Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici si continuam cu urarea ... cat mai multe zile linistite si frumoase! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Hai ca sparg eu gheata aici. La ora asta tarzie s-au gasit 2maimutoi sa vorbeasca foarte porcos si tare la mine sub gheam sa-mi perturbe crosetatul si normal ca m-am luat de ei si mi-am adecvat limbajul ca sa ma fac inteleasa ,dar unu imi zice,,Va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat,dar vorbiti frumos!" Mor de ras !Au plecat cu coada intre picioare nesimtitii!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| oanamaria wrote:Hai ca sparg eu gheata aici. La ora asta tarzie s-au gasit 2maimutoi sa vorbeasca foarte porcos si tare la mine sub gheam sa-mi perturbe crosetatul si normal ca m-am luat de ei si mi-am adecvat limbajul ca sa ma fac inteleasa ,dar unu imi zice,,Va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat,dar vorbiti frumos!"  Mor de ras !Au plecat cu coada intre picioare nesimtitii! Oana, te rog sa vorbesti frumos. |
|

| Irinuta am inteles ! |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Oana,ne poti reproduce cu cuvintele tale ce le-ai zis ?Copiii dorm la ora asta si nu vor auzi! |
|

| rafira wrote:Oana,ne poti reproduce cu cuvintele tale ce le-ai zis ?Copiii dorm la ora asta si nu vor auzi!
Le-am zis niste treburi de i-am lecuit,dar m-am asteptat sa riposteze -am luat in calcul si asta ,dar mi-am asumat si niste injuraturi ,dar nu a fost cazul . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Sunt pe jos de ras... Mi te inchipui !!!! Esti cea mai tare!!! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Hai ca sparg eu gheata aici. La ora asta tarzie s-au gasit 2maimutoi sa vorbeasca foarte porcos si tare la mine sub gheam sa-mi perturbe crosetatul si normal ca m-am luat de ei si mi-am adecvat limbajul ca sa ma fac inteleasa ,dar unu imi zice,,Va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat,dar vorbiti frumos!"  Mor de ras !Au plecat cu coada intre picioare nesimtitii!
Inseamna ca ai avut noroc sa intalnesti niste tipi de treaba. Ultima data cand m-am luat de cineva ca vorbea urat sub geamul meu, m-am ales, pe langa promisiunea unei ciomageli zdravene, cu injuraturi care afectau si cel mai nonsalant auz. Insa am stiut cum sa ies delicat din situatie. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Oana, |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| oana |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| rafira wrote:Oana,ne poti reproduce cu cuvintele tale ce le-ai zis ?Copiii dorm la ora asta si nu vor auzi!
Nu, nu, nu!! Eu sunt foarte pudica si rosesc repede!!
|
|

| Si ca sa-mi strice cheful nu e apa de dimineata . |
|

| Asa!Sa vedeti ce bloc de cretini nesimtiti-se luase apa ,dar de fapt se sparsese o teava in subsol si a oprit cineva apa si gata -nimeni nu facea nimic -si noi asteptam sa dea drumul la apa. S-a ocupat Sorin sa dea telefoane sa gasesca un instalator sa repare teava ca sa avem apa si l-a platit tot Sorin ca taranii astia care beau bere la doza si Coca-cola nu au bani de dat pe reparatiile blocului si decat sa dea cate 5lei de caciula preferau sa stea fara apa. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am patit si noi din astea unde noi platim si mai sunt si altii care beneficiaza pe langa! Ce sa faci, mai Oana? Unii oameni pur si simplu asa sunt! Si eu m-am enervat de-a lungul timpului cu diverse specimene. Am lasat-o asa, am zis de fiecare data ... noi sa fim sanatosi! Lasa, o sa va mutati in partea cealalta, unde sper sa aveti altfel de oameni in jur! Pupici si sper ca a mai trecut din suparare! Macar putin! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| oanamaria wrote:Asa!Sa vedeti ce bloc de cretini nesimtiti-se luase apa ,dar de fapt se sparsese o teava in subsol si a oprit cineva apa si gata -nimeni nu facea nimic -si noi asteptam sa dea drumul la apa. S-a ocupat Sorin sa dea telefoane sa gasesca un instalator sa repare teava ca sa avem apa si l-a platit tot Sorin ca taranii astia care beau bere la doza si Coca-cola nu au bani de dat pe reparatiile blocului si decat sa dea cate 5lei de caciula preferau sa stea fara apa. Oana niste pupici sa treaca supararea? Si nu te mai supara asa mami - mai fac si oamenii economie ca de ! e criza! si-apoi jegul tine de cald |
|
|