Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Katy , sunt convinsa ca se rezolva ! Gandeste pozitiv ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy ,sper ca nu te-ai lovit prea rau,iti tin pumni sa se mai poata repara sau sa primesti cadou unul nou |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Katy imi pare tare rau pentru ce ai patit.... Sper ca tu esti bine iar in ce priveste aparatul sper sa-l poti repara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| inger7 wrote:katy ,sper ca nu te-ai lovit prea rau,iti tin pumni sa se mai poata repara sau sa primesti cadou unul nou
Cadou????? Mi s-a dus cumva buhul cum ca as primi cadouri atat de scumpe? Hmmmm... Urmatorul aparat va fi un Canon 5 D si practic va fi primul meu aparat foto luati din banutii mei...restul sa zicem ca le-am imprumutat de la sotul meu, dar in nici un caz cadou hehehe |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:... Urmatorul aparat va fi un Canon 5 D si practic va fi primul meu aparat foto luati din banutii mei...restul sa zicem ca le-am imprumutat de la sotul meu, dar in nici un caz cadou  hehehe
Lasa, mami, asta e...macar va fi aparatul tau!
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Abia astept sa vad pozele cu noul aparat |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Katy sper din tot sufletul sa se rezolve problema cu aparatul!!!!
Pe mine ma enerveaza "comoditatea" (daca-i pot spune asa) unora: eu m-am carat ieri jumatate din oras, pe ploaie torentiala cu Denis in brate (care are 13 kg) si nu am mai murit, iar o cunostinta de-a mea a avut tupeul sa ma sune sa-i imprumut carutul lui Denis (cel mic, care are probleme cu o roata) ptr o jumatate de zi, ca sa-si aduca copilul de la bunica ce sta la o statie distanta  Si ia uite-ma pe mine, rascolind jumatate de boxa ca sa pot scoate carutul...... , dar ce sa-i fac daca nu am fost la lectia cand s-a predat nesimtirea.......
Parca avea cineva de vanzare aici pe forum????? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Ce scumpa esti Elena! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Katy, ce poze frumoase urmeaza...nu??
Elena, un sa te mai racoresti. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma inerveaza caldura asta insuportabila de 40 de grade la umbra! Am iesit astazi un pic la iarba verde(de fapt iarba uscata )intr-un loc unde toata vremea era racoare am crezut ca mor,mi-am petrecut jumatate din picnic in masina.Si cind ma gindesc ca trebuia sa iesim cu Cristy,vai ce noroc,mai veneau si ei asa de departe pe asa o caldura. Ne-am intors acasa foarte repede moarta lesinata pur si simplu! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Shirel chiar ma gandeam astazi la tine si speram sa iti petreci ziua in casa la AC, afara a fost insuportabil |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Elena, ce dragutza esti tu.... Shirel, Cristy, o adiere de vant de la noi primiti?
Ma enerveaza ca tolomacul meu de catzel a mers azi in "petzit" la o frumusete de fetitza...iar el s-a jucat la nisip, a alergat prin curte si a trebuit sa-l mai si spal acum, dupa toata isprava! Acum doarme mort-copt! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Miri wrote:Ma enerveaza ca tolomacul meu de catzel a mers azi in "petzit" la o frumusete de fetitza...iar el s-a jucat la nisip, a alergat prin curte si a trebuit sa-l mai si spal acum, dupa toata isprava!  Acum doarme mort-copt!
Al meu a facut la fel dupa ce a fost dus in petit, doar ca dupa ce a ajuns acasa i-a venit cheful de iubit si a luat picioarele fiecaruia din casa la rand. Iar dupa ce s-a convins ca nu-l putem ajuta s-a dus la cosul lui si si-a rupt toata perna de nervi. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miri , Petro dar soacrele ce au pazit?????Sa le fie rusine ca nu au avut grija de ginerei. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Buna treaba,Petro! Al meu doarme dus, sub scaunul pe care stau eu si scriu!E frant, saracu'!
Dy, eu am fost mai inainte, am aranjat "treburile" cu zestrea, treba sa si-o faca singur! |
|
|