Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Si noi ne coacem Nu pot sa ies cu copiii afara decat dupa 7-8 seara ca ne sufocam.sunt 40 de grade la noi.Va trimit vreo cateva grade si voua? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| babydelicios wrote:Voi ce jocuri mai afceti cu copiii pe vremea asta nasoala?
Modelaj cu plastelina,pictat,kraft,citit carticele,colorat si inainte de somn urmarim emisiuni educative pentru copilasi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Si noi de la 22 la 23 iesim o ora la plimbare...in rest, ziua dormim pe rupte din cauza caldurii cu greu ne sculam si sa papam |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor care suferitzi de frig repede bagajul si la mine cu tot cu copii deschid tabara sa va treaca nervi ....si frigul.Stati la mine pana trec frigurile si ploaia !Loc am ,am curte mareeee si cort urias! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| shirel wrote:Fetelor care suferitzi de frig repede bagajul si la mine cu tot cu copii deschid tabara sa va treaca nervi ....si frigul.Stati la mine pana trec frigurile si ploaia !Loc am ,am curte mareeee si cort urias!
Eu sunt prima |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ploua de la 7 cu galeata ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| oanamaria wrote:Ploua de la 7 cu galeata ! Daaa + friiiiig |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La noi s-a oprit ploaia de ceva vreme si am vazut si o raza de soare ( da' fix una ). E spre bine, zic eu... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Azi dimi la 9 nu ploua am luat repede copilul,l-am imbracat,am luat hainuta cea noua de ploaie si am stat doua ore afara Traiasca ecl care a inventat hainele de ploaie..
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| babydelicios wrote:Traiasca ecl care a inventat hainele de ploaie..
Si cizmele de cauciuc! E tare misto sa faci "plici" in balta. |
|

| shirel wrote:Fetelor care suferitzi de frig repede bagajul si la mine cu tot cu copii deschid tabara sa va treaca nervi ....si frigul.Stati la mine pana trec frigurile si ploaia !Loc am ,am curte mareeee si cort urias!
Oho,ce generoasa esti!Venim!
Ma enerveaza ca primesc avertizari precum ca cineva vrea sa se logheze la internetul nostru si nu poate sa se logheze...si am primit pe adresa veche instiintari ca avem de plata net-ul si abonamentul pentru telefonul fix vreo 80 si ceva de lire,plus scrisoare de la o firma de recuperari.Vasi a sunat cand ne-am mutat acum cateva luni sa inchida linia de net si telefonie,a anulat si contractul.Iar cand ia sunat azi au zis ca linia este inchisa si ei nu inteleg cum de figureaza cu acei bani restanti...mda iar daca intarziam cu plata taia net-ul ...apoi a sunat si firma de recuperari si cica aia vor discuta cu firma de net,tare curios cum functioneaza sistemu lor |
|

| babydelicios wrote:Azi dimi la 9 nu ploua am luat repede copilul,l-am imbracat,am luat hainuta cea noua de ploaie si am stat doua ore afara Traiasca ecl care a inventat hainele de ploaie..
Ehe daca locuiai in Irlanda ti se parea ceva normal sa imbraci copilul cu pelerina si cizmulite si sa va jucati chiar si pe ploaie...traiasca inventatorul |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Azi cumparam si cizmulite de cauciuc......am vazut o pereche rosii cu flori si buline.... Iar sta sa ploua .....vreme afurisita.....m-am saturatttttttt Plici in balta facem si cu sandale daca e cazull......alaltaieri ne dadeam in scranciob care avea o balta mare sub el...a vrut sa coboare singura si s-a intins cat era de lunga in balta.........a inceput sa rada si sa zica'mama inot la male"Ne-am stricat de ras amandoua....dar am fugit in casa sa ne schimbam. PLOUAAAAAAAAAAAAAA
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nimic nu ma enerveaza mai tare,decat atunci cand n-am semnal la net. Ma chinui de jumatate de ora sa intru pe net. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ma enerveaza una care ma suna la 8 dimineata si ma intreaba 'Draga, dar dormi si la ora asta???", de parca as fi nu stiu ce lenesa si iar cea mai gospodina ca se culca odata cu gainile... Parca trebuie sa dau raportul de ce ma culc tarziu si ce fac eu noaptea!! Grrrr |
|
|