Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cristy esti superba,ff frumoasa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| MNiko, Butterfly
Makiajul este intradevar reusit ( in realitate era mult mai strident/puternic), fata a muncit destul ( aproape 2 ore ) deja aveam spini in popou nu mai aveam rabdare, iar cand am ajns acasa, sotul se holba la mine ca la mine disperat... cand m-am dus sa ma demachiez se ruga de mine sa-l mai tin inca o zi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Taty, Cristy, sunteti doua frumoase si va sta foarte bine machiate asa! Si eu ma machiez uneori cu mov, movul face ca ochii sa para mai verzi. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Se vede ca are mina de profesionista .....si cu ochii tai Esti superba! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, no comment! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor am gasit niste tutoriale faine despre cum sa obtinem anumite machiaje. Eu una am incercat Smokey Classic si mi-a iesit.
Machiaj - Sultry Blues - Sultry Blues
Machiaj - Smokey Classic -
Machiaj - Vintage Glam -
Machiaj - Fierce Violet -
Machiaj - Luscious Green - |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multumim Roxanel,foarte interesant! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alegerea machiajului in concordanta cu caracteristicile fizice naturale:
Culorile pot fi impartite in doua categorii:calde si reci. Culorile calde sunt urmatoarele: -rosu -portocaliu -galben Aceste culori exprima activitate,voiciune,energie. Culorile reci sunt: -albastru -violet --verde. Aceste culori exprima calm,liniste,modestie si sobrietate. Nuantele rezultate din combinatiile acestora au aceeasi semnificatii.
Dupa indelungi studii sa ajuns la concluzia ca fiecare persoana reflecta unul din modelele caracteristicilor fizice naturale: iarna vara toamna primavara
Revin cu decrierea tipurilor |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Taty,Cristy sunteti superbe machiate asa chiar daca ati postat acuma un an sau doi parca!!!felicitari!!! Cristy movul te prinde bine.... |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tipul vara:
Este tipul clasic,elegant,subtil,specific unei doamne delicate. Femeile de tipul vara sunt de obicei blondele platinate,al caror par a fost foarte blond in copilarie,iar mai tarziu a devenit de culoare gri sau chiar alb,cu nuante de culoarea pielii si brunetele,al caror par poate varia de la brunet deschis la brunet inchis,chiar negru. Poate avea ochii: gri albastri caprui verzi Tenul este alb,chiar palid,delicat,avand o nuanta fina de roz sau masliniu-deschis. Femeia de tipul vara se schimba asemenea unui cameleon. Poate sa treaca neobservata cand nu este machiata,dar este sralucitoare si capteaza atentia tuturor atunci cand isi aplica machiajul corespunzator.
Revin |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Machiaj Ochi de Pisica (Angelina Jolie)
Machiaj pentru mirese |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Super tutorialele! Eu n-am atata dexteritate! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Roxanel, sunt super. Multumim !!!! Chiar m-am distrat copios la machiajul miresei, ca in fundal sforaie cineva si imi tot distragea atentia. Super sunt ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Asa invatam sa ne machem fara sa fie nevoie de profesionite |
|
|