Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla chestia este ca fac cum vrea el si ma enerveaza ca nu are limita si nu apreciaza. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Carla chestia este ca fac cum vrea el si ma enerveaza ca nu are limita si nu apreciaza.
Oanamaria, sunt prea mici ca sa stie sa aprecieze. Si eu tindeam sa gandesc asa si faceam cu voce tare anumite comparatii intre el si alti copii care nu primesc/poseda nimic din ceea ce are el, dar ulterior m-am corectat gandindu-ma ca dragostea noastra ( a mamelor) este neconditionata si tot neconditionat ar trebui sa si primeasca. Ei sunt indaratnici (aparent)fara motiv, iar noi ii dorim perfecti, dar aceste comportamente se pot corecta in timp si cu multa bunavointa si vorbe dragastoase.
Pe mine ma enerveaza centrala care intra pe avarii de n ori pe zi si sigur ar trebui schimbata. M-a lasat de cateva ori fara apa calda exact cand eram sub dus sau cu parul plin cu spuma samponului. |
|
|

| Ploaie -frig,frig-ploaie ! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Ploaie -frig,frig-ploaie ! .
Daaaa... Bifez si eu. Singura parte buna pe vremea asta e ceaiul, ca in rest... ne fac astia mici creierul fundite, ca nu avem ce face in afara casei. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| si aici ne coacem,ieri 40 de grade pe azi se anunta vreo 37-38 de grade,,ne coacem in suparare aici.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Vreau si eu sa ma "coc" , dar nu-mi ramane decat sa ma "sting" |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| [quote=aurishta]Vreau si eu sa ma "coc" , dar nu-mi ramane decat sa ma "sting"
|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| frig si la noi si se anunta zile cu multa ploaie innebunim cu copiii numai in casa |
|

| Noroc ca am un hol mare sa se dea Stefi cu masinuta . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| curge apa pèe mine pentru ca am aspirat un pic.Acum ma apuc de calcat, probabil voi scoate apap din mine mai ceva ca la sauna |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Vrem si noi o galeata de caldura!!! Eu stau in pantaloni lungi , tricou, pulover, azinoapte am dormit cu pijamale lungi. Asa va fi pana duminica... Dar, cum vremea e a Domnului, o primim cu placere... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ploua ...frig si la noi. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Si io subscriu..ploua,plodu` mic a daramat tot prin casa,e razboiul lumilor aici ca se plictiseste si eu ticnesc de plictiseala..ne jucam,ne iubim,ma pune sa o dau huta si s-o arunc in sus,sa merg in patru labe....of vreau soare si caldura ca sa se desfasoare in exteriorul casei.... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Pe mine ma enreveaza persoanele autostiutoare si care nu au o limita |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Mai pe mine in afara de mine si copilul meu nu prea ma intereseaza/enerveaza nimic. Doar vremea asta de afara. Iar persoanele atotstiutoare...eu cel putin le ascult si incerc sa-mi dau seama daca este cultura generala,experienta sau bravada.Am invatat in viata si datorita meseriei ca nimic nu e ceea ce pare si sa trag concluzii dupa mult timp.
Voi ce jocuri mai afceti cu copiii pe vremea asta nasoala?
|
|
|
|