Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma enerveaza ca toata saptamana, zilnic s-a intamplat cate ceva care sa-mi puna bete in roate. Am incercat sa trec cu calm peste fiecare problema si s-o depasesc cat mai repede, iar azi cand credeam ca a rasarit soarele si la mine....Am enorm de mult de lucru pentru la serviciu si fiindca simteam ca nu mai fac fata, am aranjat sa o trimit pe Cristina o saptamana la mama mea. Absolut totul era pregatit, sora mea ar fi trebuit sa vina maine s-o ia, o scosesem de la cresa pe saptamana viitoare, bagaje gata si...mi-a facut febra 37,7 (i-am dat panadol) iar dupa 3 ore si jumatate a facut 38,2 si se plange si de o ureche. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate Cristinuta si tie Mihaela zile linistite |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana, Miha, merci. Imi tot repet ca noaptea e un sfetnic bun si ca o sa ma ajute sa iau o decizie buna maine. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| MNiko wrote:Ma enerveaza ca toata saptamana, zilnic s-a intamplat cate ceva care sa-mi puna bete in roate. Am incercat sa trec cu calm peste fiecare problema si s-o depasesc cat mai repede, iar azi cand credeam ca a rasarit soarele si la mine....Am enorm de mult de lucru pentru la serviciu si fiindca simteam ca nu mai fac fata, am aranjat sa o trimit pe Cristina o saptamana la mama mea. Absolut totul era pregatit, sora mea ar fi trebuit sa vina maine s-o ia, o scosesem de la cresa pe saptamana viitoare, bagaje gata si...mi-a facut febra 37,7 (i-am dat panadol) iar dupa 3 ore si jumatate a facut 38,2 si se plange si de o ureche.
Sa treaca noaptea fara incidente si sa te faci bine, frumusico! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristinuca, sanatate maxima, pui. Mihaela,
Continuarea |