Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Asta a fost pana aici.
Sa vedem ce si cum... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Dupa ora 24 s-au calmat nebunii si am putut si eu sa dorm,in sfarsit,doar ca Miruta a fost foarte agitata , motiv pentru care am luat-o in pat langa mine si a dormit dusa pana la 6 dimineata. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote:
Dupa ora 24 s-au calmat nebunii si am putut si eu sa dorm,in sfarsit,doar ca Miruta a fost foarte agitata , motiv pentru care am luat-o in pat langa mine si a dormit dusa pana la 6 dimineata.
Bine ca ati reusit sa va odihniti amandoua. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| oanalaurisa wrote: Dupa ora 24 s-au calmat nebunii si am putut si eu sa dorm,in sfarsit,doar ca Miruta a fost foarte agitata , motiv pentru care am luat-o in pat langa mine si a dormit dusa pana la 6 dimineata.
Si cine a castigat la "Tara, tara vrem ostasi"? Si Matei se foieste non stop drept pentru care i-am cumparat sac de dormit ca sa nu ma mai trezesc noaptea din 20 in 20 min sa-l invelesc sau sa-l culeg de sub pilota sa nu se sufoce! De 3 nopti nu mai am treaba, poate sa se foiasca cat vrea! |
|
| lifeinhim wrote:Si cine a castigat la "Tara, tara vrem ostasi"? Si Matei se foieste non stop drept pentru care i-am cumparat sac de dormit ca sa nu ma mai trezesc noaptea din 20 in 20 min sa-l invelesc sau sa-l culeg de sub pilota sa nu se sufoce! De 3 nopti nu mai am treaba, poate sa se foiasca cat vrea!
Avem si noi sac de dormit,dar atata da din picioare pana si-l da jos... apriga fata... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| oanalaurisa wrote:Avem si noi sac de dormit,dar atata da din picioare pana si-l da jos... apriga fata...
I-ai unul "tip maieu", care este prins jos la picioare. Nu cred ca va mai avea cum sa-l dea jos |
|
| S.ELENA wrote:I-ai unul "tip maieu", care este prins jos la picioare. Nu cred ca va mai avea cum sa-l dea jos
Asta e tip maieu,dar e prins la umeri,nu stiu cum face ca desface sireturile de la umeri si da din picioare pana il ridica de pe picioruse si se dezveleste...cred ca ori iese mare dansatoare,ori karatista,ori biciclista.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Inca va luptati sa-i inveliti? Eu m-am obisnuit, gata, am copil care doarme numai desculta si dezvelita.. asta este, o caleste mama. Eu dorm cu pilota la 20 de grade, asa am fost invatata sa fiu foarte bine invelita si la ce mi-a folosit?? Racesc daca adie vantul ... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Off topic: Uite o poza cu Denis in sacul lui de dormit. E super: e cusut la umeri(exact ca maieul) si jos la picioare, are fermoar pe mijloc, care se inchide de sus in jos.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce haios e Denis! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi aveam tot asa un sac dar acum nu mai incape! |
|
|
Trebuie sa-i iau un sac ca al lui Denis,ca mai are inca unul dar ala este pentru iesit afara cu caruciorul,are maneci si gluga...mersi de idee Pupam Denisutzu! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Asa ca Denis avem si noi, dar alte culori. Are fermoar pe mijloc care se inchide de sus in jos, asa ca nu poate iesi din sac cu toate karatele lui! Poate punem si o poza la pitici. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| ma enerveaza bancpostul ca mi-a blocat cardul Nu pot scoate din atm decat de la caseriile din banca.Si e o coadaaaaaaaaa de altfel, de mult imi doream sa-mi ramana bani in card de la o leafa la alta, dar nici chiar toti |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| codruta wrote:ma enerveaza bancpostul ca mi-a blocat cardul Nu pot scoate din atm decat de la caseriile din banca. Aceeasi problema!!! |
|
|