Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Maria & mami wrote:Roxanel, sunt super. Multumim !!!! Chiar m-am distrat copios la machiajul miresei, ca in fundal sforaie cineva si imi tot distragea atentia. Super sunt !
Da Oana, tipa are un caine care doarme si sforaie in toate tutorialele. Scuzati ca sunt off topic. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
|
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Super Adriana, multumim. Imi place tare mult cel cu verde.
Eu una le gasesc foarte faine tutorialele de la tipa asta. Am sa incerc si eu cateva in week-end. Si cand ma gandesc ca a ajuns aproape faimoasa cu tutorialele ei. Se numeste Lauren Luke si gasiti povestea ei pe Wikipedia. |
|
| Si mie imi place tare mult cum se machiaza. Eu care acum cativa ani ma machiam in fiecare zi altfel, in ultima vreme dadeam doar cu putin anticearcan, eventual creion de ochi si ruj.
Acum de 3 zile, ma tot machiez altfel in fiecare zi Trebuie sa imi iau o trusa din aceea mare, cu de toate in ea, ca sa pot sa incerc mai multe stiluri. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Wooow sunt super , trebuie sa merg sa-mi mai fac ceva achizitii si sa ma pun pe treaba. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AdrianaC wrote:Si mie imi place tare mult cum se machiaza. Eu care acum cativa ani ma machiam in fiecare zi altfel, in ultima vreme dadeam doar cu putin anticearcan, eventual creion de ochi si ruj. Acum de 3 zile, ma tot machiez altfel in fiecare zi Trebuie sa imi iau o trusa din aceea mare, cu de toate in ea, ca sa pot sa incerc mai multe stiluri.
Si mie mi-a facut chef sa ma machiez si trebuie sa-mi reinnoiesc setul de perii si sa iau o trusa noua ca celelalte deja s-au invechit desi erau mai mult nefolosite (de vreo 3 ani parca am uitat de acest obicei).
Si pe mine ma distra cainele din spate, desi eu nu-l aud ca nu am boxe
completez si eu cu tips pt tus lichid (eu l-am preferat mereu dermatografelor)
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| La mine nu merge link-ul, Dana! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Super trebuie sa imi fac si eu ceva achizitii nu gluma si sa ma apuc de treaba |
|
| Machiajul meu de astazi:
|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Superb machiaj. Interesanta combinatia de culori. Dar tu, Adriana, esti frumoasa, oricum! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Interesante tutoriale!
La machiatul ochilor stau prost, adica orice as folosi, ochii mei lacrimeaza mereu si pe deasupra ma ustura si am niste mancarimi de-mi vine sa-mi rup pleoapele nu mai spun de demachiat. Nu am gasit inca demachiantul potrivit pt. ochii mei. Am primit niste monstre, dar produsul in varianta comerciala nu l-am gasit niciodata. |
|
| cute_baby_of_mine wrote:La mine nu merge link-ul, Dana!
Incerc asa
Am vazut acum ca e dezactivat linkul pt vizionat direct de pe forumul nostru (sau orice alt forum).
Icy Winter Chill Makeup Tutorial
|
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ce super dupa amiaza merg la cumparaturi |
|
| Mie mi-au folosit mult tutorialele si chiar mi-a placut ce-a iesit sambata, cand am avut petrecere.
Inca unul dragut: 3 MINUTE MAZATLAN EYES
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu m-am machiat astazi,vreau sa-mi spune-ti daca imi sta bine cu culorile acestea... Nu m-am priceput prea bine cum sa fac poza mai clar sa se vada mai bine culoarea...
Adriana,ti-a iesit super,..eu nu ma machiez in fiecare zi dar de la toamna va trebui,asa ca iau lectii de la voi cele care faceti chestia asta zi de zi si va pricepeti |
|
|