Machiajul ochilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinutza
Scris: Monday, March 20, 2006 1:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Fetele care folositi creion dermatograf pentru conturul ochilor incercati si culoarea violet! E trasnet si e la moda.Dar aveti gija sa se si potriveasca cu culoarea ochilor si cu tenul.E tendinta pentru primavara-vara 2006. Fiti indraznete! Schimbati-va look-ul!
taki
Scris: Wednesday, March 22, 2006 5:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006

Creioanele dermatograf se ascut fara sa se rupa daca inainte sunt tinute cateva ore in frigider.
alinutza
Scris: Thursday, March 23, 2006 12:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Vreti sa fiti in pas cu moda si cu noile culori si tendinte in machiaj? Va descriu un machiaj destul de greu de realizat, dar e in mare voga, si anume cel fumuriu. Pentru asta, se contureaza pleoapele la radacina genelor cu un tus sau un creion violet-inchis. Se aplica un fard in nuanta prunei care se intinde pe pleoape putin peste pliu si dedesubtul genelor inferioare. Se contureaza si partea interioara a ochilor cu creion negru, pentru profunzime. Se aplica apoi sub sprincene un fard perlat pentru stralucire si clasicul rimel negru. Aveti grija cind folositi acest tip de machiaj sa dati buzelor un look cit mai natural, altfel veti arata grotesc.

SA FITI MEREU FRUMOASE!pupici pupici
taki
Scris: Tuesday, October 16, 2007 1:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Machiajul dupa culoarea ochilor

Pentru a obtine un machiaj perfect care sa te avantajeze trebuie sa tii cont de complementaritatea dintre culoarea ochilor cu fardurile, rimelul, creionul si tusul pe care le folosesti.

Ochii albastri.
La acest tip de ochi cel mai bine se potrivesc fardurile in nuante deschise de albastru, gri, argintiu si lila deschis, un creion sau tus de ochi negru, eventual albastru inchis si un rimel negru sau albastru. De asemenea vara, cand tenul este bronzat puteti adauga un plus de contrast si accentua albastrul ochilor folosind farduri in nuante de auriu si maro sidefat.

Ochii verzi

Cele mai potrivite nuante pentru accentuarea ochilor verzi in cazul unui machiaj de zi sunt auriul, verdele deschis, maronul, cremul si nisipiul, iar creionul, tusul si rimelul vor fi intotdeauna negre. Pentru a obtine un machiaj de seara de efect foloseste un fard violet si contureaza cu negru atat pleoapa de sus cat si pe cea de jos.

Ochii caprui

In general se potrivesc tonurile calde de genul: maron, bej, auriu, orange, diferite nuante de verde si kaki. In functie de fardul pe care il alegi, de culoarea parului, pentru a obtine un machiaj de zi care sa indulceasca trasaturile poti folosi creionul si rimelul maron.

Daca ochii tai au culoarea schimbatoare sau spre verde, pentru a atrage atentia asupra acestui aspect poti folosi in machiaj si nuantele de mov.

Ochii negri
Ca si la ochii caprui cele mai potrivite farduri sunt cele in nuante calde: maron, bej, auriu. De multe ori un effect placut in cazul unor gene lungi il are simpla folosire a rimelului.

Nu trebuie sa uitati ca un rol tot atat de important in obtinerea unui machiaj potrivit il au si nuanta parului si culoarea tenului!

leut
Scris: Tuesday, October 16, 2007 1:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Exact! Je am ochii verzi si exact asa ma aranjez!yes
Roxanel
Scris: Tuesday, October 16, 2007 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am ochii negri dar nu imi place sa ma machiez cu bej, maro sau vreuna din nuantele apropiate.

Eu merg pe smokey eyes cu nuante de gri petrol si argintiu si sunt multumita de rezultat. Ia ceva mai mult timp dar merita.
TatyKS
Scris: Tuesday, October 16, 2007 4:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu am ochii negri si nici mie nu imi place sa ma machiez cu nunate de bej, maron ... merg mai degraba pe movuri inchise sidefate combinat cu mov deschis( la o anumita ocazie) creion negru, de zi doar rimel...
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 16, 2007 5:33 PM
Nivel

Si fotografii exemplificatoare ????? Ca eu astept !!!! oare

pupici
TatyKS
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:59 PM
Nivel

Pai uite la mine ... dar nu foarte stridenta ... cu un mov pal sidefatpupici

Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:05 PM
Nivel

Mda, frumos frumos, frumos ! love love love love

bravo bravo pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
taty iti sta super,esti o mamica tare frumoasa
TatyKS
Scris: Tuesday, October 16, 2007 10:48 PM
Nivel

Oana, Butterfly pupici pupici
Alina
Scris: Wednesday, October 17, 2007 12:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Taty, super mamica.cyclops
Cristy
Scris: Wednesday, October 17, 2007 10:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Eu in general folosesc nunatele de bej-maro, roz pal sidefat si ca nuanta mai inchisa bordo - culoarea vinului acestea find si preferatele mele, machiaj de seara folosesc argintiu-negru, verde brotacel stident ( machiez doar ploapa de sus pana la pliu)

In rest cateodata cu verde pal- inchis, foarte rar cu auriu, foarte rar cu albastru ( folosesc mai mult nuante de albastru-gri si in cantitate mica)

De obicei folosesc 2 nunate de fard cand ma machiez, una mai deschisa si una mai inchisa, fond de ten, pudra, creion ( negru de obicei, dar mai folosesc si maro roscat) rimel nu pentru volom ci unul cu perie mai normala, creion de buze si lip-gloss ( nu folosesc rujuri, nu ma impac cu ele)

Pentru zi de zi 7 min imi ajung, pentru machiazul de seara imi trebuie 15 min, mai ales la machiaj cu fard negru, cea mai mica reseala este ireparabila.

Iata cateva tipuri pentru machiaj:

folositi pensule, de preferat 2-3 marimi, pentru fardul de baza una marisioara, pentru cel mai inchis o periuta de calitate, nu intotdeuna buretele are finetea pensulei, makiajul nu iese perfect cu buretele

aplicati o crema hidratant ca baza a makiajului, fondul de ten se va intinde mai bine

eu personal aplic fondul de ten cu degete ( nu folosesc buretii !!!) pun cantitatea necesara pe mana si iau putin cate putin pana termin, daca mai este nevioe mai adaog

eu dau cu fond de ten si pe buze, lip-glossul se pastreaza mai mult timp

daca doriti sa "tina" mai mult fondul de ten ( daca mergeti la o nunta, sau petrecere) se aplica 2 stratiuri de fond de ten la un interval de o ora

aplic intotdeauna pudra peste fond de ten, si o fac doar prin palpare ( de fapt si fontul de ten il aplic prin palpare, mai ales in jurul ochilor)

cand aplic culoarea mai inchisa in coltul ochiului, o fac de la colt spre interior, a nu se aplica o cantitate mare de fard, iar fardul trebuie intins bine, daca doriti sa mai accentuati culoarea tot in coltul ochiul puneti pensonul, el se misca spre interior, dand astfel senzatia se "umbra" si nu de "pata"

iata si un machiaj mai profesionist: ( am fost makiata de o prietena care a facut un curs, am fost modelul pentru book-ul de makiaj profesionist a luat nota 100+ la bookras )

MNiko
Scris: Wednesday, October 17, 2007 10:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cristy, esti superba. M-ai lasat fara cuvinte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.