Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Oana,Maria,Kiki,David multa sanatate. Ceai de soc vrem si noi ,dar nu stiu daca gasesc pe aici ca nu mai scapam de o tuse seaca si inecacioasa.In rest nimic decat o tuse seaca oare sa fie pe fond alergic ca toti 3 tusim cred ca acum 2 saptamani a inceput totul.Mi-e ciuda ca nu stiu ce sa fac sa scapam de ea. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ely, sa scapati repde de tuse! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki, David multi pupici si insanatosire grabnica!!!!
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sanatate puiuti, mamici , va trece si primavara asta capricioasa.
M-am enervat si se pare ca n-am voie Iar asta ma enerveaza si mai tare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Oana , Mariuca , Kiki , David va doresc multa sanatate. Sousourel |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| dya wrote:Oana , Mariuca , Kiki , David va doresc multa sanatate. Sousourel |
|

| Ma enerveaza betivul care si-a gasit loc de dormit la noi pe palier si puteeeee , la holul de la intrare(unicul adica) pute de-mi vine sa mor a ciorapi murdari ca omu oricit de beat ar fi sa descaltat si va dati seama ce ii miroase , nu??? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Of!!! imi dau seama,ieri seara am fost la socrul meu si pe autobuz erau trei betivi si putea de am zis ca lesin .Oribil
Ely e super ceaiul ,poate gasesti la farmaciile on line. acum am terminat de baut o ceasca si parca mi-a uns gatul,am baut si de musetel cu lamaie si mi-a asprit si limba
kiki,Dav,Mariuca,Ely insanatosire grabnica |
|

| Multumim pentru urari! Mucisorii s-au dus, dar are o tuse groaznica, ce ma scoate pur si simplu din minti cand il aud cum "behaie"! Asta ma enerveaza cel mare azi! A, si bubitele care i-au iesit pe corp!
Dya, dati-l afara din bloc! Chemati si politia daca e nevoie! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Kiki despre bubitele pe corp eu as consulta un doctor ASAP.
Noi avem o experienta proasta cu astfel de bubite |
|

| Cristy wrote:Kiki despre bubitele pe corp eu as consulta un doctor ASAP. Noi avem o experienta proasta cu astfel de bubite
De la ceva ce a mancat la gradi banuiesc eu...Unele deja au trecut de vineri pana azi. |
|

| Insanatosire grabnica,Dav si kiki Sa vezi daca e varicela.
|
|

| Pina la urma sa rezolvat .... noi nu am indraznit sa-l evacuam pe motiv ca se trezeste Cezara dar dupa vreo jumate de ora de la descoperirea lui a venit unul dintre vecini acasa de la servici si a aruncat un vas cu apa rece pe el sa-l invioreze si la expediat afara. Am iesit si eu sa ma asigur ca nu se face prea mare scandal , ca de se trezea Cezara eram in stare sa-l iau la bataie pe nenorocit. |
|

| dya in sfarsit acum miroase a flori |
|

|
Daaaa dupa ce a plecat ala l-am auzit pe vecinu cind a iesit pe scari cu odorizantul. |
|
|