|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| M-a enervat pediatra copilului astazi ca el este racit si in loc sa vina acasa sa il vada mi-a zis "imbraca-l si vino cu el daca e chiar asa de urgent". Deci am zis ca innebunesc. Binenteles ca nu am facut asa ca doar nu-s nebuna sa ies pe frigul asta cu copil de 3 luni jumate afara.Am sunat la salvare si au venit repede. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cristinaflorina wrote:M-a enervat pediatra copilului astazi ca el este racit si in loc sa vina acasa sa il vada mi-a zis "imbraca-l si vino cu el daca e chiar asa de urgent". Deci am zis ca innebunesc. Binenteles ca nu am facut asa ca doar nu-s nebuna sa ies pe frigul asta cu copil de 3 luni jumate afara.Am sunat la salvare si au venit repede.
pai.. poate era si ea la serviciu, si nu putea sa plece |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| cristinaflorina wrote:M-a enervat pediatra copilului astazi ca el este racit si in loc sa vina acasa sa il vada mi-a zis "imbraca-l si vino cu el daca e chiar asa de urgent". Deci am zis ca innebunesc. Binenteles ca nu am facut asa ca doar nu-s nebuna sa ies pe frigul asta cu copil de 3 luni jumate afara.Am sunat la salvare si au venit repede.
Pana la urma sa rezolvat ,nu mai fi nervoasa,asta e situatia si trebuie sa ne acomodam Cum se simte copilasul? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Ma enerveaza loserul de la magazinul de computere care mi-a stres toate pozele de pe laptop!!!!! Stau si plang de ciuda!! Aproape toate pozele cu Vlad sunt sterse.... La naiba! |
|

|
si eu am pierdut pozele cu fiica mea din maternitate si din primele luni Sa le pui pe CD de acum sau in Photobucket,este mai sigur. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ce aiurea.. si eu tin la poze... incearca sa le aduni de la rude, prieteni, ca sigur ai mai dat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Chiar ca e loser Exista softuri prin care se pot recupera date pierdute de pe calculator...mare profesionist! |
|

| inger7 wrote:Pana la urma sa rezolvat ,nu mai fi nervoasa,asta e situatia si trebuie sa ne acomodam  Cum se simte copilasul?
Mai bine ii dau in continuare Panadol nu prea mai stranuta darde respirat tot greu respira il aspir cu batista Bebelusului ii pun Marimer dar se inneaca cu mucozitatile mititelul |
|

| bulibuli wrote:pai.. poate era si ea la serviciu, si nu putea sa plece
Tocmai iesea de la program sichiar daca era la serv venea dupa nu? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
|
Se pot recupera de pe hard, doar sa gasesti pe cineva priceput! |
|

| cristinaflorina wrote:
Mai bine ii dau in continuare Panadol nu prea mai stranuta darde respirat tot greu respira il aspir cu batista Bebelusului ii pun Marimer dar se inneaca cu mucozitatile mititelul
Insanatosire grabnica! |
|

|
Multumim. Am cautat la farmacie pastilute Karvol nu mai stiu cine mi-a zis aici pe forum de ele dar cica nu se mai fabrica |
|

| cristinaflorina wrote:Multumim. Am cautat la farmacie pastilute Karvol nu mai stiu cine mi-a zis aici pe forum de ele dar cica nu se mai fabrica
Da,am auzit.Dar am auzit ca era cancerigen si sau produs decese ale copiilor mici in somn |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cristinaflorina wrote:Multumim. Am cautat la farmacie pastilute Karvol nu mai stiu cine mi-a zis aici pe forum de ele dar cica nu se mai fabrica
tot pe acolo ti-am zis eu de uleiurile pt aromaterapie de la Fares. Sunt in mare cam acelasi lucru ca si Karvol. |
|

| mariuta wrote:
tot pe acolo ti-am zis eu de uleiurile pt aromaterapie de la Fares. Sunt in mare cam acelasi lucru ca si Karvol.
Mai zi-mi o data cum se numetse ulei de....????????? |
|
|