|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2016 Mesaje: 36
| Si de ieri am dureri de burta si de spate ca la menstruatie si uneori ma simt balonata.nu mai am pofta de mancare ca inainte.inainte mancam cam mult acu nici nu prea ma uit la mancare |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mihaela96 wrote:Si de ieri am dureri de burta si de spate ca la menstruatie si uneori ma simt balonata.nu mai am pofta de mancare ca inainte.inainte mancam cam mult acu nici nu prea ma uit la mancare Eu zic sa te duci sa te vada un Dr ca toate simptomele astea nu sunt de bine, si in legatura cu iubitul tau iti dau doar un sfat fati bagajul si dute la parinti tai ca sigur te va primi cu bratele deschise nici un parinte nu vrea ca copilul lui sa fie chinuit, ai toata viata inainte nu merita sa o irososesti pt cine nu te merita! o poti lua de la capat cu cineva care te va iubi si aprecia pt ce esti!!! |
|
| |
|
| Vai ce raceala a dat peste mine |
|
| Buna seara dragele mele..... ce mai faceti?? |
|
| Ineseara ma luat o durere zdravana de burta si sub coasta in partea stanga.ma tinut vreo 20 de min |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ceva pute si nu in Danemarca:) va rog sa-mi scuzati ironia dar nu cred o boaba:) cineva se joaca la taste |
|

| Asta cred si eu, cred ca are chef de glume se plictiseste nu are ce face!!! dar cu asa ceva nu prea e de glumit dar na poate pt ea e amuzant!!! daca e asa sa ii fie rusine noi chear ne facem grij pt ea si ii dam un sfat ca la o sora mai mica aaa si cred ca urmatoarea replica va fi vai am pierdut sarcina |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mihaela96 wrote:Buna seara dragele mele.....  ce mai faceti??
|
|
| Nu se joaca nimeni la taste.de ce si cu ce motiv v.as minti eu pe voi????? daca nu credeti ce va spun asta e... |
|
| Am gresit emoticonul e din vina telef ca e digital |
|

| Mihaela96 wrote:Nu se joaca nimeni la taste.de ce si cu ce motiv v.as minti eu pe voi????? daca nu credeti ce va spun asta e... prea pare totul cusut cu ata alba.... ceri sfaturi dar de facut nu faci ninic! atunci cred ca iti place situatua in care esti!!! eu una nu asi sta langa un barbat care nu ma apreciaza si se foloseste de mine pt poftele lui sexuale si pt a fi bona la copii lui!!! deci pe copii pe care ii are deja ii iubeste si al tau ce e? dc nu te sprijina? o femeia insarcinata are nevoie de toata atentia din lume mai ales in primele saptamani de sarcina!!! tu ce primesti? vorbe urate, bataia lui de joc, nu are grija de tine si de sufletelul pe care zici ca ii porti in pantec!! stiu bine ce vorbesc eu azi fac o luna de cand am pierdut o sarcina de 7 saptamani si 3 zile si daca ar fi sa trec prin ce treci tu as fugi cat ma tin picioarele la parinti mei, nici nu ma uitam in urma pt mine si sanatatea copilului meu!!!si nu cred ca ma dadeau afara din casa sugur ma certau dar cu siguranta ma primea acasa!!! tu ce faci pt copilu tau? |
|
| Inca nu am vb cu ai mei am cv timp de cand nu am fost la ei.mama are probleme de sanatate acu vreo 2 ani a fost operata de cancer colon uterin si un rinichi nu mai functioneaza se teme sa nu ii apara din nou cancerul. E despartita de sotul ei. Ii mai fac si eu probleme?? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Mihaela96 wrote:Inca nu am vb cu ai mei am cv timp de cand nu am fost la ei.mama are probleme de sanatate acu vreo 2 ani a fost operata de cancer colon uterin si un rinichi nu mai functioneaza se teme sa nu ii apara din nou cancerul. E despartita de sotul ei. Ii mai fac si eu probleme?? Fii sigura ca daca ai merge la ea tear primi. Pt o mama copilul ei ii copilul ei indiferent de ce a facut. Acelasi sfat si de la mine. Fugi cat te tin picioarele. Pune pe primul loc binele tau si a copilului pe care il astepti. Nu merita sa stai langa un barbat care nu te apreciaza si isi bate joc de tine |
|

| Mihaela96 wrote:Inca nu am vb cu ai mei am cv timp de cand nu am fost la ei.mama are probleme de sanatate acu vreo 2 ani a fost operata de cancer colon uterin si un rinichi nu mai functioneaza se teme sa nu ii apara din nou cancerul. E despartita de sotul ei. Ii mai fac si eu probleme?? eu cred ca te.ar intelege si cum zici tu ca e bonlava mai bine stai si ai grija de mama ta care nu se simte bine decat sa stai cu cineva care nu te apreciaza si ii mai cresti si copii!! el ar fi trebuit sa te tina in puf ca ii cresti copii nu sa te minta si sa te injoseasca sa te faca sa nu mai ai incredere in tine!!! viata e scurte si nu se merita sa te sacrifici pt un barbat cu apucaturi bonlave!!!(scz ca iti zic) daca acum se poarta asa mai tarziu o sa ajungi vai de tine pt ca o sa inghiti tot ce zice el, el canta si tu dansezi dupa bunul lui plac!!! eu nu pot fi asa ca tine! eu daca primesc dragoste si respect ofer si eu la randul meu daca nu e asa,dragoste fara respect nu pot oferi. |
|
|