Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| [quote=mikaela]Ma enerveaza una care ma suna la 8 dimineata si ma intreaba 'Draga, dar dormi si la ora asta???", de parca as fi nu stiu ce lenesa si iar cea mai gospodina ca se culca odata cu gainile... Parca trebuie sa dau raportul de ce ma culc tarziu si ce fac eu noaptea!! Grrrr :0
te inteleg perfect mai ales ca eu ador sa dorm dimineata cateodata si pana la 10.30-11, am noroc cu Sara ca si ea e iubitoare de somn ca si mine :), doar ca se mai gaseste cate unul sa ma calce pe coada in legatura cu somnul exact ca si la tine fratilor ce va f.te grija nu imi da nimeni de mancare |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Clalina, bine ai venit in gasca somnorosilor! Esti nostima tare Am avut si eu o zi libera azi si am dormit mai tarziu, ca in restul zilelor ma trezesc la 5 dimineata...Sunt o somnoroasa inraita, as dormi non-stop daca as putea. Si tocmai azi si-a gasit si aia sa-mi strice dimineata Recuperez sambata si duminica, sa vezi ce dorm de sforaie si patul sub mine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mikaela, eu as suna-o intr-o dimineata pe la 5-6 si i-as pune aceeasi intrebare |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mikaela,ni sa intamplat si noua cu socrul ne suna intr-un timp aproape in fiecare sambata si se mira ca inca noi dormeam,daca la el era 8:30 la noi era 6:30 si nu pricepea ca este o diferenta de fus orar...uite asa am scos telefonul fix din functie,nu ne mai deranjeaza si facem si economie de bani,pe mobil... sa lase mesaj...noi dormim |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ma enerveaza magarul meu de sot!!! Toata ziua se intalneste cu fratele lui,un afemeiat,plin de amante jegoase in tot orasul,in sens ca tot ce prinde si cu inca un prieten si staaaau la cafele si staaau ....si eu cu casa si copiii,..parca numai eu m-am maritat,el nu s-a insurat,hai-hui prin oras si ochii dupa toate pitipoancele!!!Si mai si rade cand ii spun! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Carla, trage-l de maneca bine de tot! Si eu sunt pentru responsabilitatea barbatilor!!! |
|

| denisa_rachid wrote:Carla, trage-l de maneca bine de tot! Si eu sunt pentru responsabilitatea barbatilor!!! Ce sa-i fac,ca daca vede ca ma enervez,rade.Pai cum sa nu ma enervez ca numai eu stau cu copii de dimineata si mancare si casa si... si el in oras se relaxeaza.Ii iau cheile de la masina,banii,... Ma enervez si-mi cumpar ate si margele de toti banii |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Carla, asa sa faci, dar eu zic sa pandesti momentul cand e el acasa si tu tusht, pe usa! Asa vede si el ce inseamna sa stai acasa cu copiii, si faa sa faca si de mancare si altele...dar macar o parte mica o vede! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Carla,cauta sa pleci ,intr-o zi,de acasa cateva ore ,inainte de a pleca el si lasa-l cu toate pe cap sa vada cum e . Asta a facut matusa mea ,cand avea copii mici si nu mai putea singura si mai mergea si la serviciu.Ne-am trezit intr-o duminica dimineata cu ea la noi si a plecat pe seara,tianand cont ca ea locuia la 60km.distanta. La intoarcere a intrebat-o unchiul daca e normala ca l-a lasat singur cu doi copii,mai ales ca verisoara avea un an si jumatate si pe vremea aceea nu erau scutece de unica folosinta.I-a raspuns intrebandu-l daca e bine sa le faca pe toate unul singur si celalat sa se distreze. La ea a mers si din acea zi si pana azi ,cand au nepoti,toate lucrurile le fac impreuna. Cine stie poate merge si in cazul tau.
Denisa,uite ca suntem de aceeasi parere in timp ce scriam eu( cu pauze ca fac si de mancare) ,ai postat si tu aceeasi idee. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Carla,el nu e constient ca e tata,sot...oare se crede flacau dupa petit? Cumnata ta e de acord cu comportamentul sotului ei? |
|

| ingerash wrote:Carla,el nu e constient ca e tata,sot...oare se crede flacau dupa petit? Cumnata ta e de acord cu comportamentul sotului ei? Da,asa se comporta ca si cum ar fi liber,daca-i dau copiii ii duce repede la soacra.orice spun tot iese cu fratele si preietenul lui,care,nici unul nu se intelege cu sotia.Cumnata mea nu crede orice i-ai spune,si daca ar vedea cu ochii ei n-ar crede.culmea ca eu stiu cu cine umbla,de ani buni,inainte de a se insura dar nu pot sa-i spun ca nu ma crede.Ma dezgusta atat de mult ca nu pot sa-l vad,mai ales ca l-am vazut cu niste"parasute",scuzati limbajul dar e bland.Normal ca ma supar cand sotul iese cu el,se suna,...,chiar daca sunt frati.uf,poate n-ar trebui sa scriu aici dar deja nu ma mai intereseaza.A,si prietenului lui i-a spus nevasta sa-si faca bagajul sa plece.Astia i-s prietenii |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| [quote=carla ]Da,asa se comporta ca si cum ar fi liber,daca-i dau copiii ii duce repede la soacra.orice spun tot iese cu fratele si preietenul lui,care,nici unul nu se intelege cu sotia.Cumnata mea nu crede orice i-ai spune,si daca ar vedea cu ochii ei n-ar crede.culmea ca eu stiu cu cine umbla,de ani buni,inainte de a se insura dar nu pot sa-i spun ca nu ma crede.Ma dezgusta atat de mult ca nu pot sa-l vad,mai ales ca l-am vazut cu niste"parasute",scuzati limbajul dar e bland.Normal ca ma supar cand sotul iese cu el,se suna,...,chiar daca sunt frati.uf,poate n-ar trebui sa scriu aici dar deja nu ma mai intereseaza.A,si prietenului lui i-a spus nevasta sa-si faca bagajul sa plece.Astia i-s prietenii [/quote/]
Carla draga ,,punctul pe i. Si sotul meu facea cam ce vroia el dar l-am pus la punct,Soacramea sta langa noi si cand eu ai ziceam sa stea cu copilul ca eu am treaba...usa si la maicasa , pana mi-am auzit povesti ca doar ce imi pasa mie ca doar eu ai plasez ei copilul si ma doare la ,,,,, Ei. de atunci am schimbat placa ,,i.am spus ca si la facut sa il creasca el nu maicasa,, s-a enervat rau de tot . am luat copii si am plecat la o sora de a mea la 150 de km si nu am venit acasa 2 saptamani (era vacanta pastilor) ,de cand m-am intors toate sambetele si duminicile pur si simplu nu ma ating de mancarea copiilor,pregatesc tot ce trebuie , dar el le da sa pape . el schimba copilul ,,ca una doua zicea: dute la mami sa te schimbe ca ai facut cachita,,(de ex.) si eu ai spuneam : pune mana si fa ca si tu ai 2 maini... la ora baitei ,,,dute la mami sa iti faca baita,,,eu.. fai tu ca e si copilul tau si uite asa a inceput sa ma ajute , acuma impartim toate sarcinile, in cursul saptamani nu ca el pleaca dimineata la 5 si vine seara la 7 dar la sfarsit de saptamana da, SI EL TOATE SAMBETELE PLEACA LA CAFEA CU PRIETENII LUI,dupa ce terminam de maincat , ei acum daca pleaca intai spala vasele ca eu ma ocup de copii sau ma intreaba daca poate pleca ,daca mai trebuie sa faca ceva ,,inainte nu,,se lua si pleca,,, soacramea se uita la mine ca la urs ,ca vezi doamne cum il pun eu sa faca treburi in casa ,, acuma zice,,,, vai ce bine ca te ajuta, in concluzie :ia masuri Carla draga ,asa nu se poate . |
|

| Da,parca aud"Cristian,iti trebuie lapte?Du-te la mami sa-ti dea!","Bogdanel,esti murdar pe maini?"Du-te la mami sa te spele!",...deja fac alergie |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| carla wrote:Da,parca aud"Cristian,iti trebuie lapte?Du-te la mami sa-ti dea!","Bogdanel,esti murdar pe maini?"Du-te la mami sa te spele!",...deja fac alergie asa era si la mine,,,ptr orice : du-te la mami ,, acuma nu mai e asa . |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Carla,sotului tau i trebuia o moldoveanca ca mine ,mama ce o incurca plecam eu cu prietenele si facea el totul! O lectia tot i-ar trebui ce poate sa-ti faca! |
|
|