Ma puteti ajuta cu niste sfaturi pentru a preveni cearta dintre parteneri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 8:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2016
da copii stau cu noi .e un pic cam complicata treaba....
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 9:18 AM
Nivel

Am gresit fata de ai mei am fugit la el pt ai mei nu au fost se acord sa stau cu el atunci mai aveam 2 sapt si faceam 18 ani. Ai mei au zis ca daca raman insarcinata va trebui sa raman cu el sau daca nu sa fac avort ca sa ma pot intoarce la ai mei. Insa el nu mia dat bani de avort si nu am mai avortat.
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 9:23 AM
Nivel

Eu sunt o fire sensibila suparacioasa pun orce la suflet daca ma jignesti sau imi aduc aminte de trecut sau cv incep sa plang.am probleme cu nervi ma inervez ft rapid si din orce. Cray ma face sa ies din minti.odata ce ma mintit nu il mai cred si ma face sai reprosez tot.
kali
Scris: Friday, March 11, 2016 9:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Du-te la mama ta si cere-i ajutorul. Ea va sti ce sa faca...
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 9:35 AM
Nivel

Zice ca e problema mea ca eu mi l.am ales.zice ca nu am vrut sa ii ascult.si au dreptate.
aurishta
Scris: Friday, March 11, 2016 9:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mai bine insista la ei, cere-le iertare, recunoaste ca ai gresit.....probabil ca se vor inmuia...sunt parintii tai si, cu siguranta, le pasa ce se intampla cu tine.
andy07
Scris: Friday, March 11, 2016 9:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
Mihaela, esti intr-o situatie oribila, pe care singura ai creat-o. Ai facut o prostie, mai pe scurt. Trebuia sa-ti asculti parintii,ca ei stiu mai bine. Te-ai dus dupa un om batran (batran pt tine,e o diferenta f mare de varsta intre voi,de obicei nu am nimic impotriva diferentei de varsta,dar in cazul de fata am, din cauza considerentelor de le voi spune mai departe), cu o casnicie ruinata, cu 3 copii (probabil esti de varsta apropiata cu vreunul dintre ei), curvar,manelist si ma opresc aici sa nu te superi ca ti-l jignesc.
Ai facut greseala tipica unei fete fara experienta, care s-a dus cu primul care i-a zis "hai", ca apoi sa ramai insarcinata, din cate inteleg nefiind prima sarcina, caci ai zis ca ai mai avut un chiuretaj. Ceva des intalnit in secolele trecute, dar de neacceptat in zilele noastre, cu tot accesul asta la informatie. Un prezervativ sau pilulele contraceptive sunt la discretia oricui, mult-mult-mult mai ieftine decat un chiuretaj.
In situatia ta, eu sunt de acord cu bataia data de parinti copiilor.
Nu stiu cum iti vezi tu viitorul sau ce asteptari ai pe mai departe, dar bine nu are cum sa fie daca ramai unde esti.
Intoarce-te la parinti, cere-le iertare, or sa te ajute sa cresti copilul iar tu treb sa faci ceva sa nu fi o povara pt ei,sa-ti gasesti de munca sa iti poti creste copilul. Nu trebuie sa depinzi de un barbat!
Sper sa nu te supere mesajul meu, dar sunt batrana si cam stiu ce zic. Sper sa iei decizia corecta pt tine si copilul tau.
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 9:59 AM
Nivel

Da am avut un chiuretaj pt am pirdut sarcina la 10 saptamani. Va multumesc pentru sfaturi si indrumariCheek Kiss
kali
Scris: Friday, March 11, 2016 10:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mihaela96 wrote:
Zice ca e problema mea ca eu mi l.am ales.zice ca nu am vrut sa ii ascult.si au dreptate.

Zice, din frustrare si suparare, insa daca ii explici situatia e imposibil sa nu te ajute. E persoana care te iubeste cel mai mult si-ti doreste binele; iti va di sprijin la nevoie chiar daca iti va mai reprosa din cand in cand.

andy07 wrote:
Sper sa nu te supere mesajul meu, dar sunt batrana si cam stiu ce zic.

Hei!angry La 33 de ani?!!cyclops
andy07
Scris: Friday, March 11, 2016 10:50 AM
Nivel

Batrana fata de Mihaela96 sic
As putea sa-i fiu mama ras
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 10:52 AM
Nivel

Nu nu ma supara aceste mesaje.as incerca sa stau putin de vb cu el.da nustiu cum si ce sai zic.....
Anelise
Scris: Friday, March 11, 2016 11:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
kali wrote:
Du-te la mama ta si cere-i ajutorul. Ea va sti ce sa faca...

Total de acord! Doamne, ce situatie... Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar fruntea sus siiiii... nu sta! Merg pe ideea ca exista solutii cand vrei cu adevarat sa le gasesti! Dar nu langa acest om, din ce povestesti... NU.

Mihaela96 wrote:
zice ca nu il intereseaza de mine si de acest copil .uneori zice ca nui sigur daca e al lui.iam zis sami dea bani sa avortez si saptamanile au trecut si nu mia dat bani si iaca ca acu am cam 12 saptamani de sarcina.nu mai pot face nimic ma doare sa stiu ca nici cand sunt insarcinata nu ma simt apreciata fericita si sa zica ca nui pasa de mine si de bebe.

Tu nu ai nevoie de "sfaturi pentru a preveni cearta dintre parteneri". Tu trebuie sa faci ceva frumos cu viata ta si a bebelusului pe care il astepti!

Mihaela96 wrote:
probabil se comporta asa din cauza femeilor.zice ca ,un barbat daca s.ar simti bine acasa langa femeie nu ar mai avea motiv sa plece la altele

Na, poftim, cata aroganta! alcool
andy07
Scris: Friday, March 11, 2016 11:11 AM
Nivel

Mihaela96 wrote:
Nu nu ma supara aceste mesaje.as incerca sa stau putin de vb cu el.da nustiu cum si ce sai zic.....

Nu ai ma ce sa mai discuti cu el. Decat sa-i zici "adio", sa nu pleci totusi fara un cuvant.
Ai toata viata inainte, inca o poti schimba in bine.
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 11:42 AM
Nivel

Inteleg dragele mele.va multumesc din suflet.DistanceKiss SimplyLove
Mihaela96
Scris: Friday, March 11, 2016 11:48 AM
Nivel

Uneori cand stranut sau suflu nasu ma inteapa cv in burta mai ales in partea stanga sau uneori un pic mai jos aproape de zona intima.oare de ce ar trebui sa ma ingrijorez???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.