Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
Sousurel, cum se mai ciupesc dascalii intre ei ca parca mi-e cunoscut subiectul.Noi aveam una care ne punea somnifere in cafeaua de dimineata ca vroia postul uneia si ca nu nimerea chiar ceasca ei punea in toata cana...toata scoala bea de acolo |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mihaela75, ce fericiti erau elevii. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| mihaela75 wrote:Sousurel, cum se mai ciupesc dascalii intre ei ca parca mi-e cunoscut subiectul.Noi aveam una care ne punea somnifere in cafeaua de dimineata ca vroia postul uneia si ca nu nimerea chiar ceasca ei punea in toata cana...toata scoala bea de acolo ..si daca mai pui la socoteala faptul ca lucram intr-o scoala speciala... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| l-am vazut azi la televizor pe Costel Busuioc si ma inervat de nu mai pot sa-l vad si nici sa-l aud.El nu merge sa viziteze satul lui si cu sotia lui a vorbit vreo 10 minute.Saraca era asa de suparata nici nu a mai vrut sa comenteze ceva.Era cu copii in brate ,nu a imbratisat-o nimic s-a urcat intr-un gipp vezi ce inseamna cind taranul .....se ajunge vedeta. Un gunoi,cred ca pina la urma isi paraseste si familia. Ma inerveaza oamenii care sint cu nasul pe sus si uita de unde au plecat! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sousourel, un pupic de la noi, pentru un final de an mai bun, se poate?
Shirel, uite de aia nu ma uit eu la tv, ca sa nu ma indispun!Un pupic si pentru tine!
Pe mine....nu ma enerveaza nimic, de ceva vreme! Nu e cam dubios? |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pai daca vrei te enervez eu ca sa mai iesi din starea de amorteala... Sousourel , Shirel cite un pupic pentru fiecare sa va treaca supararile si nervii. |
|
|
Nu , multumesc!Mi-e foarte bine asa!
Tra,la, la shi la ,la ,la |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri, Dya inapoi, ca mi s-a inseninat cerul , chiar daca afara e, de fapt, furtuna |
|
|
Mie mi s-a "innorat" de-a binelea, azi-noapte, in conditiile in care printesa a avut "concert" pana pe la ora 3! Dar intoarcem pupicii! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Hai ca va iau eu toti nervii, doar doar sunteti mai vesele
Uite ca am inceput sa ma enervez, niste vecini de peste drum sarbatoresc ceva...cu manele Mai vreau din astea cu bate, ciocane, orice |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Poate le trimti un CD cu Yuda poate le trece de manele |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Katy hai ca vin eu in ajutor ....ia de aici.... Mai vrei????? |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma inerveaza cum am jucat la fotbal astazi cu Italia! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Nu te mai enerva mami ca face rau la bb. Las ca a fost bine, comparativ cu celalalt meci (cu francezii) |
|
| petro wrote:Nu te mai enerva mami ca face rau la bb . Las ca a fost bine, comparativ cu celalalt meci (cu francezii)
Asa zic si eu... |
|
|