Ma enerveaza - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Saturday, June 21, 2008 10:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ma enerveaza ca toata saptamana, zilnic s-a intamplat cate ceva care sa-mi puna bete in roate. Am incercat sa trec cu calm peste fiecare problema si s-o depasesc cat mai repede, iar azi cand credeam ca a rasarit soarele si la mine....Am enorm de mult de lucru pentru la serviciu si fiindca simteam ca nu mai fac fata, am aranjat sa o trimit pe Cristina o saptamana la mama mea. Absolut totul era pregatit, sora mea ar fi trebuit sa vina maine s-o ia, o scosesem de la cresa pe saptamana viitoare, bagaje gata si...mi-a facut febra 37,7 (i-am dat panadol) iar dupa 3 ore si jumatate a facut 38,2 si se plange si de o ureche.banghead banghead
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 10:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa sanatate Cristinutaangel pupici si tie Mihaela zile linistite pupici flowers
Maria & Mario
Scris: Saturday, June 21, 2008 10:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cristinuca , sanatate multa , iubita ! Si pentru tine, mami, putere sa treci cu bine peste toate ! pupici pupici
MNiko
Scris: Saturday, June 21, 2008 10:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oana, Miha, merci. Imi tot repet ca noaptea e un sfetnic bun si ca o sa ma ajute sa iau o decizie buna maine.
katy_lumika
Scris: Saturday, June 21, 2008 10:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
MNiko wrote:
Ma enerveaza ca toata saptamana, zilnic s-a intamplat cate ceva care sa-mi puna bete in roate. Am incercat sa trec cu calm peste fiecare problema si s-o depasesc cat mai repede, iar azi cand credeam ca a rasarit soarele si la mine....Am enorm de mult de lucru pentru la serviciu si fiindca simteam ca nu mai fac fata, am aranjat sa o trimit pe Cristina o saptamana la mama mea. Absolut totul era pregatit, sora mea ar fi trebuit sa vina maine s-o ia, o scosesem de la cresa pe saptamana viitoare, bagaje gata si...mi-a facut febra 37,7 (i-am dat panadol) iar dupa 3 ore si jumatate a facut 38,2 si se plange si de o ureche.banghead banghead

Sa treaca noaptea fara incidente si sa te faci bine, frumusico!pupici
Alina
Scris: Sunday, June 22, 2008 7:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.