Ma puteti ajuta cu niste sfaturi pentru a preveni cearta dintre parteneri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, March 12, 2016 4:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Scuze ca iti spun mai cu duritate dar cred ca iti si face placere sa ti se vorbeasca asa "Du-te la mama ta acuma nu ca tu ai nevoie de ea dar fiindca ea are nevoie de tine"daca este bolnava si a trecut prin multe si tu nu ai fost langa ea mi se pare ca esti chiar fara inima si chiar nu inteleg cum te-ar iubi si aprecia cineva.Se vede ca inca nu te-ai maturizat ,ca nu stii ce vrei de la viatza ta dar ca nici nu ai prea mare putere ..iti place pur si simplu sa ti se planga de mila...eu iti spun cu mana pe inima ca tu ti-ai facut-o cu mana ta si asta iti este rezultatul.Sper sa lasi toate tampenile la o parte si sa dai exemplu de maturitate sa mergi sa vb cu mama ta ,cu parinti tai sa vezi daca te poti intoarce inapoi acasa ,trebuie sa vb si cu partenerul tau de viatza ce are de gand cu tine cu copilul pe care il ai in burta ...si pe urma sa ei o hotarare care ti se pare cea mai buna ptr tine.Alt sfat nu cred ca pot sa-ti cat timp nu stiu ce spune si partenerul despre tine ...si poate de unde sa stiu are si el dreptate ..eu nu te cred numai pe tine..intr-o relatie trebuie sa ascultam ambele parti.El nu pare asa de groaznic daca totusi mai ramai cu el.Succes si sarcina usoara!!!
t-mihaela
Scris: Sunday, March 13, 2016 3:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu ma uit la cazul asta,nu stiu daca e adevarat sau nu , nu ma intereseaza dar imi aduce un gust amar ...sa stiti nu toate ne nastem destepte , unele trebuie sa treaca prin incercari urate sa ajunga la lumina Crazy E parte din calatoria fiecareia prin viata ,unele mai norocoase, altele cu norocul mai intarziat ...la altele norocul nu vine niciodata pt ca nu invata din greseli ,le tot repeta la infinit. Important e sa inveti ceva din fiecare obstacol si sa te reconstruiesti ca persoana .Probabil copilul asta o sa scoata leoaica din ea si va capata incredere de sine ,putere sa isi ia viata in propriile maini si sa ii friga un dos de palma in ochi nemernicului.Cu siguranta ea are nevoie de un cutremur serios in viata sa se trezeasca si poate copilul asta e ce-i trebuie .
Pe de alta parte , ca mama ,daca fiica mea ar face asa ceva ( de fapt fiica mea le face si mai urate hohot )nici eu nu as primi-o acasa asa curand si asa batand din palme, va trebui sa dovedeasca ca merita acoperisul casei parintesti NuImiPasa sa puna pe hartie un plan pe 5 ani , ce are de gand sa faca ,pas cu pas ,o ajut daca se tine de plan,bifeaza obiectivele in fiecare an sic
miriam
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Esti tare MihaLol ai dreptate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.