Ma enerveaza - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Monday, May 5, 2008 7:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
pe mine ma enerveaza dentista la care am fost in romania.mi-a pus o plomba in septembrie si deja sta sa cada,e chiar la unul din incisivii laterali,va dati seama...toanerele
Kiki
Scris: Monday, May 5, 2008 7:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
codruta wrote:
ma enerveaza bancpostul ca mi-a blocat cardulbanghead bangheadNu pot scoate din atm decat de la caseriile din banca.Si e o coadaaaaaaaaa
de altfel, de mult imi doream sa-mi ramana bani in card de la o leafa la alta, dar nici chiar totibanghead banghead banghead nervi

Nasoala treaba, sunt sigura, dar decat sa ramai fara toti banutzii de pe card, mai bine safe la banca si retragi la casierie PE BAZA DE BULETIN.
Stiu eu ce zic! sic pupici pupici
S.ELENA
Scris: Tuesday, May 6, 2008 11:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Kiki wrote:
Ce haios e Denis! love love

pupici pupici

oanalaurisa wrote:

Trebuie sa-i iau un sac ca al lui Denis,ca mai are inca unul dar ala este pentru iesit afara cu caruciorul,are maneci si gluga...mersi de ideeras Pupam Denisutzu!pupici

Sper sa gasiti, e foarte fain!!!!!thumright thumright
Intoarcem pupicii pentru frumoasa Mirutza si mami!!!!pupici pupici
S.ELENA
Scris: Tuesday, May 6, 2008 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Am postat de 2 ori!!!banghead banghead
katy_lumika
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Ma enerveaza de mor pasii pe care trebuie sa-i parcurc pentru a inmatricula motocicleta. Offf, era asa de simplu in Belgia. Sunt un mare car de nerviangry nervi banghead closedtopic
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
katy_lumika wrote:
Ma enerveaza de mor pasii pe care trebuie sa-i parcurc pentru a inmatricula motocicleta. Offf, era asa de simplu in Belgia. Sunt un mare car de nerviangry nervi banghead closedtopic

Nu are rost sa te enervezinono multe lucruri in Ro merg cam greu.Pupicipupici pupici pupici pupici si multa rabdareflowers
Mela
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:36 PM
Nivel

Katy,ai avut noroc poate de o primarie unde lucrurile se miscau,in orasele mari parca dureaza secole pana se elibereaza un act.
nu te enerva,o sa iasa si numarul pana la urmapupici
MNiko
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Katy succes cu actele.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Momentan nu ma enerveaza nimicbounce bounce bounce !
Maria & Mario
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ma doboara o raceala puternica de care nu mai scap. Dupa ce in urma cu o luna am fost in teste 3 saptamani cu TOT ce exista in domeniu pentru tratat o tuse uscata, foarte puternica - am ajuns la antibiotic , si dupa nici 2 saptamani e la fel ! Sunt terminata - daca ma credeti . Ma dor toti muschii toracelui, spatele , am junghiuri intercostale , respir greu si obosesc imediat , si Tusesc incontinuu , foarte foarte puternic. Nu expectorez nimik. Nu se aude nimik la plamani ! ( gen Suerat etc ) Astazi am fost IAR la medic : cica viral infection ! sa ma hidratez sa nu mai beau nici un sirop ca oricum degeaba le mai beau si daca intr- saptamana nu dispare ( unde Doamne sa dispara ca eu mor intr-o saptamana ) , atunci abia ma programeaza la XRay la plamani !

Nu mai poooooooooooooooooot ! banghead banghead banghead banghead closedtopic
Laura&Alfonso
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Oana insanatosire grabnica , pupicei sa treaca repedepupici pupici
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & mami wrote:
Ma doboara o raceala puternica de care nu mai scap. Dupa ce in urma cu o luna am fost in teste 3 saptamani cu TOT ce exista in domeniu pentru tratat o tuse uscata, foarte puternica - am ajuns la antibiotic , si dupa nici 2 saptamani e la fel ! Sunt terminata - daca ma credeti . Ma dor toti muschii toracelui, spatele , am junghiuri intercostale , respir greu si obosesc imediat , si Tusesc incontinuu , foarte foarte puternic. Nu expectorez nimik. Nu se aude nimik la plamani ! ( gen Suerat etc ) Astazi am fost IAR la medic : cica viral infection ! sa ma hidratez sa nu mai beau nici un sirop ca oricum degeaba le mai beau si daca intr- saptamana nu dispare ( unde Doamne sa dispara ca eu mor intr-o saptamana ) , atunci abia ma programeaza la XRay la plamani !

Nu mai poooooooooooooooooot ! banghead banghead banghead banghead closedtopic

Multa sanatateangel pupici
katy_lumika
Scris: Thursday, May 8, 2008 10:54 PM
Nivel

Oana, sanatate maximaflowers

Ma enerveaza persoana mea...din orice am plans azi, chiar si acum am citit o tampenie si dau apa la soareci cry
Mela
Scris: Thursday, May 8, 2008 10:56 PM
Nivel

Katy,eu cred ca esti sensibila si ai un suflet mareflowers
o imbratisare virtuala,sa treaca nervii si suparareapupici
katy_lumika
Scris: Thursday, May 8, 2008 11:02 PM
Nivel

sami wrote:
Katy,eu cred ca esti sensibila si ai un suflet mareflowers
o imbratisare virtuala,sa treaca nervii si suparareapupici

Multumesc...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.