Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Laura, astia sunt ca sa-ti treaca supararea. "Si maine e o zi" si tot asa va fi, sau poate mai rau |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Laura  sa mai treaca supararea..E bine uneori sa ignoram ce ne supara..ca tot noua ne facem rau in final..E pacat ca exista multe astfel de elemente pe lumea asta si daca ne-am consuma pentru fiecare in parte atat...am face riduri prematur |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doamnelor, haideti sa incercam sa zicem asa: azi e prima zi, dintr-un lung sir, cand nu ma enerveaza NIMIC.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bine ,in sfirsit ca ai ajuns si tu sa ai parte de asa o zi! La cit mai multe iti doresc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Abia azi??? Sa te tina starea asta! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi merg la plimbare ca sa nu     vecinul de sus care gaureste de la 7,30 dimineata |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
|
Si nu i-ai zis nimik???? |
|

|
Am fost si zice ca are de facut ceva urgent si termina repede.E aproape 10,sa vad cat de repede ca de la 7,30 si televizorul il dau tare si tot se aude |
|

| Eu chiar nu am nimic impotriva celor care lucreaza , ca nu se stie niciodata cind ma apuca si pe mine renovatul si bocanelile , dar sa fie in limita bunului simt si sa se respecte anumite ore de odihna. |
|

|
Asa este dya,dar astia nu au bun simt .Ba le scartaie patul noaptea ,ba pun muzica tare pana tarziu.Ma gandeam ce bine ar fi sa ia lumina ,dar nu e o solutie ca nu mai pot sa stau pe forum. Merg la plimbare si ma relaxez cu copii ,azi este soare |
|

| Ingeras asta este cel mai bine mai ales daca vremea va permite....plimbare placuta si distractie cit cuprinde. |
|

|
Multumim |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma enervez eu rar, dar si cand ma enervez ...cand mergem la socrii, tot timpul avem muste in camera...au dat cu spray, au pus banda din aia lipicioasa (care-i frectie la picior de lemn), plase au peste tot, inclusiv la aerisirea de la baie...de unde-or veni, frate, garagoaicele alea mari?...K e deja disperata, cand vede o musca tipa si fuge ca de alte alea...  |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si noi avem muste dar mor in casa ,nu stiu de ce, le gasesc a doua zi pe geam .Cred ca vor sa iasa afara si se izbesc cu capul de geam pana fac anevrism
Din seria " D'ale parcului " ce m-a enervat pe mine ieri : O fumee cat toate zilele s-a asezat pe un calutz din parc,si tocmai pe calutzul preferat al Dariei,bun , se mai intampla ,dar a stat acolo cronometrat exact jumate de ora cand parcul era plin puzderie de copii Pana la urma m-am luat de ea si a plecat comentand in chineza ca in engleza n-avea tupeul ...nesimtirea se poarta in orice tara indiferent cat de civilizata e. |
|

| Va recomand un vanator de muste-Ionut ,cum le prinde nu stiu si le mai si smulge aripioarele |
|
|