Machiajul ochilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Tuesday, October 25, 2011 9:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu am devenit alergica la tot felul de produse, sunt inca in perioada de testari, asa ca de ceva timp nu mai dau nimic pe pleoape, cateodata putin rimel.
Gloss-ul e nelipsit insa...care se duce imediatras

Oana, tu esti o mumoasa si fara machiajnewclap
Anelise
Scris: Wednesday, October 26, 2011 12:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eu folosesc frecvent nuante de maro, gri, lila. Le combin dupa cum imi tuna. thumright Nu sunt o maestra in arta machiajului, ba uneori nu-mi place deloc cum iese. Si mai nou m-am ales cu un soi de alergie la rimel. Ultimile doua experiente au fost groaznice. pale Aveam ochii rosii, imi lacrimau si ma usturau rau de tot, asa ca am renuntat momentan la rimel si nu prea imi convine, dar na ... Ochii imi cam dau de furca in ultima vreme. uff
dari
Scris: Wednesday, October 26, 2011 10:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Eu NU ies din casa nemachiata.Nu fac exces de fard,eu merg pe machiajul natural.In Arad este o cosmeticiana extraordinara,vin la ea din toate colturile tarii si vreau sa va spun ca am fost la ea pentru un tratament si vazand ce natural era tatuata la sprancene si la buze atunci am inteles de ce este atat de apreciata intr-ale tatuajului.Eu nu vazusem pana atunci decat acele tatuaje stridente si oribile care le vedeti la pitipoancele din moluri.M-am hotarat pe loc si mi-am tatuat sprancenele si buzele si nu regretdanceAsa ca am rezolvat partial fardatulras Am sa fac poze sa vedeti dovada.
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 26, 2011 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Katy,iti recomand un luciu de buze care tine pana la 6 ore thumright .O sa cotrobaiesc prin cutie si iti zic marca indataras

Edit:e de la REVLON-Colorstay Mineral Lipglaze si am mai avut unul de la L'Oreal-Shine Glame-6h dar care mie una mi se pare mai primaveratic asa...

Liz,ce rimel folosesti?Ce marca?Eu de la inceputul anului cand si a facut aparitia pe piata,am ramas fidela unui singur tip de rimel.Se numeste One by one -volum express mascara de la Maybellinethumright .E superb.Se termina cam repede ce i drept.Luna asta mi l am cumparat pe al treilea.Cam la 3 luni se terminauff ...
oanamaria
Scris: Thursday, October 27, 2011 12:13 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dari chiar sunt curioasa cum arata un astfel de tatuaj permanent!
Deci astept poza !majoreta
Anelise
Scris: Thursday, October 27, 2011 12:25 PM
Nivel

Dari, si eu sunt super curioasa! bounce Asteptam pozele! pupici
Giulia, am unul de la Avon si unul de la Amway. Asta de la Amway a fost foarte bun, dar uite ca de la el am inceput sa am probleme. Cred. O sa-l cumpar si eu pe asta de zici tu. thumright Plus ca am cam ramas si fara fond de ten si pudra si tot de la Maybelline imi iau. pupici
dari
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:04 PM
Nivel

Revin cu poze.Am folosit doar rimel si balsam de buze pentru a scoate in evidenta machiajul permanent.

giulia_mamik
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Wooow Dari,cat de frumoasa poti fi love .Iti sta superb.Sa ne spui cat te tin tatuajelepupici computerlove

Liz,ai sa vezi cat de superb e.E cel pe rosu.Daca dai un search pe net il gasesti.Are o perie bombata de silicon.Cert e ca e foarte buna pt volum.thumright
Anelise
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:08 PM
Nivel

Wow! love Imi place mult! thumright Vreau si euuu! bounce Ma intereseaza mai mult pentru buze.
Da, Giulia! Multumesc mult! pupici O sa-l incerc si eu.
kali
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Buzele imi plac si mielove
dari
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:20 PM
Nivel

Va multumesc,sunteti dragute!iloveyou iloveyou Eu de felul meu nu sunt fotogenica sic Acuma am scapat de stresul vopsitului sprancenelor care pentru mine era stresant deoarece nu prindea vopseaua.Cosmeticiana mi-a spus ca aceste tatuaje tin intre unu pana la 5 ani,difera de la persoana la persoana.Verisoara mea s-a tatuat in urma cu 3 ani la sprancene si inca nu a avut nevoie de retus.Tatuajul la sprancene+buze m-au costat 400 lei.
La buze trebuie sa imi faca un mic retus,sunt programata peste doua saptamani.Acuma cosmeticiana este in Germania,are si acolo salon si cateva zile pe luna lucreaza acolo.
Anelise
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:25 PM
Nivel

Pretul mi se pare ok avand in vedere ca tine atat de mult! thumright Wow! Na ca acum am la ce ma gandi. sic Vreau si eu la buze!!! bounce
p.s. Pozele sunt foarte frumoase. Ba chiar esti fotogenica! pupici
bereea
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Dari, arati fantastic, doar ca eu habar n-am cum e cu tatuajele astea.Imi explici si mie?
clalina
Scris: Thursday, October 27, 2011 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Dari ce frumoasa esti!love love love Ce ochi frumosi ai!computerlove
E dureroasa tatuarea asta?

ingerash
Scris: Thursday, October 27, 2011 5:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dari,esti de revista!Superbalove love love love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.