Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Hai Katy, tu esti cea care vede viata in roz
Capul sus si nu uita ca te iubim mult |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Oana insanatosite grabnica!
Katy succes sa rezolvi cat mai repede si cu bine actele! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Oana insanatosire grabnica!!!!!
Katy eu zic sa ridici capul sus, sa-ti stergi lacrimile si sa incerci sa privesti totul dintr-un alt unghi!!!! Se pare ca evenimentele din ultimile saptamani si-au pus amprenta asupra ta....incearca sa nu te lasi doborata!!!!! Multi pupici si o imbratisare caaaalda sa-ti revi la o stare mai buna!!!!
Eu mor de nervi ca de aseara a inceput sa mi se umfle o masea Ma doare de-mi vine sa ma urc pe pereti, iau antibiotic si astept sa treaca umflatura si vanataia care abia incepe sa se formeze, ca sa pot iesi afara sa-mi rezolv din treburi....... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, Elena, multa sanatate! Katy, mai lasa si pe altii sa planga, mami! Nu satura tu toti soriceii! Sper ca azi sa ai o zi mai buna! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
oana, incearca cu ceaiuri sau leacuri romanesti. Pt tuse seaca e bun ceaiul de scai vanat.Sau de ceapa. Daca nu gasesti, da un semn si-ti caut la plafarele autohtone.Nu te lasam noi sa mori |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| katy, de cand te-ai vopsit ai alungat tot rozul din viata ta?Revino la magenta si la sentimente mai bune |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumesc de incurajare ! O iau razna, usor dar sigur,. Acum Maria are nasul infundat si tuseste usor ! Nu si eaaaa Codruta , esti o scumpa ! Saru-mana. Ce leacuri babesti, ce plafare , ca astia sunt total si absolut pe dinafara ! Sper sa treaca asa , din senin, de la mama natura ! Anunt daca am nevoie de incurajare ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Oana multa sanatate va doresc atit tie cit si la scumpa de Mariuca. Pe mine ma enerveaza ipocrizia in general... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| cute_baby_of_mine wrote:Oana, Elena, multa sanatate!
|
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katy |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, multa sanatate tie si Mariucai! Va tinem si noi companie, din pacate! Nu ca n-ar fi frumoasa compania voastra, dar...asta ne mai lipsea...de mult nu mai fusesem bolnavi...
Katy, cheer up! Iti cumpar niste vopsea roz? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Katy, cheer up! Mariuca, David, sanatate puilor. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mariuca si Oana insanatosire grabnica |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate mamicilor si copilasilor
Pentru tuse seaca eu am baut ceai de soc{se gaseste in farmacii}indulcit cu miere de albine. |
|
|