Machiajul ochilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, April 23, 2013 9:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Oana, mi-ar place sa pui o poza in care esti machiata.Asa te admiram si pe tine si machiajul.Sa le folosesti cu placereCheek Kiss
kali
Scris: Tuesday, April 23, 2013 9:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu. Dau cu fond de ten dar chiar si fara el, fardul pe care-l folosesc rezista fara probleme.
oanamaria
Scris: Tuesday, April 23, 2013 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Bereea nu e nimic iesit din comun .
Hey!Bereea te-am visat azi-noapte iti facusem o vizita in Italia si stateam pe o terasa a ta cumva pe bloc unde faceai plaja ,ceva de vis cica locuiesti la etajul 7 si aveai o panorama....

Kali si al meu rezista si foloseam pana acum fondul de ten ca baza ,dar am vazut o tipa care spunea cat de tare e baza asta si nu trebuie sa lipsesca din nicio trusa ca se intinde mai bine fardul,rezista mai mult si poti imbina culorile mai bine etc.Ea folosea o baza de la Mac .
kali
Scris: Tuesday, April 23, 2013 10:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Posibil sa fie asa si sa-mi placa de elras daca-l vad aplicat. Deocamdata imi doresc altele si observ ca numai nu le vine randul...
Cred ca pun o pila la iepurele de Paste.Blushing
Vreau un iluminator pentru fata, un alt fard de obraz, un liner alb si un fond de ten ( astea 2 din urma sunt pe terminate ), un ruj corai si unul ciclam... oare atat?
Aaaaah, si o trusa profesionala de pensule pentru machiaj, ca asta din dotare nu e completa si o am de 100 de ani.
bereea
Scris: Tuesday, April 23, 2013 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:
Bereea nu e nimic iesit din comun .
Hey!Bereea te-am visat azi-noapte iti facusem o vizita in Italia si stateam pe o terasa a ta cumva pe bloc unde faceai plaja ,ceva de vis cica locuiesti la etajul 7 si aveai o panorama....

.

Doamne ajuta sa ti se implineasca visul!Bravoo
mirela74chris
Scris: Tuesday, April 23, 2013 11:46 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
kali wrote:
Posibil sa fie asa si sa-mi placa de elras daca-l vad aplicat. Deocamdata imi doresc altele si observ ca numai nu le vine randul...
Cred ca pun o pila la iepurele de Paste.Blushing
Vreau un iluminator pentru fata, un alt fard de obraz, un liner alb si un fond de ten ( astea 2 din urma sunt pe terminate ), un ruj corai si unul ciclam... oare atat?
Aaaaah, si o trusa profesionala de pensule pentru machiaj, ca asta din dotare nu e completa si o am de 100 de ani.

Kali nici nu vrei multe,la cat esti de cuminteBravoo Sigur le vei primi.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.