Ma enerveaza...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, October 2, 2007 10:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ce ma enerveaza :
- pai cel mai mult si mai mult ca nu pot sa mai fac dush cu apa calda dupa ora 11 seara ... pt ca nu stiu ce ii fac astia la centrala bloculuitunete sau mai devreme astept cate 15 minute sa vina apa caldatunete ;

- ma enerveaza si ma dezgusta Politia Comunitara , care desi este peste drum de noi - golanii au devastat parcul pentru copii;
- ...................... ca nimeni nu se ocupa de cainii maidanezi - care dorm si isi fac nevoile in groapa de nisip si pe iarba unde se joaca copiii nostritoanerele ;
- babele si nu numai , care mananca seminte in parc si nu au bunul simt sa stranga cojile intr-o pungaboxing ;

Offf sunt multe ... dar din pacate doar ma enerveaza si nu pot face nimic.uff
sousourel
Scris: Tuesday, October 2, 2007 11:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki, ai tu dreptate...numai sa pot sa fac asa.
Mami2x
Scris: Wednesday, October 3, 2007 7:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
AdrianaC wrote:
Super, super tari fazele ! Era o vorba, nu stiu daca am retinut-o bine, "mare e gradina ta Doamne si multi prosti vazut-am in ea". Cum naibii isi imagineaza ala ca poate sa faca ceva sau sa abordeze pur si simplu pe cineva astfel, si sa mai aiba si succes, Mami2x?

Lori, poti sa ii trasmiti sotului ca e cazul sa schimbe angajatul. Aceeasi greseala am facut-o si eu intrecut, dar acum nu mai stau la discutii. Esti capabil si iti faci treaba - ramai, nu - go for it, ca sunt sute la usa care asteapta un job bine platit.

Sousourel, ce sa mai zic, ramai fara cuvinte la chestii din astea.

Eu astazi sunt extrem de nervoasa pe posta romana, care uita, pierde, se "pierd" diverse, nu anunta, intarzie, etc.
Si mai sunt suparata pe mine, pentru ca am fost asa de ignoranta si i-am sistat vigantolul lui Andrei inainte de 2 ani banghead
Sunt putin suparata si pe Andrei, ca a scris toti peretii din casa ( o parte am mai putut sa ii salvez, dar nu toti). uff

Offf...Adriana, eu saptamana asta zugravescnervi am luat sufragerie noua..dar peretiiiibanghead Nu este alta solutie..stie ca nu e voie, deseneaza de luni intregi doar pe hartie..deh..are trei anisori..si saptamana trecuta mi-a facut o "fantoma" de toata frumusetea pe peretele din sufragerie..eu citind ceva langa elbanghead
Azi am nervi pe educatoare care mi-a atras atentia ca puiul mamei e ca un "pasa" nu se descalta/incalta singur..de unde rezulta ca e foarte alintat scratch iar saptamana trecuta mi s-a spus ca e foarte "personal"..adica nu prea sta la discutii..daca vrea ceva..ia si da inapoi cand vrea eloare Aici sunt nervoasa pe mine ca-l alint poate prea mult..e cel mic si are voie prea multe...offf ce ma fac??nervi
Nu prea stiu eu ce e "vigantolul" dar am fost si eu atat de "desteapta" sa omit uneori administrarea vitaminei D banghead Trebuie ZILNIC administrat si eu uitam uneori pale
danah
Scris: Wednesday, October 3, 2007 5:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/21/2007
AAAA, deci asta e locul unde poti sa-ti versi nervii...
Sunt nervoasa pe diriginta fiului meu si maine la sedinta cu parintii sunt hotarata sa pun punctul pe i!!

S-a asezat ANDREI pe un scaun ,la scaun i s-a fisurat ,apoi s-a rupt un picior (erau de pe vremea lui Pazvante Chiorul )si diriginta a facut un taraboi groaznic ,ba mai mult i-a spus baiatului meu ca-i face referatoare
Mai mult ,ii spune sa se duca la mecanicul scolii sa-l sudeze si sa-i dea 5 roni scratch

Pai ,acel om e angajatul scolii ,intra in atributiunile lui sa repare ce se strica si eu sa platesc ?
Anul trecut ,am cumparat aplice pentru clasa si ca sa le monteze ,am dat bani la electricianul scoliibanghead

Maine nu mai tac ,7 ani am platit fondul scolii si fondul clasei si acum sa dau sa repare un scaun?
Sa nu intelegeti ca e vorba de bani ,mi se rupe de aia 5 roni, daca copilul meu dadea cu scaunul de pamant intentionat ,il plateam si daca costa 500 roni,aici e vorba de cum se pune problema si cand ma gandesc ca ideile vin din capul unor oameni de la care ma astept la mai mult...
stele_pe_cer
Scris: Thursday, October 4, 2007 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
danah wrote:
ma gandesc ca ideile vin din capul unor oameni de la care ma astept la mai mult...

Poate tocmai asta e problema...ca avem asteptari prea mari de la altii...

In alta ordine de idei, pe mine ma enerveaza femeile la volan.99% din elebanghead !In fiecare zi intalnesc cel putin 2-3 muieri care confunda volanul cu cratitatunete .
taki
Scris: Thursday, October 4, 2007 2:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

stele_pe_cer wrote:

In alta ordine de idei, pe mine ma enerveaza femeile la volan.99% din elebanghead !In fiecare zi intalnesc cel putin 2-3 muieri care confunda volanul cu cratitatunete .

hohot hohot hohot E bine ca te enerveaza ele, eu mor cand vad barbati prosti la volan si cu tupeu nesimtit.rambo nervi banghead

Cel mai mult ma enerveaza soferii de taxi care se baga fara sa semnalizeze. Cand aveam Golf-ul, parca ma enervau mai des, dar de cand am Benz-ul, cred ca ii enervez eu pe ei.sic hainoroc
stele_pe_cer
Scris: Thursday, October 4, 2007 2:35 PM
Nivel

Barbatii prosti la volan nu ma enerveaza asa de tare, ca sunt mult mai putini decat femei proaste la volanras !Insa cand vad o femeie la volan fac orice ca sa nu mai fiu in fata ei, sau in spatele ei, depasesc si ma incadrez pe alta banda, ca astea sunt periculoase, mai ales alea proaste (God, cand ma gandesc ca si eu sunt femeiehohot )!!!

Taximetristii nu ma enerveaza asa de tare, cred ca am priza la eihohot !Ma lasa sa le intrun fata, sa ii depasesc pe oriunde, kestie valabila la marea majoritate a barbatilor, mai putin a celor de tip macho-man-stupid-man de pana in 25 de ani care se simt lezati daca au fost claxonati de catre o femeie sau, mai rau, depasiti pe linia de tramvai sau la un stop li te bagi in fata (ii mai numesc cocosi fraieri).

In rest, ca kestie generala, un zambet indif. de largimea lui si cam orice barbat te lasa sa te incadrezi atunci cand tu te-ai incadrat prost sau traficul nu-ti permite sa faci stanga de pe banda 1ras sau dreapta de pe banda 3ras !Si cum este vorba de Bucuresti, unde nu exista reguli de circulatiesic ...ne adaptam!

Si ma mai enerveaza teribil-teribil sa frec masina cateva zeci minute bune pana sa gasesc un loc de parcare.Unul singur ...Sau am ajuns sa evit sa merg in anumite locuri ca stiu sigur ca pana in ora 20 nu gasesc nici un loc de parcare decat la cel putin 1 km distantabanghead !

Ma mai enrveaza ca se lucreaza in tot Bucurestiul la strazile fara gropi in skimb cele cu gropi isi largesc gropile de poti parca in elebanghead !
Kiki
Scris: Thursday, October 4, 2007 3:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Stele, cu tot respectul pentru soferitele bune, si eu ma feresc tot de femei la volan. Schimb banda sau opresc pana se duce tuta din calea mea...barbata-miu zice ca femeile sunt imprevizibile la volan. Ziceam ca e doar teorie. Din pacate practica a demonstrat.
Azi m-au disperat barbatii in schimb...Pe Rapid se joaca diseara...prin urmare de la pranz toata strada forfoteste...masinile mari de jandarmi, erau ca pe camp, manevre bruste de erau sa se urce pe mine, dadeau inainte-inapoi fara semnalizari, ca la nebuni nu alta.
La Eroilor, un mos nebun, iar sa se urce pe mine nu alta, nici nu se uita cand ia de volan incotro se duce masina...Noroc ca aveam loc i stanga si m-am mutat mai in fatza....
La Carrefour, statea Luci cu mana pe geam, ca fuma si unul a venit asa aproape de mine ca ii putea strivi mana intre masina noastra si a lui....
Multi nebuni in trafic! Si la fel de multe nebune...
Nu mai zic de nebunii cu masini scumpe si puternice, de se baga cu tupeu, fara semnalizare, fara sa ceara voie...Am nevoie de masina ca altfel il lasam pe unul sa mi-o vopseasca!
katy
Scris: Thursday, October 4, 2007 3:27 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pe mine ma enerveaza cand traversez mai mult decat atunci cand sofez. Ieri am cumparat niste prajituri si ma intorceam agale acasa si pe trecerea de pietoni o tuta trece la fel de agale ca si mine de era cat pe ce sa ma darame. Bineinteles ca m-am ales fara prajituri pentru ca le-am tuflit pe geamul individei. Mai era si blonda, bine ca m-am vopsithohot
Sa vad maine cu motoreta cand ajung in Bucuresti ce pumni car in parbrizele si oglinzile dragalasilor de soferi, de abia astept, de mult nu am pocnit pe cinevayes
stele_pe_cer
Scris: Friday, October 5, 2007 9:16 AM
Nivel

Sa dai si din partea mea, Katybox2 !
mihaela75
Scris: Friday, October 5, 2007 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Ma enerveaza si pe mine ceva , in sfarsit: personalul angajat la X,Y care nu cunoaste limba engleza si stai si te concentrezi pana la transpiratie sa-ti dai sema ce vorbeste nervi Exista o anumita natie ( nu dau nume sa nu par sovina) dar astia pur si simplu nu pot vorbi engleza si nici nu vor .box2
delfinasa
Scris: Friday, October 5, 2007 2:31 PM
Nivel

ras...si pe-aici sunt de-astia... daca Doamne fereste te nimeresti langa vreunul de-asta pe undeva, fugi imediat ca parfumul natural degajat e atat de puternic ca-ti vine rau...la telefon e simplu: ori inchizi si suni iar si vorbesti cu altcineva, ori ii spui pa si la gara imediat ce te-a sunat cu oferta lui.
Deziree
Scris: Friday, October 5, 2007 6:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
hohot hohot Dar oare unde nu sunt dintr-astia???
Tina
Scris: Sunday, October 7, 2007 3:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pentru ca tot sarbatoresc doi ani de casatorie va spun ce ma enerveaza pe mine...........SOTZUL !
stele_pe_cer
Scris: Sunday, October 7, 2007 4:00 PM
Nivel

Tina wrote:
Pentru ca tot sarbatoresc doi ani de casatorie va spun ce ma enerveaza pe mine...........SOTZUL !

Va doresc tot mai multi (anisic ) dar plini de fericirefirstprize !

PS: nu esti singura care gandeste asa ...uneoriras !Sa nu uitam si de ...viceversasic !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.