent pe buze si sprancene pana a cazut coaja adica 4 zile.Culoarea se definitiveaza dupa 3 saptamani.Daca ai sau esti predispus sa faci herpes inainte trebuie sa faci tratament cu nu stiu ce medicament(eu am o problema cu retinerea denumirilor medicamentelor)in caz contrar tatuajul nu va prinde in acele zone. In filmuletul de mai jos face doar conturul buzelor,eu am cerut sa intre pierdut si in interior in felul acesta pare mult mai natural.
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Dari, esti absolut superba! Unde ai stat ascunsa pana acum?!? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumesc de explicatii |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Desi nu prea folosesc machiaje, nu pot sa nu spun si eu ce frumoasa "vecina " am chiar ca este finut tatuajul |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari ca-mi place si mie se stie ,dar imi place si culaore aparului si tunsoarea ! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Dari, absolut superb esti o finuta si o frumoasa,ce mai,,,, |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va multumesc,sunteti niste dragute! Oana mi-am gasit in sfarsit o coafeza de care sunt super-multumita .Imi place cum lucreaza,stiu ca am un fir dificil,este un fir aspru si gros de aceea imi da bataie de cap.Ma vopsesc cu rosu inchis sau visiniu si imi bag suvite late negre. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2011 Mesaje: 9
| Dari, arati foarte bine, imi place mult cum ti-au iesit tatuajele.Vorba cuiva care a scris mai devreme, am la ce ma gandi de acum incolo. Si tunsoarea si culoarea sunt frumoase, te invidiez ca ai gasit o coafeza care sa armonizeze liniile fetei cu tunsoarea. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Dari arati superb si unde mai pui ca ai avantajul ca, dimineata cand te trezesti arati ca si cand si fi iesit de la machiaj. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Dari,arati ca o papusa! Superba si acest tip de machiaj este |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu stiu de ce, dar eu nu m-as tatua. Mai ales in zone atat de sensibile. Poate ca mi-e frica pentru ca sunt foarte sensibila la fata. Oricum cheltuiesc destul de mult cu produse cosmetice. Le invidiez pe cele care pot. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mi-am luat un rimel culoarea ,,pruna''vai!ce frumos scoate ochii in evidenta sunt super incantata de el. Acum am si unul mov pe lista asta-i mai indraznet ,dar asa de vara merge ocazional.
Si mi-am mai luat o baza pentru aplicarea fardului de pleoape de la Radiant -foarte greu am gasit pt ca majoritatea firmelor nu au un astfel de produs,nici macar formele de lux .Sincer e super ,se vede diferenta cand aplici fardul de ochi pe baza ,e mai luminos si rezista impecabil pana seara . Voi folositi baza pt fardul de pleoape? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sa le stapanesti sanatoasa si sa le folosesti cu placere Eu dau cu fond de ten si pe pleoape si rezista machiajul.Doar ca ma machiez foarte rar. |
|
|