Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pe mine ma enerveaza dentista la care am fost in romania.mi-a pus o plomba in septembrie si deja sta sa cada,e chiar la unul din incisivii laterali,va dati seama... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Nasoala treaba, sunt sigura, dar decat sa ramai fara toti banutzii de pe card, mai bine safe la banca si retragi la casierie PE BAZA DE BULETIN. Stiu eu ce zic! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki wrote:Ce haios e Denis!
oanalaurisa wrote:Trebuie sa-i iau un sac ca al lui Denis,ca mai are inca unul dar ala este pentru iesit afara cu caruciorul,are maneci si gluga...mersi de idee  Pupam Denisutzu!
Sper sa gasiti, e foarte fain!!!!! Intoarcem pupicii pentru frumoasa Mirutza si mami!!!! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Am postat de 2 ori!!! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ma enerveaza de mor pasii pe care trebuie sa-i parcurc pentru a inmatricula motocicleta. Offf, era asa de simplu in Belgia. Sunt un mare car de nervi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Nu are rost sa te enervezi multe lucruri in Ro merg cam greu.Pupici si multa rabdare |
|
| Katy,ai avut noroc poate de o primarie unde lucrurile se miscau,in orasele mari parca dureaza secole pana se elibereaza un act. nu te enerva,o sa iasa si numarul pana la urma |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Katy succes cu actele. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Momentan nu ma enerveaza nimic ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ma doboara o raceala puternica de care nu mai scap. Dupa ce in urma cu o luna am fost in teste 3 saptamani cu TOT ce exista in domeniu pentru tratat o tuse uscata, foarte puternica - am ajuns la antibiotic , si dupa nici 2 saptamani e la fel ! Sunt terminata - daca ma credeti . Ma dor toti muschii toracelui, spatele , am junghiuri intercostale , respir greu si obosesc imediat , si Tusesc incontinuu , foarte foarte puternic. Nu expectorez nimik. Nu se aude nimik la plamani ! ( gen Suerat etc ) Astazi am fost IAR la medic : cica viral infection ! sa ma hidratez sa nu mai beau nici un sirop ca oricum degeaba le mai beau si daca intr- saptamana nu dispare ( unde Doamne sa dispara ca eu mor intr-o saptamana ) , atunci abia ma programeaza la XRay la plamani !
Nu mai poooooooooooooooooot ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Oana insanatosire grabnica , pupicei sa treaca repede |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Multa sanatate |
|

| Oana, sanatate maxima
Ma enerveaza persoana mea...din orice am plans azi, chiar si acum am citit o tampenie si dau apa la soareci |
|
| Katy,eu cred ca esti sensibila si ai un suflet mare o imbratisare virtuala,sa treaca nervii si supararea |
|

| sami wrote:Katy,eu cred ca esti sensibila si ai un suflet mare o imbratisare virtuala,sa treaca nervii si supararea
Multumesc...
|
|
|