Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Foarte frumos ai spus-o, buli! Cred ca depinde si cat de impunatoare esti, ca persoana. Daca stapanesti arta conversatiei si stii s-o folosesti cand si unde trebuie, sigur ca esti tratat si la noi in tara foarte bine. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| monica irimia wrote:Foarte frumos ai spus-o, buli!  Cred ca depinde si cat de impunatoare esti, ca persoana. Daca stapanesti arta conversatiei si stii s-o folosesti cand si unde trebuie, sigur ca esti tratat si la noi in tara foarte bine.
probabil ca da, conteaza si asta... in general, incerc sa conduc o discutie in directia in care doresc eu, astfel incat sa nu iasa nimeni sifonat la sfarsit... de cele mai multe ori imi si reuseste |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| buli, am facut o greseala si mi-am corectat-o, editand mesajul. Poti, te rog sa modifici si tu la subscriere? Multumesc frumos.
Rezolvat si eu! |
|
| monica irimia wrote:buli, am facut o greseala si mi-am corectat-o, editand mesajul. Poti, te rog sa modifici si tu la subscriere? Multumesc frumos.
gata, rezolvat... si pt ca tot eram la editari.. fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| bulibuli wrote: fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice..
M-am comformat ! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| bulibuli wrote:gata, rezolvat... si pt ca tot eram la editari.. fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice.. Buli,imi cer scuze ....nu o sa mai repet greseala ! |
|
| ei, nu-i bai, doar ca.. e mai bine asa, sa evitam.. pe mess sau pe fb vorbim cum vrem noi, dar aici - am mai spus-o si alta data - nu se stie cine intra si citeste, si cum noi mai discutam si chestiuni mai intime uneori.. sper ca nu v-ati suparat pe mine |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ma enerveaza unul/una care fura internet la greu,de la mine. am schimbat de curand abonamentul si am uitat sa cer si parola pe retea (care ma costa 5 euro pe luna,pe langa cei 50 pe care ii platesc pentru abonament) si asta e rezultatul,se serveste care cum vrea pe factura mea. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Mela wrote:ma enerveaza unul/una care fura internet la greu,de la mine. am schimbat de curand abonamentul si am uitat sa cer si parola pe retea (care ma costa 5 euro pe luna,pe langa cei 50 pe care ii platesc pentru abonament) si asta e rezultatul,se serveste care cum vrea pe factura mea.
o mela draga e roman????la noi in casa jumate au si jumate fura (,na toti suntem romani aici )dar noua ne-a pus un prieten parola si nu ne costa nimic,si dupa aia a venit cineva la noi si incepe sa-si bazaie telefonul si de la un timp zice nervoasa (ce se inatampla ca nu ma pot conecta la internetul vostru,la care eu zic,deci vrei sa furi cum s-ar zice ,atunci ea si-a dat seama de gafa ce a facut-o si incepe sa se balbaie ) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela,sa nu permiti asa ceva,cauta sa faci repede rost de parola de retea Noi avem noroc ca nu stam cu nimeni alcineva in casa ca sa se serveasca sau sa stam sa ne plateasca partea.
Flori,ce tupeu avea prietena,inca mai cauta si la tine in casa sa se conecteze |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Zile fara suparari va doresc!
 |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anabella imi duce a vata de zahar noruletul ala Pe mine inca nu ma enerveaza ceva.Dar abia a inceput ziua...:018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ingerash wrote:Mela,sa nu permiti asa ceva,cauta sa faci repede rost de parola de retea  Noi avem noroc ca nu stam cu nimeni alcineva in casa ca sa se serveasca sau sa stam sa ne plateasca partea. Flori,ce tupeu avea prietena,inca mai cauta si la tine in casa sa se conecteze
la noi in" casa "sunt 5 apartamente si 2 sunt conectate la internet ,si intr-un apartament stau 5 fete si au 3 calculatoare ,asa ca sigur pot fura si de la vecinii din casele invecinate ,noi vedeam inainte de a pune parola,ca seara cum veneau ele acasa nu mai mergea internetul decat foarte slab,decind cu parola nu mai avem treaba
anabela ,si tie-ti doresc la fel,ZILE FARA SUPARARI |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi m-a enervat putin Stefi e tare incapatanat si ar vrea sa faca doar cum vrea el . Asa ca a trebuit sa iau atitudine si sa-i mai ,,tai''din aerele de smecheras . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| oanamaria wrote:Azi m-a enervat putin Stefi e tare incapatanat si ar vrea sa faca doar cum vrea el . Asa ca a trebuit sa iau atitudine si sa-i mai ,,tai''din aerele de smecheras . si tu ai vrut sa faci doar cum vrei tu |
|
|
|