Ma enerveaza - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Sunday, June 19, 2011 6:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Foarte frumos ai spus-o, buli! floare2 Cred ca depinde si cat de impunatoare esti, ca persoana. Daca stapanesti arta conversatiei si stii s-o folosesti cand si unde trebuie, sigur ca esti tratat si la noi in tara foarte bine.
bulibuli
Scris: Sunday, June 19, 2011 6:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
monica irimia wrote:
Foarte frumos ai spus-o, buli! floare2 Cred ca depinde si cat de impunatoare esti, ca persoana. Daca stapanesti arta conversatiei si stii s-o folosesti cand si unde trebuie, sigur ca esti tratat si la noi in tara foarte bine.

probabil ca da, conteaza si asta... in general, incerc sa conduc o discutie in directia in care doresc eu, astfel incat sa nu iasa nimeni sifonat la sfarsit... de cele mai multe ori imi si reuseste ras
monica irimia
Scris: Sunday, June 19, 2011 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
buli, am facut o greseala si mi-am corectat-o, editand mesajul. Poti, te rog sa modifici si tu la subscriere? Multumesc frumos. angel

Rezolvat si eu! thumright
bulibuli
Scris: Sunday, June 19, 2011 6:40 PM

monica irimia wrote:
buli, am facut o greseala si mi-am corectat-o, editand mesajul. Poti, te rog sa modifici si tu la subscriere? Multumesc frumos. angel

gata, rezolvat... si pt ca tot eram la editari.. fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice.. pupici
Maria & Mario
Scris: Sunday, June 19, 2011 6:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
bulibuli wrote:

fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice.. pupici

M-am comformat ! alcool
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, June 19, 2011 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
bulibuli wrote:

gata, rezolvat... si pt ca tot eram la editari.. fetelor, am o rugaminte: aici prefer sa fiu buli :003: mai ales in sectiunile publice.. pupici
Buli,imi cer scuze sorry ....nu o sa mai repet greseala pupici !
bulibuli
Scris: Sunday, June 19, 2011 7:40 PM

ei, nu-i bai, doar ca.. e mai bine asa, sa evitam.. pe mess sau pe fb vorbim cum vrem noi, dar aici - am mai spus-o si alta data - nu se stie cine intra si citeste, si cum noi mai discutam si chestiuni mai intime uneori.. sper ca nu v-ati suparat pe mine pupici
Mela
Scris: Wednesday, June 22, 2011 11:54 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
ma enerveaza unul/una care fura internet la greu,de la mine.rambo
am schimbat de curand abonamentul si am uitat sa cer si parola pe retea (care ma costa 5 euro pe luna,pe langa cei 50 pe care ii platesc pentru abonament) si asta e rezultatul,se serveste care cum vrea pe factura mea.
flori1972
Scris: Wednesday, June 22, 2011 3:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Mela wrote:
ma enerveaza unul/una care fura internet la greu,de la mine.rambo
am schimbat de curand abonamentul si am uitat sa cer si parola pe retea (care ma costa 5 euro pe luna,pe langa cei 50 pe care ii platesc pentru abonament) si asta e rezultatul,se serveste care cum vrea pe factura mea.

o mela draga e roman????la noi in casa jumate au si jumate fura (,na toti suntem romani aici )dar noua ne-a pus un prieten parola si nu ne costa nimic,si dupa aia a venit cineva la noi si incepe sa-si bazaie telefonul si de la un timp zice nervoasa (ce se inatampla ca nu ma pot conecta la internetul vostru,la care eu zic,deci vrei sa furi cum s-ar zice ,atunci ea si-a dat seama de gafa ce a facut-o si incepe sa se balbaie fool fool fool )
ingerash
Scris: Wednesday, June 22, 2011 4:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,sa nu permiti asa ceva,cauta sa faci repede rost de parola de reteapupici Noi avem noroc ca nu stam cu nimeni alcineva in casa ca sa se serveasca sau sa stam sa ne plateasca partea.

Flori,ce tupeu avea prietena,inca mai cauta si la tine in casa sa se conectezebataus
Ana
Scris: Thursday, June 23, 2011 6:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
coeur Zile fara suparari va doresc!coeur
img
giulia_mamik
Scris: Thursday, June 23, 2011 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Anabellapupici imi duce a vata de zahar noruletul alaras computerlove
Pe mine inca nu ma enerveaza ceva.Dar abia a inceput ziua...:018:
flori1972
Scris: Thursday, June 23, 2011 9:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
ingerash wrote:
Mela,sa nu permiti asa ceva,cauta sa faci repede rost de parola de reteapupici Noi avem noroc ca nu stam cu nimeni alcineva in casa ca sa se serveasca sau sa stam sa ne plateasca partea.

Flori,ce tupeu avea prietena,inca mai cauta si la tine in casa sa se conectezebataus

la noi in" casa "sunt 5 apartamente si 2 sunt conectate la internet ,si intr-un apartament stau 5 fete si au 3 calculatoare ,asa ca sigur pot fura si de la vecinii din casele invecinate ,noi vedeam inainte de a pune parola,ca seara cum veneau ele acasa nu mai mergea internetul decat foarte slab,decind cu parola nu mai avem treaba dance

anabela ,si tie-ti doresc la fel,ZILE FARA SUPARARI pupici
oanamaria
Scris: Thursday, June 23, 2011 11:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Azi m-a enervat putin Stefi e tare incapatanat si ar vrea sa faca doar cum vrea el .chitara
Asa ca a trebuit sa iau atitudine si sa-i mai ,,tai''din aerele de smecheras .ras
carla
Scris: Thursday, June 23, 2011 1:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
oanamaria wrote:
Azi m-a enervat putin Stefi e tare incapatanat si ar vrea sa faca doar cum vrea el .chitara
Asa ca a trebuit sa iau atitudine si sa-i mai ,,tai''din aerele de smecheras .ras
si tu ai vrut sa faci doar cum vrei turas
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.