Ma enerveaza - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petro
Scris: Wednesday, June 18, 2008 11:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici Laura, astia sunt ca sa-ti treaca supararea. "Si maine e o zi" si tot asa va fi, sau poate mai rau ras
Alyna
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Laurapupici pupici pupici pupici pupiciflowers flowers sa mai treaca supararea..E bine uneori sa ignoram ce ne supara..ca tot noua ne facem rau in final..E pacat ca exista multe astfel de elemente pe lumea asta si daca ne-am consuma pentru fiecare in parte atat...am face riduri prematursic ras
Alina
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Doamnelor, haideti sa incercam sa zicem asa: azi e prima zi, dintr-un lung sir, cand nu ma enerveaza NIMIC.
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
shirel
Scris: Wednesday, June 18, 2008 4:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bine ,in sfirsit ca ai ajuns si tu sa ai parte de asa o zi!ras
La cit mai multe iti doresc!
katy_lumika
Scris: Wednesday, June 18, 2008 5:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Alina wrote:
Doamnelor, haideti sa incercam sa zicem asa: azi e prima zi, dintr-un lung sir, cand nu ma enerveaza NIMIC.
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

Abia azi???bounce bounce bounce bounce
Sa te tina starea asta!firstprize
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:26 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Azi merg la plimbare ca sa nu vecinul de sus care gaureste de la 7,30 dimineata banghead banghead banghead
dya
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
inger7 wrote:
Azi merg la plimbare ca sa nu vecinul de sus care gaureste de la 7,30 dimineata banghead banghead banghead

what what what Si nu i-ai zis nimik????disputa
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:42 AM
Nivel

dya wrote:

what what what Si nu i-ai zis nimik????disputa

Am fost si zice ca are de facut ceva urgentbanghead banghead banghead si termina repede.E aproape 10,sa vad cat de repedeclosedtopic ca de la 7,30 si televizorul il dau tare si tot se audeuff
dya
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:45 AM
Nivel

Eu chiar nu am nimic impotriva celor care lucreaza , ca nu se stie niciodata cind ma apuca si pe mine renovatul si bocanelile , dar sa fie in limita bunului simt si sa se respecte anumite ore de odihna.alcool alcool alcool
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:51 AM
Nivel

dya wrote:
Eu chiar nu am nimic impotriva celor care lucreaza , ca nu se stie niciodata cind ma apuca si pe mine renovatul si bocanelile , dar sa fie in limita bunului simt si sa se respecte anumite ore de odihna.alcool alcool alcool

Asa este dya,dar astia nu au bun simtnono .Ba le scartaie patul noaptea ,ba pun muzica tare pana tarziu.Ma gandeam ce bine ar fi sa ia luminafool ,dar nu e o solutie ca nu mai pot sa stau pe forum.
Merg la plimbare si ma relaxez cu copii ,azi este soaresunny
dya
Scris: Saturday, June 21, 2008 8:54 AM
Nivel

Ingeras asta este cel mai bine mai ales daca vremea va permite....plimbare placuta si distractie cit cuprinde.pupici pupici pupici angel
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 9:40 AM
Nivel

dya wrote:
Ingeras asta este cel mai bine mai ales daca vremea va permite....plimbare placuta si distractie cit cuprinde.pupici pupici pupici angel

Multumimpupici
delfinasa
Scris: Saturday, June 21, 2008 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ma enervez eu rar, dar si cand ma enervez toanerele toanerele toanerele tunete tunete tunete ...cand mergem la socrii, tot timpul avem muste in camera...au dat cu spray, au pus banda din aia lipicioasa (care-i frectie la picior de lemn), plase au peste tot, inclusiv la aerisirea de la baie...de unde-or veni, frate, garagoaicele alea mari?...K e deja disperata, cand vede o musca tipa si fuge ca de alte alea...toanerele toanerele toanerele
t-mihaela
Scris: Saturday, June 21, 2008 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Si noi avem muste dar mor in casa ,nu stiu de ce, le gasesc a doua zi pe geam .Cred ca vor sa iasa afara si se izbesc cu capul de geam pana fac anevrism hohot

Din seria " D'ale parcului " ce m-a enervat pe mine ieri : O fumee cat toate zilele s-a asezat pe un calutz din parc,si tocmai pe calutzul preferat al Dariei,bun , se mai intampla ,dar a stat acolo cronometrat exact jumate de ora cand parcul era plin puzderie de copii toanerele Pana la urma m-am luat de ea si a plecat comentand in chineza ca in engleza n-avea tupeul ...nesimtirea se poarta in orice tara indiferent cat de civilizata e.rambo
ingerash
Scris: Saturday, June 21, 2008 5:21 PM
Nivel

Va recomand un vanator de muste-Ionutras ,cum le prinde nu stiuuff si le mai si smulge aripioarelepuker
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.