Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Mercik!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Mi-a recomandat-o coafeza mea.
Aha...si....se "imprumuta" si coafeza?Unde, cine, cat ?Stii tu intrebarile (ca doar nu ai scapat nici una mai devreme )!Zi-ne mai multe la topicul cu coafuri (kiar si de mireasa, ca ori botez, ori nunta, tot trasnet tre' sa aratam )! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| stele_pe_cer wrote:Aha...si....se "imprumuta" si coafeza?Unde, cine, cat ?Stii tu intrebarile (ca doar nu ai scapat nici una mai devreme )!Zi-ne mai multe la topicul cu coafuri (kiar si de mireasa, ca ori botez, ori nunta, tot trasnet tre' sa aratam )!
Gata, vezi ca ti-am povestit la rubrica " coafuri ". |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| Kiki wrote:Eu am apelat si cand am prezentat o gala si la nunta! Se merita! Am fost la un salon de fitze pe Calea Mosilor. A meritat toti banii!
nu cred ca e nevoie sa mergi la un salon de fite pt un machiaj. parerea mea e ca trebuie sa investetsti in machiaje profesionale , in primul rand pt protectia pielii tale. intr-adevar , fac si ele treaba buna , dar ce noi nu suntem in stare sa ne aplicam toate alea pe fata ?! daca sti ordinea de aplicare si sa combini culorile ... restul vine de la sine , garantat. experimentati! cand nu veti ce face,mai stati pe la oglinda si faceti probe! mie mi-a reusit si nu pt ca nu vreau sa dau bani la saloane , ci pt ca eu consider ca orice femeie tre sa stie lucrul asta. |