|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Nasica draga, hai sa-ti zic pe scurt ce zice mama in cazurile astea: "nimeni nu vorbeste despre oameni neimportanti si comuni"... tu esti o "personalitate" in cel mai frumos sens al cuvantului si trebuie sa fii mandra de asta... cei care te cunosc - stiu exact cum esti, iar parerea celorlalti - este doar un ecou invidios si lipsit de importanta...
pupam
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mei , nu mai oripilati lumea cu nurii vostri ...nu vreti sa-i vedeti pe ai mei care de fapt au disparut ca asta s-ar chema pe drept oripilare.Ne vedem la " silicoane" peste un an doi , sa vedem cum stam cu finantele |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Nu ne certam, dar facem schimb de opinii! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:Nasica draga, hai sa-ti zic pe scurt ce zice mama in cazurile astea: "nimeni nu vorbeste despre oameni neimportanti si comuni"... tu esti o "personalitate" in cel mai frumos sens al cuvantului si trebuie sa fii mandra de asta... cei care te cunosc - stiu exact cum esti, iar parerea celorlalti - este doar un ecou invidios si lipsit de importanta... pupam
Am zis eu: "fara numar" !!!
|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Am zis eu: "fara numar" !!!
pai cum sa nu... se poate altfel? pt. Nasa fara numar, fara numar, fara numar |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Haz de necaz |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ma enerveaza persoanele cu care incerc sa fiu simpatica si ma iau peste picior... am o stare de dracusori cu toate ca azi dimineata cand m-am trezit eram cu o stare super de bine.... in fine ce sa-i faci asa e lumea...stiu o sa ma certati , fiind relationat cu forumul dar prefer sa exteriorizez decat sa tac si sa inghit ...gata m-am descarcat ... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Laura&Alfonso wrote:ma enerveaza persoanele cu care incerc sa fiu simpatica si ma iau peste picior... am o stare de dracusori cu toate ca azi dimineata cand m-am trezit eram cu o stare super de bine.... in fine ce sa-i faci asa e lumea...stiu o sa ma certati , fiind relationat cu forumul dar prefer sa exteriorizez decat sa tac si sa inghit ...gata m-am descarcat ...
Ei, ma bucur ca nu-ti place sa taci si sa inghiti...nici mie...macar la capitolul asta suntem de aceeasi parere... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| mda.. ..sincer nu ma asteptam ca tocmai o sa fii tu prima in a raspunde... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Laura&Alfonso wrote:mda.. ..sincer nu ma asteptam ca tocmai o sa fii tu prima in a raspunde...
pai de ce nu? nu te ia nimeni peste picior...e totul ok...nu are rost sa te ambalezi...acuma serios...noapte buna! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vad ca daca iti spui sincer parerea pe un forum deranjezi pe toata lumea!SINCER nu am vrut sa deranjez,DAR totusi aici nu e vorba de frumusete!sunteti atatea mamici frumoase pe acest forum!SI daca esti frumoasa ce?frumusetea o poti arata si cu haine pe tine,nu numai cand esti dezbracata!DE CE NU POSTATI toate astfel de poze?PENTRU CA e vorba de principiu,de educatie! GATA CA nu vreau sa intru mai mult in subiect!atat am avut de spus!si SCUZE ca sunt sunt o persoana care spune lucrurilor pe nume!DAR ASTA SUNT EU!ADEVARUL DOARE UNEORI!
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Get a life..or buy one...... |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14