Ma operez in septembrie - AJUTOR
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexuta
Scris: Saturday, November 13, 2010 4:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
bumbum, la tine cum a fost? :)
diadia
Scris: Wednesday, October 19, 2011 7:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna tuturor,
am programare facuta in Nov la dr Radu Ionescu, si eu am auzit ca e un medic f bun, in sensul ca stiu o fata care si-a facut la el si e f incantata. sunt un pic confuza pt ca nu stiu ce marime sa aleg, cand am fost la consulatie aveam 3 variante mic,mediu(280cc) mare(295cc), mic nu din start, si optam intre mediu si mare si alesesem mediu impreuna cu dnu dr,insa acum m-am cam razgandit...vreau marimea mare...ce ma sfatuiti? or fi prea mari ? eu am sani cat de cat...am 1.67, 56 kg,pana in nov trebuie sa ajung la 52,deci am sa mai slabesc...va rog daca puteti sa imi raspundeti...multumesc ! 4000 mi-a zis ca si pret. 100 lei consulatia a fost.
tanaseandreea
Scris: Monday, February 27, 2012 11:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2012
Fetelor, eu mi-am facut de curand o operatie de marire a bustului, cu dl doctor Calin Dobros. Am fost foarte multumita, operatia a decurs cum trebuia iar in perioada de recuperare dl doctor m-a supravegheat tot timpul. Vi-l recomand cu toata inima.
Ralu67
Scris: Wednesday, June 13, 2012 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/23/2012
Olaaaa!Pentru mine a contat ft mult ca doctorul care ma opereaza sa isi arate interesul si sa nu ma lase de izbeliste.... daca nu ti se explica cum trebuie risti sa te trezesti cu o operatie nereusita!Doctorii trebuie sa iti inspire incredere, eu am fost la mai multe consultatii si cand am ajuns la doamna dr.Stanculescu pur si simplu am simtit o legatura cu dansa!!m-a sprijinit pe toata perioada si atunci cand vroiam sa exagerez cu marimea mi-a explicat de ce nu ar fi potrivita,ii sunt datoare la ce operatie reusita a facut!dati cautare pe google pt clinica metamorphosis ,sunt info fff utile!Sporr dragelor
ClaraClara
Scris: Wednesday, November 27, 2013 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2013
Buna ziua, eu mi-am facut operatie de ridicare a sanilor la chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos si sunt foarte multumita de rezultate! Doamna Silvia mi-a oferit toate informatiile de care am avut nevoie si asta m-a ajutat sa scap de emotiile de dinainte de operatie.O recomand cu toata increderea daca aveti nevoie de o operatie de ridicarea sanilor.
marivic
Scris: Wednesday, November 27, 2013 3:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Cat te-a costat o astfel de operatie?Nu am de gand sa fac.....dar te intreb asa ca fapt divers....asta in cazul in care chiar ai facut-o sau este vorba de reclama mascata?!?
giulia_mamik
Scris: Wednesday, November 27, 2013 9:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Marivic,te asigur ca e o reclama gratis.Aceasta pacienta inchipuita a impanzit internetul cu reclame la adresa acestui doctor!

O operatie de genul poate costa intre 1500 si 3000 euro,depinde de doctor,spital sau clinica!
shirel
Scris: Thursday, November 28, 2013 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
giulia_mamik wrote:
Marivic,te asigur ca e o reclama gratis.Aceasta pacienta inchipuita a impanzit internetul cu reclame la adresa acestui doctor!

O operatie de genul poate costa intre 1500 si 3000 euro,depinde de doctor,spital sau clinica!

Si eu pe aici ca o baba curioasa Hilar Hilar crezand ca Giulia mamik te-au apucat iarasi nemultumirile !Dar m-am linistit.Haha Cheek Kiss Cheek Kiss

Fetelor ,pune-ti si voi fotografii(binenteles imbracate da ,sa nu fiu inteleasa gresit ras alcool ) cum aratati inainte si dupa operatie si cat va schimbat viatza...chiar sunt curioasa sa vad!
marivic
Scris: Thursday, November 28, 2013 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007

Tulai Doamneeeee,vb ardeleanului......Doamne Maica.....Big Surprise Big Surprise
Si la mine era doar o curiozitate ca barbatul meu ma place asa cum sunt nu am nevoie de rectificari sau adaugiri hohot hohot hohot Intrebam si eu asa....Hilar
Shirel,....da,...ai dreptate.....poze,nu vorbe.....
giulia_mamik
Scris: Thursday, November 28, 2013 9:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
shirel wrote:

Si eu pe aici ca o baba curioasa Hilar Hilar crezand ca Giulia mamik te-au apucat iarasi nemultumirile !Dar m-am linistit.Haha Cheek Kiss Cheek Kiss

Fetelor ,pune-ti si voi fotografii(binenteles imbracate da ,sa nu fiu inteleasa gresit ras alcool ) cum aratati inainte si dupa operatie si cat va schimbat viatza...chiar sunt curioasa sa vad!

Shirel,vreau sa mi ridic si sa mi micsorez sanii cu 2 numere dar asta dupa ce voi naste al doilea bebe.Pt mine a devenit un chin greutatea lor si deja am vorbit cu o dct. din Bucuresti la care am facut operatia de rinoseptoplastie.Acum numaidecat sa l fac eu pe bebe 2 si poate ma risc la o astfel de interventiesic
Irinachen
Scris: Monday, January 25, 2016 1:22 AM
Nivel

Inregistrat: 1/25/2016
No way . Rezultat mai dezastru nu puteam sa am . In loc sa si admita vina si sa incerce sa rezolve situatia amiabil o sa vina cu niste explicatii de te pufneste rasul si iti este efectiv rusine de rusinea lui .
Este unul dintre cei mai scumpi doctori din Bucuresti , dar, pretul nu reflecta calitatea .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.