Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Pentru a-ti evidentia ochii:
- un dermatograf negru, sau verde inchis, poate chiar gri - rimel obligatoriu - in jurul ochilor foloseste farduri pastel, luminoase- vernil, bej, albastru, roz deschis sau gri, verde inchis, maroniu. Fardul deschis la culoare il poti aplica pe toata pleoapa iar cel inchis doar de la jumatatea ploapei o linie care sa se vada cand inchizi ochiul, putin mai discreta pentru zi - un fard de obraz iti scoate ochii in evidenta, dar e preferabil sa-l folosesti atunci cand vrei ca buzele sa atraga atentia! - buzele trebuie sa fie foarte foarte naturale, prin urmare poti folosi un gloss transparent
Pentru a-ti evidentia buzele: - ochii trebuie incadrati de un fard sidefat, bej, roz deschis, bleu, rimel neaparat, nu mai folosesti in nici un caz dermatograf - fardul de obraz trebuie sa fie neaparat in aceeasi nuanta ca si rujul/ gloss-ul - buzele trebuie sa fie date cu fond de ten, apoi un contur care sa aiba aceeasi culoare ca si rujul/ glossul, rosu spre orange, roz inchis iar buzele lucioase sunt superbe, mai ales daca le ai groase!
La acest gen de machiaj poti folosi un fard inchis. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Voi va machiati zilnic sau rezistati fara machiaj?
Eu am avut o perioada cand primul lucru pe care il faceam dimineata era sa ma spal si apoi sa ma "vopsesc" . Nelipsite erau anticearcanul, rimelul si rujul, iar daca aveam destul timp treceam si la fard de obraz, creion de ochi, etc.
Acum insa am ramas numai cu anticearcanul.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| A fost o perioada la fel si pentru mine. ma trezeam si tzop la oglinda sa ma fardez. Acum folosesc doar rimelul. Cu ruj sau gloss nu-mi dau ca toata ziua il pup pe David si l-as umple de ruj din cap pana-n picioare. Mai folosesc si fard din cand in cand sau creion, dar numai cand ies afara. Fond de ten nu folosesc si nu am folosit in viata mea, nici macar de curiozitate (de ce sa nu recunosc, mi-a permis tenul sa stau fara fond de ten). |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| eu de cand am nascut nu mai aplic nimic,de fapt cred ca din cauza timpului f scurt....dar inainte foloseam rimel si gloss...iar pentru treburi importante un fond de ten f natural,fard pastelat,rimel si gloss |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu folosesc toata gama de farduri: fond de ten, fard pt ochi, dermatograf, rimel, ruj sau gloss (de preferinta gloss), creion contur buze, fard obraz... De cand am nascut, ma machiez doar cand ies din casa. In rest, doar crema hidratanta si nutritiva. Iar in materie de culori, marourile, in toata gama lor (inclusiv dermatograful si rimelul), iar la glossuri si rujuri, nuante cat mai naturale. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu folosesc fard de obraz obligatoriu pentru ca am tenul foarte deschis la culoare; fard pt. ochi ( bej, maro sunt preferatele mele, foarte rar roz dar numai in combinatii), dermatograf ( mai nou combin dermatograful alb cu unul maro, mi se pare mie interesant ); rimel negru; creion contur buze; ruj in nuante naturale. Cu gloss-ul nu ma prea impac... folosesc numai daca sunt bronzata; am buzele destul de frumoase -modesta de mine - si-mi place sa le conturez. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Zilnic folosesc anticearcanul,rujul sau un gloss si rimelul e nelipsit dar daca am timp si trebuie sa si ies mai departe de bloc atunci cu siguranta adaug fardul de pleoape si dermatograful. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Fond de ten, mascara si gloss. Cateodata mai pun si fard de pleoape.. |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| rimel si blush... atat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| rimel si gloss/ruj, mai nou fond de ten si dermatograf negru sau albastru |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Ce anticearcan ati folosit pana acum si credeti ca a fost cel mai bun?Eu l-as folosi in fiecare zi dar nu prea mai am asa timp doar cand ies...nu o sa ies cred ca niciodata nemachiata..macar putin asa un anticearcan,un dermatograf rimel si gloss... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu ca si Cute folosesc toata gama de machiat - fond de ten ,pudra, creion dermatograf, rimel, farduri, mai putin fard de obraz, sunt si asa imbujorata natural
In general culori de roz, maro, verde.
Aha... si am uitat sa va spun ca ma machiez in mashina cine are timp acasa sa o faca.. in trafic si asa este timpul pierdut |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Eu ma machiam in fiecare zi cand mergeam la lucru,acum de cand stau acasa ma mai machiez, dar foarte rar,nu prea am timp,dar nici chef. Inainte foloseam toata gama de machiat:fond de ten,fard de ploape(roz sau verde),rimel,ruj(de obicei culoarea buzelor PEACH) Acum folosesc doar rimelul,si un gloss transparent. |
|
|