|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetelor eu am patit o chestie mai demult cu un individ venit in vizita la noi. Aveam o cutie de bomboane si am scos-o sa-l servesc. A ramas cu ea in brate si in juma de ora a terminat-o. Nu-mi venea sa cred, pentru ca aceasta persoana mai era si una plina de figuri, se vroia a fi cineva, o persoana rafinata. Mi s-a parut de prost gust. Iti da omul sa fie dragut si tu nu te mai opresti. La sfarsit, a pus satisfacut cutia pe masa. Am ramas fara cuvinte. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Poate-i plac si aluia bomboanele cum ii plac cumnatului meu vinetele |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Liz wrote:Fetelor eu am patit o chestie mai demult cu un individ venit in vizita la noi. Aveam o cutie de bomboane si am scos-o sa-l servesc. A ramas cu ea in brate si in juma de ora a terminat-o. Nu-mi venea sa cred, pentru ca aceasta persoana mai era si una plina de figuri, se vroia a fi cineva, o persoana rafinata. Mi s-a parut de prost gust. Iti da omul sa fie dragut si tu nu te mai opresti. La sfarsit, a pus satisfacut cutia pe masa. Am ramas fara cuvinte.
Off,ce nasoli is mancaciosii astia nesimtiti! Dar daca n-ar fi ei,de cine am rade noi la ora asta?:018: |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz wrote:Fetelor eu am patit o chestie mai demult cu un individ venit in vizita la noi. Aveam o cutie de bomboane si am scos-o sa-l servesc. A ramas cu ea in brate si in juma de ora a terminat-o. Nu-mi venea sa cred, pentru ca aceasta persoana mai era si una plina de figuri, se vroia a fi cineva, o persoana rafinata. Mi s-a parut de prost gust. Iti da omul sa fie dragut si tu nu te mai opresti. La sfarsit, a pus satisfacut cutia pe masa. Am ramas fara cuvinte.
Super tare! Mi-a inseninat dimineata povestioara ta! |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Fetelor eu ma bucur foarte mult cand vine cineva la mine si rade tot ce-i pun pe masa stiu ca omul a fost fericit, satisfacut si i-a placut la mine stiu ca se va intoarce oricand cu zambetul pe buze in casa mea
Sanatosi sa fie toti, deh mananca pe banii nostrii dar pe sanatatea lor |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cristy wrote:Fetelor eu ma bucur foarte mult cand vine cineva la mine si rade tot ce-i pun pe masa  stiu ca omul a fost fericit, satisfacut si i-a placut la mine  stiu ca se va intoarce oricand cu zambetul pe buze in casa mea Sanatosi sa fie toti, deh mananca pe banii nostrii dar pe sanatatea lor
Subscriu! Chiar imi face deosebita placere sa serveasca tot,am deobicei musafiri,sau prieteni de-ai casei nici macar nu am nevoie sa-i intreb,ei singuri se duc la frigider isi iau de baut,isi fac cafea,cauta peste tot prin dulapuri si mie imi face deosebita placere sa-i vad cum se simpt ca acasa la ei.
P.S.DAca nu vrei sa manince atunci de ce il servesti?Sa manince numai o bomboana ,mie mi se pare putin c-am .....ciudat. |

| Shirel vorbim de doua situatii complet diferite, tu si Cristy vb de prieteni apropiati (si aici sunt total de acord cu voi, ma bucur enorm cand se simt bine), eu vb de unu cu impresii, fitos, genul "nimeni nu-i ca mine". In fine, nu mai conteaza! Eu am vrut doar sa o inveselesc pe Petro! Pupicei multi si dulci!!! Oana, Petro, Cute !!! |

|
Sper ca ai reusit sa o inveselesti pe Petro,Liz eu una nu m-am referit numai la prieteni apropiati pur si simplu asa se obisnuieste pe aici daca nu vrei sa -oferi nimic nu-i oferi nici macar o cana cu apa,dar in momentul cind deja i-ai pus ceva pe masa(si ma refer la un simplu instalator) chiar nu ma intereseaza cit bea sau maninca si cum spunea si Cristy cred ca s-a simtit bine in casa mea sau pur si simplu are motivele lui. Individul tau cred ca era mort dupa dulciuri!
Sper ca nu te-ai suparat ne-am dat doar cu parerea!Cite bordeie atatea obiceiuri! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| poate ca ii era omului foame si a gasit in cutia ta cu bomboane o alinare pt.stomacul lui. |
|

|
Vai, Shirel, scumpa, cum sa ma supar? Fiecare e liber sa aiba o opinie. Problema nu era cat a mancat ci modul in care a facut-o. Poate ca l-am judecat eu prea aspru.
Ma enerveaza caldura si cred ca pe majoritatea dintre voi! Daca eu sunt la munte si e atat de cald, imi imaginez cum e in partea de sud a tarii.
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Iti trimit eu putina racoare de la noi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ma enerveaza arbitrii de la olimpiada!! Si nu e prima data!! Ori sunt eu nebuna, ori romanii sunt defavorizati, ori sunt prea ingaduitori cu ceilalti (China si SUA in special).. ce exercitiu bun a avur Marian, abia au asteptat hienele o ratare si ce rau l-au articulat... vedetele au cazut in fund si au ajuns pe podium, romanii si fara ratari iau note sub 15 Nu mai pot de nervi , daca auziti la stiri de vreun atentat indreptat impotriva arbitrilor, sa stiti ca eu am fost! http://www2.tvr.ro/olimpiada/index.php?tag=gimnastica PS: mai bine deschideam un subiect separat pt JO ca am tot postat ultimele stiri, dar dispersat, ba ici ba colo... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Bulibuli, si eu am vazut exrecitiul lui Marian, dar sa stii ca nu m-am suparat pe arbitrii, ci pe el, daca ar fi fost cazul sa ma supar...si m-am suparat, ca am tipat aici.....De ce sa ia nota mare daca a cazut...nu mi s-ar parea corect....A gresit, a fost penalizat...Asta e jocul, nu? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bulibuli wrote:Ma enerveaza arbitrii de la olimpiada!! Si nu e prima data!! Ori sunt eu nebuna, ori romanii sunt defavorizati, ori sunt prea ingaduitori cu ceilalti (China si SUA in special).. ce exercitiu bun a avur Marian, abia au asteptat hienele o ratare si ce rau l-au articulat... vedetele au cazut in fund si au ajuns pe podium, romanii si fara ratari iau note sub 15 Nu mai pot de nervi  , daca auziti la stiri de vreun atentat indreptat impotriva arbitrilor, sa stiti ca eu am fost! http://www2.tvr.ro/olimpiada/index.php?tag=gimnastica PS: mai bine deschideam un subiect separat pt JO ca am tot postat ultimele stiri, dar dispersat, ba ici ba colo...
Si eu alaturi de tine, nu mai pot de nervi. In viata mea nu am trait asa ceva. Nu stiu ce a fost, poti face comparatie cu solul lui Marian si saritura nr.2 a chinezoaicei...Cu tot cu ratare ea e locul I. Pai hai sa facem altfel. China ia tot ce inseamna aur iar restul se bat penru argint si bronz.
Nu stiu zau. Apropo stiati de fata de la lupte care a fost declarata castigatoare, ea pregatindu-se pentru un nou meci, iar mai apoi s-a revenit (deci dupa concurs) si a fost declarata perdanta?? E ceva de nedescris, de neinteles.

Revin: tocmai s-a dat o nota de ZERO. |
|

| Si eu cred ca olimpiada este deja vanduta chinejilor.Or fi ei buni dar nici chiar asa! |
|
|