Ma puteti ajuta cu niste sfaturi pentru a preveni cearta dintre parteneri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 12:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2016
Argue
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 12:19 PM
Nivel

am sa va povestesc asa in mare.eu anu asta implinesc 20 de ani si el 36.inca nu suntem casatoriti locuin de aproape doi ani impreuna ,sunt insarcinata in aproape 12 saptamani,insa ne certam foarte des .din cauza geloziei, neincrederi ,vb si cu alte fete are parola pe telefon si la facebook ,zice ca pleaca la altele daca nu iifac poftele sexuale.....sa schimbat nu mai e ca la inceput.cand ne certam numi da voie pe laptop,pe telefon pt are 2 da eu numai pe unu uumblu ca ala lant are parola.ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
andy07
Scris: Thursday, March 10, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
El a vrut sa faceti copii? Nu mi se pare ca ar avea un comportamne demn de un barbat care vrea copii si viata de familie.
Cred ca te-ai complicat cam de tanara.
Daca tu vrei copilul ( si ar fi cazul sa-l vrei daca ai ajuns la 12 saptamani) trebuie in primul rand sa fii o mama buna, mai putin o sotie/iubita care face poftele barbatului in dauna copilului.
Tu stai linistita, lasa-l cu facebookul lui si celelalte copilarii si fa tot ce poti pt a duce sarcina cu bine la capat. Copilul e pe viata, pe cand barbatul de langa tine nu ti-l garanteaza nimeni si nici nu il poti tine cu forta.
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 12:40 PM
Nivel

zice ca nu il intereseaza de mine si de acest copil .uneori zice ca nui sigur daca e al lui.iam zis sami dea bani sa avortez si saptamanile au trecut si nu mia dat bani si iaca ca acu am cam 12 saptamani de sarcina.nu mai pot face nimic ma doare sa stiu ca nici cand sunt insarcinata nu ma simt apreciata fericita si sa zica ca nui pasa de mine si de bebe.
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 12:43 PM
Nivel

el mai are 3 copii din prima casatorie stau la el.si probabil ca de asta nusi mai doreste copii
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 1:04 PM
Nivel

cum imi pot da seama daca ma inseala ?
kali
Scris: Thursday, March 10, 2016 1:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mihaela, te rog sa nu mai deschizi mai multe topicuri cu acelasi subiect! E suficient unul.
t-mihaela
Scris: Thursday, March 10, 2016 2:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am un sfat cum sa previi.Fa-ti bagajelul si fugi cat te tin picioarele.Nu ai ce cauta langa omul ala.Te foloseste,atat.Dupa ce nasti nu il accepta sa recunoasca copulul,declara ca nu are tata,nu stii al cui e si gata.Copilul va fi doar al tau cu liniuta la numele tatalui.Asta e f important pentru viitor.Copilul sa fie legal DOAR AL TAU...parca am un deja-vu.
roxinthya
Scris: Thursday, March 10, 2016 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
t-mihaela wrote:
Eu am un sfat cum sa previi.Fa-ti bagajelul si fugi cat te tin picioarele.Nu ai ce cauta langa omul ala.Te foloseste,atat.Dupa ce nasti nu il accepta sa recunoasca copulul,declara ca nu are tata,nu stii al cui e si gata.Copilul va fi doar al tau cu liniuta la numele tatalui.Asta e f important pentru viitor.Copilul sa fie legal DOAR AL TAU...parca am un deja-vu.

Ai perfecta dreptate!!
Fa-ti bagajele si fugi mancand pamantul!
Asta nu e decat inceputul!
andy07
Scris: Thursday, March 10, 2016 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Mihaela96, cum au zis fetele, nu ai cum sa ai un viitor cu acest om.
poate era mai bine sa ceri sfaturi inainte sa incepi aceasta relatie.
atunci iti ziceam toate: NUUU!!
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 5:05 PM
Nivel

va multumesc din suflet pentru sfaturi.eu sunt noua pe aici nu prea stiu sa folosesc acest sit
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 5:16 PM
Nivel

nu inteleg de ce se comporta asa ..... doar nu bea nu fumeaza pt conduce de adus aduce bani in casa ,nu tine evidenta la bani ce sa luat si cat sa cheltuit .probabil se comporta asa din cauza femeilor.zice ca ,un barbat daca s.ar simti bine acasa langa femeie nu ar mai avea motiv sa plece la altele
Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 8:00 PM
Nivel

Buna seara fetele. .. Va pup
Crissy
Scris: Thursday, March 10, 2016 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Mihaela96 wrote:
nu inteleg de ce se comporta asa ..... doar nu bea nu fumeaza pt conduce de adus aduce bani in casa ,nu tine evidenta la bani ce sa luat si cat sa cheltuit .probabil se comporta asa din cauza femeilor.zice ca ,un barbat daca s.ar simti bine acasa langa femeie nu ar mai avea motiv sa plece la altele

Astea sunt niste scuze penibile menite sa te faca pe tine sa te simti prost si sa-ti diminueze respectul de sine. Trezeste-te inainte sa ajungi la stirile de la ora 17..
t-mihaela
Scris: Friday, March 11, 2016 2:21 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu mai incerca sa intelegi ce nu e de inteles , nu-ti mai calca pe demnitate ,nu-ti pierde tineretea .Omul asta nu te iubeste , nu te respecta ,ii place sa te injoseasca sa isi hraneasca el ego-ul bolnav.Copiii lui stau cu el sau cu fosta sotie?Doar o curiozitate.Tu la 20 de ani fara copii ,tanara si sanatoasa esti cireasa de pe tort pentru el ,lasa jigodia sa-si gaseasca alta de varsta lui si cu alti 2-3 copii de crescut.Crazy

Si nu cumva sa te casatoresti cu el ca risti sa pierzi copilul .Sotul primeste automat prezumtia de paternitate si o sa-l cari dupa tine in acte toata viata pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.