Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasa . Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| petro wrote:Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasa  . Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers
Si eu pateam asa...dar aveau, sa zicem, o scuza: il mai imbracam in rosu, dar nu in fusta sau rochita, clar |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dya e de coma vecinul tau! Bine ca ati scapat de "chirias". Kiki, a luat Dav si antibiotic? Lui V ii cam ies bubite pe corp dupa anumite antibiotice, dar si de la cioco. Sanatate Petro, se mai intampla. Bucura-te ca ai baietel asa de frumos, ca o fetita |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Aceeasi chestie o patesc si eu.Ionut fetita si Madalina baiat. |
|

|
Mada, si eu cred ca le-au dat dulciuri la gradi, pentru ca aceleasi bubite i-au iesit si la Paste cand a mancat cicolata ca spartul! Antibiotic nu a luat recent, slava Domnului! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Kiki wrote:
De la ceva ce a mancat la gradi banuiesc eu...Unele deja au trecut de vineri pana azi.
Pe Shachar aut rimis-o de urgenta la spital cu aceste bubite, era suspecta de un microb ucigator (cica acestea ar fi fost primele simptome, iar in perioada aceea erau 7 cazuri de copii pana la 11 ani care au murit de acest microb fara sa se poata face ceva ) asa ca eu nu ma mai joc cu bubitele - pentru mine bubite pe corp + pete rosii/vinetii + febra ->>> la spital de urgenta
Iti dai seama ca eram ca o nebuna pana am primit rezultatele de la laborator
Se poate sa fie si de la ciocolata, acum imi aduc aminte ca si Shachar a facut ceva bubite pe fata in Romania cand a servit in prostie ciocolata
Dya bine ca ati scapat de chirias
Petro, mie mi sa spus "baietel" pana la 12 ani .... ba mai mult pana si tatal meu ma striga Cristy, si la lucru tot Cris sunt ....da iti jur ca sunt fata in toata regula |
|

| Cristy wrote:Pe Shachar aut rimis-o de urgenta la spital cu aceste bubite, era suspecta de un microb ucigator (cica acestea ar fi fost primele simptome, iar in perioada aceea erau 7 cazuri de copii pana la 11 ani care au murit de acest microb fara sa se poata face ceva  ) asa ca eu nu ma mai joc cu bubitele - pentru mine bubite pe corp + pete rosii/vinetii + febra ->>> la spital de urgenta Iti dai seama ca eram ca o nebuna pana am primit rezultatele de la laborator Se poate sa fie si de la ciocolata, acum imi aduc aminte ca si Shachar a facut ceva bubite pe fata in Romania cand a servit in prostie ciocolata ...
Nasoala treaba...noi febra nu am avut chiar deloc...daca facea, cred ca nu scapam fara antibiotic! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Multa sanatate,Davidutu! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si pe Cezara o mai faceau baietel dar pe motive de imbracaminte....eu am imbracat-o in toate culorile , nu am prea tinut cont , de acum incolo o sa facem diferente , mai ales ca vine vara. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Dav, sanatate puiut!
Si Mihaita tot fetita era pt toata lumea pana la 1 an, 1 si jumatate, indiferent in ce il imbracam, chiar si in marinel, tot fetita i se spunea! |
|

| Multumim pt urari! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Urmareste sa vezi daca tusiti intr-un anumit loc al casei - asta ar fiun semn ca e vreo alergie. Scutura bine lenjeria si perie spala patul(ia un cearceaf, udal si intinde-l pe pat, apoi bate patul - asa vei spala cel mai usor patul). Vezi deasemenea sa nu fi aparut pe undeva pete de mucegai, si mai ales in ghivecele cu flori daca ai asa ceva - sa schimbi pamantul daca banuiesti ceva cu ele. Sanatate multa.
PS: pt orice intrebare scrie-mi pe Pm ca vad mai repede decat aici. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Petro wrote: Ma enerveaza ca toate babele din parc se opresc la Darius si se mira ce fetita frumoasa. Si el e baiat in toata regula: si-n acte si-n pampers
Eu am patit si mai rau. Inainte sa am botezul, m-am dus cu soatza si cu bebele sa comandam lumanarea si in ziua botezului, cand am primit lumanarea, ne-a venit cu funda albastra, ca doamna de la florarie a crezut ca bebe e baiat, mai ales dupa ce i-am spus si numele - Isabelle. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| TeosOf wrote:Eu am patit si mai rau. Inainte sa am botezul, m-am dus cu soatza si cu bebele sa comandam lumanarea si in ziua botezului, cand am primit lumanarea, ne-a venit cu funda albastra, ca doamna de la florarie a crezut ca bebe e baiat, mai ales dupa ce i-am spus si numele - Isabelle.
Incredibil |
|
|