|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu am renuntat sa ma uit .Ma bucur ca nu am laut goluri multe.Asta este nu avem ce face in fata unei echipe puternice. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Da au avut noroc cu hunedoreanul din poarta ca altfel luau si mai multe goluri. |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nici nu ma gindesc bine ca nu ma uit la meci ca sigur ma inervam,asa prefer sa ma vad Italia care joaca excelent.Ce s-ai faci cine-i tare cistiga cine nu ...... |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
|
Ah ,da cum de am uitat de Lobont ,chiar este un portar bun |

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ce de micobiste |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariuta wrote:ce de micobiste Aici s-a incheiat perioada mea de "microbista". Pana la urmatoarele campinoate europene sau mondiale la cre vom mai juca. |

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ma enerveaza ca vecinii de sus au un caine,frumos dealtfel,dar care latra mult cand pleaca de acasa.Azi le-am spus iar replica a fost:"si copiii mei plang noaptea"...frumoasa comparatie |

| carla wrote:Ma enerveaza ca vecinii de sus au un caine,frumos dealtfel,dar care latra mult cand pleaca de acasa.Azi le-am spus iar replica a fost:"si copiii mei plang noaptea"...frumoasa comparatie
A innebunit lumea. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai fetelor, nu va agitati. Atata timp cat avem individualitati in echipa nationala, atata timp cat nu vor realiza ca fotbalul e un joc de echipa, atata timp cat nu vor da drumul la minge, nu vor pasa, atata timp cat vor intra asa timorati in jocul cu o echipa puternica....eu una nu mai sustin echipa nationala. Mutu si Chivu, " starurile" echipei nici nu s-au vazut azi, noroc cu Lobont si inca vreo 2-3 care chiar s-au strofocat sa faca ceva. Ne-am luat nasul la purtare ca am facut egal cu Franta si Italia si atat. Nimeni nu s-a gandit ca echipele alea au avut zile proaste. Noroc cu Olanda ca ne pune inapoi unde ne e locul: cu picioarele pe pamant. eheeeee, poate ne trezim pana la urmatorul CE. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote: Noroc cu Olanda ca ne pune inapoi unde ne e locul: cu picioarele pe pamant. eheeeee, poate ne trezim pana la urmatorul CE. Si asta s-a intamplat cu echipa lor de rezerve. Daca erau titulari...cred ca vedeam multe goluri, dar toate in poarta noastra.
Eu cred ca prea am si plecat de la premisa ca Olanda nu mai este motivata, fiind deja calificata. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ma enerveaza limitarea in gandire.
Ma enerveaza oamenii care nu depun eforturi constructive in a vedea partea plina a paharului.
|
|

| Pe mine ma enerveaza ca incepe timpul sa cam intre la apa..... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Abia acum? Daca ar avea ziua 48 de ore cred ca mi-as termina si eu treburile in fiecare zi. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Au inceput sa ma irite cei care, atunci cand se simt depasiti de o anumita situatie sau de anumite persoane, incep sa arunce in stanga si-n dreapta cu injurii si se comporta aidoma unor persoane lipsite de scrupule, atingand un grad inalt de ipocrizie dezgustatoare
Si ma mai enerveaza cei care nu sunt constienti ca pe acest forum e musai sa ai o atitudine diplomata, sa aplanezi conflictele, nu sa le amplifici |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
Ma enerveaza cei care nu apreciaza integritatea si inteligenta unor persoane, cei care iau in deradere opiniile altora, cei care gandesc ca sunt singurii oameni cu judecata de pe Pamant, cei care fabuleaza, cei care se cred perfecti, cei care jignesc fara limite, cei care.... |
|
|