Ma enerveaza - 5 -
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, August 15, 2008 10:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fetelor eu am patit o chestie mai demult cu un individ venit in vizita la noi. Aveam o cutie de bomboane si am scos-o sa-l servesc. A ramas cu ea in brate si in juma de ora a terminat-o. Nu-mi venea sa cred, pentru ca aceasta persoana mai era si una plina de figuri, se vroia a fi cineva, o persoana rafinata. Mi s-a parut de prost gust. Iti da omul sa fie dragut si tu nu te mai opresti. La sfarsit, a pus satisfacut cutia pe masa. Am ramas fara cuvinte. what
petro
Scris: Friday, August 15, 2008 10:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Poate-i plac si aluia bomboanele cum ii plac cumnatului meu vineteleras
oanalaurisa
Scris: Friday, August 15, 2008 10:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Liz wrote:
Fetelor eu am patit o chestie mai demult cu un individ venit in vizita la noi. Aveam o cutie de bomboane si am scos-o sa-l servesc. A ramas cu ea in brate si in juma de ora a terminat-o. Nu-mi venea sa cred, pentru ca aceasta persoana mai era si una plina de figuri, se vroia a fi cineva, o persoana rafinata. Mi s-a parut de prost gust. Iti da omul sa fie dragut si tu nu te mai opresti. La sfarsit, a pus satisfacut cutia pe masa. Am ramas fara cuvinte. what

Off,ce nasoli is mancaciosii astia nesimtiti!ras Dar daca n-ar fi ei,de cine am rade noi la ora asta?:018:
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, August 16, 2008 8:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz wrote:

Super tare! Mi-a inseninat dimineata povestioara ta!hohot hohot hohot
Cristy
Scris: Saturday, August 16, 2008 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Fetelor eu ma bucur foarte mult cand vine cineva la mine si rade tot ce-i pun pe masa ras stiu ca omul a fost fericit, satisfacut si i-a placut la mine firstprize stiu ca se va intoarce oricand cu zambetul pe buze in casa mea chitara chitara chitara

Sanatosi sa fie toti, deh mananca pe banii nostrii dar pe sanatatea lor angel
shirel
Scris: Saturday, August 16, 2008 10:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Cristy wrote:
Fetelor eu ma bucur foarte mult cand vine cineva la mine si rade tot ce-i pun pe masa ras stiu ca omul a fost fericit, satisfacut si i-a placut la mine firstprize stiu ca se va intoarce oricand cu zambetul pe buze in casa mea chitara chitara chitara

Sanatosi sa fie toti, deh mananca pe banii nostrii dar pe sanatatea lor angel

Subscriu!
Chiar imi face deosebita placere sa serveasca tot,am deobicei musafiri,sau prieteni de-ai casei nici macar nu am nevoie sa-i intreb,ei singuri se duc la frigider isi iau de baut,isi fac cafea,cauta
peste tot prin dulapuri si mie imi face deosebita placere sa-i vad cum se simpt ca acasa la ei.

P.S.DAca nu vrei sa manince atunci de ce il servesti?Sa manince numai o bomboana ,mie mi
se pare putin c-am .....ciudat.
Anelise
Scris: Saturday, August 16, 2008 11:03 AM
Nivel

Shirel vorbim de doua situatii complet diferite, tu si Cristy vb de prieteni apropiati (si aici sunt total de acord cu voi, ma bucur enorm cand se simt bine), eu vb de unu cu impresii, fitos, genul "nimeni nu-i ca mine". ras
In fine, nu mai conteaza! Eu am vrut doar sa o inveselesc pe Petro! Pupicei multi si dulci!!! pupici pupici pupici computerlove
Oana, Petro, Cute ras pupici pupici !!!
shirel
Scris: Saturday, August 16, 2008 7:25 PM
Nivel

Liz wrote:
Shirel vorbim de doua situatii complet diferite, tu si Cristy vb de prieteni apropiati (si aici sunt total de acord cu voi, ma bucur enorm cand se simt bine), eu vb de unu cu impresii, fitos, genul "nimeni nu-i ca mine". ras
In fine, nu mai conteaza! Eu am vrut doar sa o inveselesc pe Petro! Pupicei multi si dulci!!! pupici pupici pupici computerlove
Oana, Petro, Cute ras pupici pupici !!!

Sper ca ai reusit sa o inveselesti pe Petro,Liz eu una nu m-am referit numai la
prieteni apropiati pur si simplu asa se obisnuieste pe aici daca nu vrei sa -oferi nimic nu-i oferi nici macar o cana cu apa,dar in momentul cind deja i-ai pus ceva
pe masa(si ma refer la un simplu instalator)
chiar nu ma intereseaza cit bea sau maninca
si cum spunea si Cristy cred ca s-a simtit
bine in casa mea sau pur si simplu are motivele lui.
Individul tau cred ca era mort dupa dulciuri!ras

Sper ca nu te-ai suparat ne-am dat doar cu parerea!Cite bordeie atatea obiceiuri!coeur coeur coeur
ciocolatacupiper
Scris: Saturday, August 16, 2008 7:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/13/2007
poate ca ii era omului foame si a gasit in cutia ta cu bomboane o alinare pt.stomacul lui.hohot hohot hohot
Anelise
Scris: Sunday, August 17, 2008 12:33 PM
Nivel

shirel wrote:

Sper ca nu te-ai suparat ne-am dat doar cu parerea!Cite bordeie atatea obiceiuri!coeur coeur coeur

Vai, Shirel, scumpa, cum sa ma supar? pupici angel Fiecare e liber sa aiba o opinie. coeur coeur coeur Problema nu era cat a mancat ci modul in care a facut-o. Poate ca l-am judecat eu prea aspru. uff

Ma enerveaza caldura si cred ca pe majoritatea dintre voi! Daca eu sunt la munte si e atat de cald, imi imaginez cum e in partea de sud a tarii. plans plans
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 17, 2008 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Liz wrote:

Vai, Shirel, scumpa, cum sa ma supar? pupici angel Fiecare e liber sa aiba o opinie. coeur coeur coeur Problema nu era cat a mancat ci modul in care a facut-o. Poate ca l-am judecat eu prea aspru. uff

Ma enerveaza caldura si cred ca pe majoritatea dintre voi! Daca eu sunt la munte si e atat de cald, imi imaginez cum e in partea de sud a tarii. plans plans

Iti trimit eu putina racoare de la noi!pupici
bulibuli
Scris: Sunday, August 17, 2008 12:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ma enerveaza arbitrii de la olimpiada!! Si nu e prima data!!
Ori sunt eu nebuna, ori romanii sunt defavorizati, ori sunt prea ingaduitori cu ceilalti (China si SUA in special).. ce exercitiu bun a avur Marian, abia au asteptat hienele o ratare si ce rau l-au articulat... vedetele au cazut in fund si au ajuns pe podium, romanii si fara ratari iau note sub 15plans
Nu mai pot de nervinervi, daca auziti la stiri de vreun atentat indreptat impotriva arbitrilor, sa stiti ca eu am fost!rambo
http://www2.tvr.ro/olimpiada/index.php?tag=gimnastica
PS: mai bine deschideam un subiect separat pt JO ca am tot postat ultimele stiri, dar dispersat, ba ici ba colo...
monachris05
Scris: Sunday, August 17, 2008 12:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Bulibuli, si eu am vazut exrecitiul lui Marian, dar sa stii ca nu m-am suparat pe arbitrii, ci pe el, daca ar fi fost cazul sa ma supar...si m-am suparat, ca am tipat aici.....De ce sa ia nota mare daca a cazut...nu mi s-ar parea corect....A gresit, a fost penalizat...Asta e jocul, nu?
Alina
Scris: Sunday, August 17, 2008 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
bulibuli wrote:
Ma enerveaza arbitrii de la olimpiada!! Si nu e prima data!!
Ori sunt eu nebuna, ori romanii sunt defavorizati, ori sunt prea ingaduitori cu ceilalti (China si SUA in special).. ce exercitiu bun a avur Marian, abia au asteptat hienele o ratare si ce rau l-au articulat... vedetele au cazut in fund si au ajuns pe podium, romanii si fara ratari iau note sub 15plans
Nu mai pot de nervinervi, daca auziti la stiri de vreun atentat indreptat impotriva arbitrilor, sa stiti ca eu am fost!rambo
http://www2.tvr.ro/olimpiada/index.php?tag=gimnastica
PS: mai bine deschideam un subiect separat pt JO ca am tot postat ultimele stiri, dar dispersat, ba ici ba colo...

Si eu alaturi de tine, nu mai pot de nervi. In viata mea nu am trait asa ceva. Nu stiu ce a fost, poti face comparatie cu solul lui Marian si saritura nr.2 a chinezoaicei...Cu tot cu ratare ea e locul I. Pai hai sa facem altfel. China ia tot ce inseamna aur iar restul se bat penru argint si bronz.

Nu stiu zau. Apropo stiati de fata de la lupte care a fost declarata castigatoare, ea pregatindu-se pentru un nou meci, iar mai apoi s-a revenit (deci dupa concurs) si a fost declarata perdanta?? E ceva de nedescris, de neinteles.banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead
banghead banghead banghead

Revin: tocmai s-a dat o nota de ZERO.
shirel
Scris: Sunday, August 17, 2008 1:28 PM
Nivel

Si eu cred ca olimpiada este deja vanduta
chinejilor.Or fi ei buni dar nici chiar asa!boxing tunete tunete
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.