Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu am devenit alergica la tot felul de produse, sunt inca in perioada de testari, asa ca de ceva timp nu mai dau nimic pe pleoape, cateodata putin rimel. Gloss-ul e nelipsit insa...care se duce imediat
Oana, tu esti o mumoasa si fara machiaj |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu folosesc frecvent nuante de maro, gri, lila. Le combin dupa cum imi tuna. Nu sunt o maestra in arta machiajului, ba uneori nu-mi place deloc cum iese. Si mai nou m-am ales cu un soi de alergie la rimel. Ultimile doua experiente au fost groaznice. Aveam ochii rosii, imi lacrimau si ma usturau rau de tot, asa ca am renuntat momentan la rimel si nu prea imi convine, dar na ... Ochii imi cam dau de furca in ultima vreme. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Eu NU ies din casa nemachiata.Nu fac exces de fard,eu merg pe machiajul natural.In Arad este o cosmeticiana extraordinara,vin la ea din toate colturile tarii si vreau sa va spun ca am fost la ea pentru un tratament si vazand ce natural era tatuata la sprancene si la buze atunci am inteles de ce este atat de apreciata intr-ale tatuajului.Eu nu vazusem pana atunci decat acele tatuaje stridente si oribile care le vedeti la pitipoancele din moluri.M-am hotarat pe loc si mi-am tatuat sprancenele si buzele si nu regretAsa ca am rezolvat partial fardatul Am sa fac poze sa vedeti dovada. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Katy,iti recomand un luciu de buze care tine pana la 6 ore .O sa cotrobaiesc prin cutie si iti zic marca indata
Edit:e de la REVLON-Colorstay Mineral Lipglaze si am mai avut unul de la L'Oreal-Shine Glame-6h dar care mie una mi se pare mai primaveratic asa...
Liz,ce rimel folosesti?Ce marca?Eu de la inceputul anului cand si a facut aparitia pe piata,am ramas fidela unui singur tip de rimel.Se numeste One by one -volum express mascara de la Maybelline .E superb.Se termina cam repede ce i drept.Luna asta mi l am cumparat pe al treilea.Cam la 3 luni se termina ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari chiar sunt curioasa cum arata un astfel de tatuaj permanent! Deci astept poza ! |
|
| Dari, si eu sunt super curioasa! Asteptam pozele! Giulia, am unul de la Avon si unul de la Amway. Asta de la Amway a fost foarte bun, dar uite ca de la el am inceput sa am probleme. Cred. O sa-l cumpar si eu pe asta de zici tu. Plus ca am cam ramas si fara fond de ten si pudra si tot de la Maybelline imi iau. |
|
| Revin cu poze.Am folosit doar rimel si balsam de buze pentru a scoate in evidenta machiajul permanent.
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Wooow Dari,cat de frumoasa poti fi .Iti sta superb.Sa ne spui cat te tin tatuajele
Liz,ai sa vezi cat de superb e.E cel pe rosu.Daca dai un search pe net il gasesti.Are o perie bombata de silicon.Cert e ca e foarte buna pt volum. |
|
| Wow! Imi place mult! Vreau si euuu! Ma intereseaza mai mult pentru buze. Da, Giulia! Multumesc mult! O sa-l incerc si eu. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Buzele imi plac si mie |
|
| Va multumesc,sunteti dragute! Eu de felul meu nu sunt fotogenica Acuma am scapat de stresul vopsitului sprancenelor care pentru mine era stresant deoarece nu prindea vopseaua.Cosmeticiana mi-a spus ca aceste tatuaje tin intre unu pana la 5 ani,difera de la persoana la persoana.Verisoara mea s-a tatuat in urma cu 3 ani la sprancene si inca nu a avut nevoie de retus.Tatuajul la sprancene+buze m-au costat 400 lei. La buze trebuie sa imi faca un mic retus,sunt programata peste doua saptamani.Acuma cosmeticiana este in Germania,are si acolo salon si cateva zile pe luna lucreaza acolo. |
|
| Pretul mi se pare ok avand in vedere ca tine atat de mult! Wow! Na ca acum am la ce ma gandi. Vreau si eu la buze!!! p.s. Pozele sunt foarte frumoase. Ba chiar esti fotogenica! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Dari, arati fantastic, doar ca eu habar n-am cum e cu tatuajele astea.Imi explici si mie? |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Dari ce frumoasa esti! Ce ochi frumosi ai! E dureroasa tatuarea asta?
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dari,esti de revista!Superba |
|
|