|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Bulinutza, ma bucur pentru tine! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| fetelor sa va spun ce ma enerveaza in momentul acesta???pai, aseara la ora 5 juma cind am aj aks, pastilele mele erau la locul lor pe birou...si seara, pe la ora 21-22, cind la le iau nu mai erau...le-am cautat in toata casa... nu le gasesc... stie cineva unde sunt? |

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sweety poate au ajuns intr-un cos de gunoi!!!! |

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Pe mine ma enerveaza cel mai tare legile lui Boc,pentru ca ne-a schimbat programa de bacalaureat,eu acum imi termin liceul si materiile de bac la alegere vor fi chimie,fizica si biologie iar noua la scoala ne-a bagat geogvrafie in loc de biologie si dau si din imformatica bac-ul si ne-a scoso si pe aia din programul scolar,no cum naiba sa nu te enerevezi cand vezi ce de oameni" dusi "in tara asta Dai bacalaureatul dar din ce dai in ultimul an scolar iti scoate pur si simplu materiile din programa |

Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| l-am rasturnat aseara (cosul de gunoi) sa vad dak nu cumva le-am aruncat din greseala... |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ma enerveaza persoana mea care tocmai a ars o tura de bezele da nu va spun de ce am uitat de ele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| pe mine ma enerveaza ca mi-ai facut pofta cu bezelele alea arse, cum or fi |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stefania ,ai oua,zahar,mixer si cuptor? daca da,in vreo 10,maxim 15 minute ar trebui sa fie gata si bezelele tale |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Ma enerveaza viata asta grea ,vremea de afara |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| M-am saturat! La mine se tin lant! Cred ca innebunesc cat de curand! Scapi de una, vine alta si tot asa! Accidente, amenzi, discutii, certuri, operatii, somatii. Bai, nene, parca am semnat contract sa vina la mine cat mai multe! M-am saturat! Sa ma impuste cineva, va rog! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Liiiiiz, ce-ai patit??? Azi dimineata pareai OK Nu mai fi suparata, ne "impuscam" impreuna daca e cazul.. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sami wrote:ma enerveaza persoana mea care tocmai a ars o tura de bezele  da nu va spun de ce am uitat de ele
mmmm.... forum?? |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
la mine lipseste partea cu operatii si cu impuscatul, in rest ... Pup pt. o stare mai buna! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
|
Offf Lizule ! Imi pare rau !
Daca pot ajuta cu ceva , orice , spune ! Numai gloante n-am ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, draga de tine! Imi imaginez cat de obosita esti! Multumesc mult, mult de tot pentru astazi! Astept sa vina pacientul acasa! Sper sa ma pot revansa intr-o zi! Mariuta, stiu! De asta iti si spuneam ca te inteleg foarte bine! Oana, multumesc! Gloante aduc eu, numai sa aiba cineva curajul sa o faca! Acu ma duc sa bocesc poate ma mai calmez sa accept viata mea "minunata"! |
|
|
|