Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu. Dau cu fond de ten dar chiar si fara el, fardul pe care-l folosesc rezista fara probleme. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bereea nu e nimic iesit din comun . Hey!Bereea te-am visat azi-noapte iti facusem o vizita in Italia si stateam pe o terasa a ta cumva pe bloc unde faceai plaja ,ceva de vis cica locuiesti la etajul 7 si aveai o panorama....
Kali si al meu rezista si foloseam pana acum fondul de ten ca baza ,dar am vazut o tipa care spunea cat de tare e baza asta si nu trebuie sa lipsesca din nicio trusa ca se intinde mai bine fardul,rezista mai mult si poti imbina culorile mai bine etc.Ea folosea o baza de la Mac . |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Posibil sa fie asa si sa-mi placa de el daca-l vad aplicat. Deocamdata imi doresc altele si observ ca numai nu le vine randul... Cred ca pun o pila la iepurele de Paste. Vreau un iluminator pentru fata, un alt fard de obraz, un liner alb si un fond de ten ( astea 2 din urma sunt pe terminate ), un ruj corai si unul ciclam... oare atat? Aaaaah, si o trusa profesionala de pensule pentru machiaj, ca asta din dotare nu e completa si o am de 100 de ani. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| kali wrote:Posibil sa fie asa si sa-mi placa de el daca-l vad aplicat. Deocamdata imi doresc altele si observ ca numai nu le vine randul... Cred ca pun o pila la iepurele de Paste. Vreau un iluminator pentru fata, un alt fard de obraz, un liner alb si un fond de ten ( astea 2 din urma sunt pe terminate ), un ruj corai si unul ciclam... oare atat? Aaaaah, si o trusa profesionala de pensule pentru machiaj, ca asta din dotare nu e completa si o am de 100 de ani. Kali nici nu vrei multe,la cat esti de cuminte Sigur le vei primi. |