Ma enerveaza - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, May 11, 2008 12:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dya wrote:

hohot hohot hohot Daaaa dupa ce a plecat ala l-am auzit pe vecinu cind a iesit pe scari cu odorizantul.ras

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot
petro
Scris: Sunday, May 11, 2008 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasawhat. Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers bounce
Kiki
Scris: Sunday, May 11, 2008 5:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
petro wrote:
Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasawhat. Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers bounce

Si eu pateam asa...dar aveau, sa zicem, o scuza: il mai imbracam in rosu, dar nu in fusta sau rochita, clar ras
sousourel
Scris: Sunday, May 11, 2008 5:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Dyathumright hohot e de coma vecinul tau! Bine ca ati scapat de "chirias".
Kiki, a luat Dav si antibiotic? Lui V ii cam ies bubite pe corp dupa anumite antibiotice, dar si de la cioco. Sanatatepupici
Petro, se mai intampla. Bucura-te ca ai baietel asa de frumos, ca o fetitaras flowers
ingerash
Scris: Sunday, May 11, 2008 5:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Aceeasi chestie o patesc si eu.Ionut fetita si Madalina baiat.rambo rambo nervi
Kiki
Scris: Sunday, May 11, 2008 5:58 PM
Nivel

sousourel wrote:
Dyathumright hohot e de coma vecinul tau! Bine ca ati scapat de "chirias".
Kiki, a luat Dav si antibiotic? Lui V ii cam ies bubite pe corp dupa anumite antibiotice, dar si de la cioco. Sanatatepupici
Petro, se mai intampla. Bucura-te ca ai baietel asa de frumos, ca o fetitaras flowers

Mada, si eu cred ca le-au dat dulciuri la gradi, pentru ca aceleasi bubite i-au iesit si la Paste cand a mancat cicolata ca spartul! Antibiotic nu a luat recent, slava Domnului! angel
Cristy
Scris: Sunday, May 11, 2008 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Kiki wrote:

De la ceva ce a mancat la gradi banuiesc eu...Unele deja au trecut de vineri pana azi.

Pe Shachar aut rimis-o de urgenta la spital cu aceste bubite, era suspecta de un microb ucigator (cica acestea ar fi fost primele simptome, iar in perioada aceea erau 7 cazuri de copii pana la 11 ani care au murit de acest microb fara sa se poata face cevapale pale pale) asa ca eu nu ma mai joc cu bubitele - pentru mine bubite pe corp + pete rosii/vinetii + febra ->>> la spital de urgenta

Iti dai seama ca eram ca o nebuna pana am primit rezultatele de la laborator pale pale pale

Se poate sa fie si de la ciocolata, acum imi aduc aminte ca si Shachar a facut ceva bubite pe fata in Romania cand a servit in prostie ciocolata rambo

Dya bine ca ati scapat de chirias yes

Petro, mie mi sa spus "baietel" pana la 12 ani ras .... ba mai mult pana si tatal meu ma striga Cristy, si la lucru tot Cris sunt ras ....da iti jur ca sunt fata in toata regula hohot
Kiki
Scris: Sunday, May 11, 2008 6:52 PM
Nivel

Cristy wrote:

Pe Shachar aut rimis-o de urgenta la spital cu aceste bubite, era suspecta de un microb ucigator (cica acestea ar fi fost primele simptome, iar in perioada aceea erau 7 cazuri de copii pana la 11 ani care au murit de acest microb fara sa se poata face cevapale pale pale) asa ca eu nu ma mai joc cu bubitele - pentru mine bubite pe corp + pete rosii/vinetii + febra ->>> la spital de urgenta

Iti dai seama ca eram ca o nebuna pana am primit rezultatele de la laborator pale pale pale

Se poate sa fie si de la ciocolata, acum imi aduc aminte ca si Shachar a facut ceva bubite pe fata in Romania cand a servit in prostie ciocolata rambo
...

Nasoala treaba...noi febra nu am avut chiar deloc...daca facea, cred ca nu scapam fara antibiotic! nervi
oanalaurisa
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Multa sanatate,Davidutu!pupici
dya
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Si pe Cezara o mai faceau baietel nervi dar pe motive de imbracaminte....eu am imbracat-o in toate culorile , nu am prea tinut cont , de acum incolo o sa facem diferente , mai ales ca vine vara.dance
mommy
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Dav, sanatate puiut! pupici

Si Mihaita tot fetita era pt toata lumea pana la 1 an, 1 si jumatate, indiferent in ce il imbracam, chiar si in marinel, tot fetita i se spunea! angel angel angel
Kiki
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:43 PM
Nivel

Multumim pt urari! pupici pupici
MNiko
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ely wrote:
Oana,Maria,Kiki,David multa sanatate.pupici flowers
Ceai de soc vrem si noi ,dar nu stiu daca gasesc pe aici ca nu mai scapam de o tuse seaca si inecacioasa.In rest nimic decat o tuse seaca oare sa fie pe fond alergic ca toti 3 tusim cred ca acum 2 saptamani a inceput totul.Mi-e ciuda ca nu stiu ce sa fac sa scapam de ea.uff uff

Urmareste sa vezi daca tusiti intr-un anumit loc al casei - asta ar fiun semn ca e vreo alergie. Scutura bine lenjeria si perie spala patul(ia un cearceaf, udal si intinde-l pe pat, apoi bate patul - asa vei spala cel mai usor patul). Vezi deasemenea sa nu fi aparut pe undeva pete de mucegai, si mai ales in ghivecele cu flori daca ai asa ceva - sa schimbi pamantul daca banuiesti ceva cu ele.
Sanatate multa.

PS: pt orice intrebare scrie-mi pe Pm ca vad mai repede decat aici.pupici
TeosOf
Scris: Sunday, May 11, 2008 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Petro wrote:
Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasa. Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers

Eu am patit si mai rau. Inainte sa am botezul, m-am dus cu soatza si cu bebele sa comandam lumanarea si in ziua botezului, cand am primit lumanarea, ne-a venit cu funda albastra, ca doamna de la florarie a crezut ca bebe e baiat, mai ales dupa ce i-am spus si numele - Isabelle.
katy_lumika
Scris: Sunday, May 11, 2008 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
TeosOf wrote:
Eu am patit si mai rau. Inainte sa am botezul, m-am dus cu soatza si cu bebele sa comandam lumanarea si in ziua botezului, cand am primit lumanarea, ne-a venit cu funda albastra, ca doamna de la florarie a crezut ca bebe e baiat, mai ales dupa ce i-am spus si numele - Isabelle.

Incredibiltoanerele what
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.