Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Nah, fiecare si le stie pe ale lui, ce si cum si unde si cat si de ce si restul tacamului DIn punctul MEU de vedere, frate-meu e familie, verii imi sunt familie, ai mei toti din Romania sunt familie. Cand merg acasa sotul sta cu familia mea, petrecem timp cu AI MEI pt ca de aia ma duc acasa, sa ma bucur de ei atat cat ii mai am ca intr-o zi toti ne ducem si o sa le duc dorul si n-o sa mai am de unde sa-i iau... Cand ne intoarcem aici, petrecem si cu familia sotului, cu fratii si parintii, nu ne deranjeaza pt ca e familia lui, desi si eu am mai primit intepaturi inteligente insa nu ma cramponez de prostiile altora. EU ma pun in papucii sotului putin, sotului MEU, daca eu as face urat familiei lui si el ar putea face urat familiei mele, daca ai lui au nevoie de ajutor atunci ii ajutam pt ca si ai mei au nevoie de ajutor si nu vreau sa zica nu, ca sa nu mai zic ca si noi avem nevoie de ajutor si e bine cand il primim de la ambele familii. Mai putin de la socri ca nu stau cu fii-mea in rest poate comenta oricine ce vrea, ma cam doare la basc, noi sa fim sanatosi si fericiti, cainele latra, vantul bate si prostul moare de grija altuia... Si iar zic, din punctul MEU de vedere, vreau ca plodul meu sa-si cunoasca ambele familii, neamuri pt mine sunt aia indepartati pe care nu-i cunosc nici eu prea bine si cu care nu am o legatura prea stransa, cei apropiati sunt familie, toti suntem o familie mare compusa din 3 familii mici Cand vine familia lui la noi le dau frau liber, le arat unde-i telecomanda si frigiderul, socrii mei au pana si cheile de la casa si masini, la ai mei e la fel cand ne ducem, frau liber, nu stam pe capul omului si nici ai lui nu stau pe capul nostru, eu nu ma simt obligata sa suflu in fundul nimanui, gatitul doar cand am dispozitie si timp, iubesc sa stau la povesti pana tarziu in noapte cu ei (si ai mei si ai lui), sa facem planuri, sa o vad pe fii-mea in poala si in bratele lor.
AM luat-o razna, ma opresc aici, bafta mutla si concediu placut!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bine spus, fiecare le stie pe ale lui.Si din punctul meu de vedere fratele meu face parte din familei, dar nu si al lui Ca sa fiu sincera imi vine sa-mi ridic singura o statuie la cat sunt de politicoasa si chiar draguta cu ei dupa ceea ce au fost capabile soacra mea si fiica-sa sa-mi faca cand eram pe un pat de spital bolnava de un cancer de nivelul 4.( in speranta ca mor probabil)E inutil sa povestesc, ar parea o telenovela proasta.Plodul meu isi cunoste ambele familii pentru ca din dragoste pentru sotul meu o las la ai lui si merg si eu .Dar soacra nu pare la fel de multumita de acest lucru ( e cea mai rece femeie pe care am cunoscut-o vreodata).Accept cand merg in tara, fac compromisuri, dar acum, pentru ca nu mergem, nu accept nimic.Vreau sa fiu egoista si sa ma gandesc si la binele si linistea mea.
Din pacate sotul meu are o fire buna de care aprofita multi.Am ajuns sa-l inteleg in parte desi ma enerveaza de nu mai pot cateodata (dar imi trece repede )O data imi da telefon ca aduce doi oaspeti la cina si ajunge in 10 minute.Din fericire, gatisem ceva mai mult asa ca am zis ok.A venit cu doi consateni care cerseau aici, nu lucrau nimic si stateau pe unde apucau, puteau ingrozitor de a trebuit sa stau cu geamurile deschise o saptamana desi era iarna si au plecat de la noi cu pantofii noi ai sotului(care de mila ca i-au arata ce aveau in picoare i-a dat), cu tricouri, bluze, pantaloni.Nu i-am vazut niciodata imbracati/incaltatiu cu ce au luat, probabil au vandut ca sa aiba bani de bautura.Dar acesta este sotul meu. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bereea,el e cocolosit de familia lui,tu esti nora/sotia lui.....te inteleg perfect,ar trebui sa te inteleaga si el,sa te protejeze,sa se impuna putin in fata lor. |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si eu inteleg chiar daca nu sunt in situatie similara, am cunoscut o fata care era in spital cu complicatii la o sarcina iar soacra ii gasea iubite sotului, le facea intalniri sentimentale, eu as fi divortat si de soacra si de sot ca si el era de acord insa ea se gandea la bebe, la cat de mult isi iubeste sotul, la bani etc etc. Daca tu nu ma vrei, nici eu nu te vreau, dragoste cu sila nu se poate! Insa cand e dragoste si se baga altii si fac rau nici nu se merita sa-ti faci nervi si sa te superi sau se le dai ocazii sa te streseze, asa ca Brandusa, concediu placut, daca sotul a inteles si mai bine, daca te-ai ars cu ei si te streseaza evita-i ca n-are rost, tu stii mai bine. |
|
| Multumesc, sper sa avem un concediu linistit |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Concediu placut si liniste sufleteasca iti urez cu tot dragul ! |
|
| Multumesc, Endy! |