Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| shirel wrote:Carla,sotului tau i trebuia o moldoveanca ca mine ,mama ce o incurca plecam eu cu prietenele si facea el totul!  O lectia tot i-ar trebui ce poate sa-ti faca! Da,Shirel,dar al meu are o GURAAAA!!!ma face de minune in public,ca am nevoie de femeie in casa,ca imi aduce bona,...ma suna la 10 minute ca imi doresc sa n-am telefon,colegele rad ca abia suna de iesire si mie imi suna telefonul,e foarte stresant |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| carla wrote:Da,Shirel,dar al meu are o GURAAAA!!!ma face de minune in public,ca am nevoie de femeie in casa,ca imi aduce bona,...ma suna la 10 minute ca imi doresc sa n-am telefon,colegele rad ca abia suna de iesire si mie imi suna telefonul,e foarte stresant
Atunci rezolva-l cu pastile de calmare ,va fi un mielusel.Iubita rad ,stii nu fiindca il cunosc personal imi permit ,are un caracter tare agitat si-i rau de gura ,dar are suflet mare stii nu .Singurul lui defect ca nu are rabdare la nimic .Pai de unde se poate cumpara ? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Carla,cu tacerea si frica de gura lui mare nu rezolvi nimic.Daca cu el nu poti sa rezolvi nimic,incearca cumva sa-i inlaturi anturajul si invata baietii sa isi doreasca doar de la tati sa fie spalati,imbracati,sa le puna in farfurie....Multa rabdare si curaj |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Carla putem da mana.Sotii nostrii ar putea fi frati. Si al meu era foarte nervos si nu puteam sa ii zic nimic asa ca m-am dus la farmacie si am cerut ceva pt calmare.O saptamana sotul meu a baut ceai cu magne b6 , nu stia ce e cu el de-i vine somnul mai repede si e atat de calm . Cat desspre iesirile cu toti "prietenii"lui are orar, pana cel tarziu la ora 10 , nu 1.2 noaptea ca inainte,eu l-am incuiat odata pe dinafara si era furtuna si nu l-am deschis decat dupa o jumatate de ora, plus ca l-am facut de cacao de fata cu socrii si nu i-am gatit si spalat o saptamana. sa stii ca la mine a cam tinut faza. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Off, Carla, imi pare rau ca ai necazuri cu sotul.Fetele au dreptate:invata sa iesi cu prietnele sau singura , si lasa-l cu copiii.discuta cu soacra - poate te intelege - sa nu primeasca copiii cat sunt cu el.Daca te suna asa des inchide telefonul. Si eu am avut probleme cu insesnibilitatea sotului meu - sau poate pur si simplu nu a stiut cum sa reactioneze la anumite probleme- dar dintr-o data s-a schimbat.Sincer banuiesc ca a citit pe forum si s-a rusinat(am lasat anumit pagina deschisa)cand a citit ce au scris fetele. Rabdare iti doresc si sper sa rezolvi |
|

| Soacra imi spune :"ASa sunt barbatii",ei stau la tara si e mentalitatea taranului roman:"femeia face totul in casa",barbatul nu face nimic,rad daca vreun barbat spala vasele sau asa ceva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote: .Sincer banuiesc ca a citit pe forum si s-a rusinat(am lasat anumit pagina deschisa)cand a citit ce au scris fetele.
Daca a fost asa, a avut ce citi! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| carla wrote:Soacra imi spune :"ASa sunt barbatii",ei stau la tara si e mentalitatea taranului roman:"femeia face totul in casa",barbatul nu face nimic,rad daca vreun barbat spala vasele sau asa ceva
Pacat ca gandeste asa.De cele mai multe ori mamele sunt vinovate ca baietii lor au fluturi in loc de creier.Stiu ca m-am "plans" si eu o data soacrei ca nu prea ma ajuta si mi-a spus "el munceste".Si atunci mi-a sarit tandura, am intrebat-o daca eu nu muncesc.S-a facut mica, mica si nu a mai spus nimic.
Aurisha, asa este |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Carlitos, sa-ti dea DD gandul cel bun sa o scoti la capat. Daca nu ai cu cine discuta degeaba te consumi ca ii trec toate pe langa urechi. La fel si daca nu-i mai pasa de tine, asa ca mai bine ia-o cu calm si cu intelepciune. Loveste-l cu tact unde-l doare mai tare. |
|

| Sa stiti ca citesc si bag la cap si rumeg.Multumesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| carla wrote:Soacra imi spune :"ASa sunt barbatii",ei stau la tara si e mentalitatea taranului roman:"femeia face totul in casa",barbatul nu face nimic,rad daca vreun barbat spala vasele sau asa ceva
Ehei...nu e numai taranul roman blestemat cu aceasta logica ci multe alte neamuri si nu doar taranii. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici! |
|
|