Ma enerveaza - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, April 9, 2016 8:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Cred ca iesim din topic, insa...

Chestiile astea, mici favoruri facute unul altuia, cred ca sunt foarte dragute daca vin bilateral si benevol. Abia cand se instaleaza unilateralitatea, impreuna cu pretentia, abia atunci sunt probleme. N-am nicio treaba sa-i servesc pe toti la masa, ca la sfarsit, altcineva aduna masa si spala vasele. Daca apare pretentia, impunerea si nimic la schimb...e inapoi in trecut, la vremea cand femeile nu aveau niciun cuvant, sau in orice caz, putin de spus. Probabil ca e un model atat de profund implementat in mintea unor barbati, incat mai dureaza pana se updateaza la vremurile noastre, canf femeia e coaducator de venituri. Prin urmare si barbatul tre' sa devina coparticipant la gospodarireras Da' cum sa-i updatezi pe unii?Crazy
bereea
Scris: Saturday, April 9, 2016 8:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Din pacate, barbatu'meu are o parere nerealistica a femei din ziua de azi.Daca ma-sa a tacut mereu infata lui taica-su (desi nu stiu cum e posibil tinand cont de ce gura are), el a crescut cu ideea ca barbatu' e un mare fasLol , iar femeia ceva inferior.Chiar am avut discutii pe tema aceasta si mi-a zis ca eu nu-i dau respectul de barbat.alcool Inca nu intelege ca femeia si barbatul sunt pe acelasi plan, ca amandoi au drepturi si indatoriri egale.Dar va intelege...Ale stie sa-si sustina inca de pe acum puntul de vedere si el nu-i va face fata.

Sa va zic una buna: domnul sot are impresia ca insasi regina Anglie, cat e ea de regina, face mancare si curatenie pentru ca...e femeie!A innebunit pur si simplu!Crazy
t-mihaela
Scris: Saturday, April 9, 2016 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
hohot hohot hohot hohot Moaa, da cu regina ce are.Bereea, ia-l usor ca se trezeste,fata creste si iti va fi alaturi .Ori se trezeste ori isi face papa singur asa sa se simta barbat gospodar ras
bereea
Scris: Saturday, April 9, 2016 9:20 AM
Nivel

t-mihaela wrote:
hohot hohot hohot hohot Moaa, da cu regina ce are.Bereea, ia-l usor ca se trezeste,fata creste si iti va fi alaturi .Ori se trezeste ori isi face papa singur asa sa se simta barbat gospodar ras

E...femeie!Ai dreptate: daca nu se trezeste devine automat gospodar!
sousourel
Scris: Saturday, April 9, 2016 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Lol Lol Lol

Soacra, cred eu, de acea zice acum asa, tocmai pentru ceea ce a indurat. Incearca sa transmita asupra ta soarta ei. CA un fel de razbunare pentru a ei.

Ciudate conceptii. Si aici la tara fac sau cel putin faceau la fel soacrele (nu doar ele) si in urma cu nu atat de mult timp. Vai!
bereea
Scris: Saturday, April 9, 2016 9:42 AM
Nivel

Mda, inca incerc sa ma autoconving ca o face pentru ca atat o duce capul si nu din prea multa "iubire " pentru nora.Ii tare sfatoasa soacra mea...Lol
shirel
Scris: Monday, April 11, 2016 4:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bereea ,Mihaela Big Laugh Big Laugh vai m-ati facut sa rad cu lacrimi!!Imi aduc aminte tatal unei prieteni de ale mele tot timpul spunea"invatza sa faci treaba ca te mariti si nu stii sa faci nimic"...este o mentalitate veche a romaniilor "gospodina"si "maritatul"Big Laugh Big Laugh
Mihaela si la tine cunosc obiceiul am multi amici iranieni pe aici ..bine ca nu l-ai obisnuit!!sic ras alcool

roxinthya
Scris: Tuesday, April 12, 2016 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Da, poate erau conceptiile astea insa si barbatii castigaqu cat sa nu fie nevoie sa munceasca femeile.
Insa in situatia in care muncesc amandoi, se schimba treaba..
Ca sa nu mai spun ca din ce in ce mai des aud de casnicii in care femeia castiga mai mult - deci...ciocul mic dragii nostril masculi feroce!!!
bereea
Scris: Tuesday, June 28, 2016 9:04 AM
Nivel

Maine ar trebui sa fiu libera si nu sunttoanerele ca cica trebuie sa profitam ca e zi libera si sa sistemam magazinul!Serios? Cred ca ma "imbolnavesc" saptamana viitoare de...ciuda!Lol
aurishta
Scris: Tuesday, June 28, 2016 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
wrote:

Chiar I-am zis o data lui socra-miu sa nu cumva sa mai imi spuna vreodata gospodina ( culmea, ca nu sunt Crazy ) ca pentru mine e o jignire Crazy
ras Mi-am adus aminte de vechea noastra discutie de acum ceva timp Hilar ...copiii mei au o colega, la clubul sportiv, careia i se spune "Gospo" Lol Am intrebat-o de ce...ea mi-a zis ca vine de la "gospodina" (are doar 10 ani). I-am zis: " Si chiar esti asa de priceputa? " Ea a raspuns vesel: "Da, chiar sunt!" Hilar Mai sunt si unii copii care fac asta din placere!
bereea
Scris: Tuesday, June 28, 2016 4:28 PM
Nivel

aurishta wrote:
ras Mi-am adus aminte de vechea noastra discutie de acum ceva timp Hilar ...copiii mei au o colega, la clubul sportiv, careia i se spune "Gospo" Lol Am intrebat-o de ce...ea mi-a zis ca vine de la "gospodina" (are doar 10 ani). I-am zis: " Si chiar esti asa de priceputa? " Ea a raspuns vesel: "Da, chiar sunt!" Hilar Mai sunt si unii copii care fac asta din placere!

Acum ca e vacanta si fiica-mea face tot din placere, la mine problema era "gosposdina de nevoie ca nu are tat-su chef!".Oricum tot nu-mi place acest cuvant!Lol
bereea
Scris: Thursday, October 13, 2016 9:07 AM
Nivel

Sunt suparata: desi stie bine ca suntem putini la munca, ca sefu'e in spital cumnatul lui barbatu-meu lipseste de 2 zile de la munca pentru ca...il doare capul!
Asa ca suntem in probleme pana peste cap, avem doua fiere si trebuie sa fie gata totul pana maine, avem un sac de ordine urgente....cum o sa facem?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 23, 2018 9:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sa inteleg ca toate sunteti calme ! Fara nervi ! Da' ce luati, ca vreau si eu ! Sau doar eu am adolescenta in casa ? Si un Turc ! alcool alcool
alcool
Eu am zile cand imi vine sa ma toooooot duuuuuc ! alcool Mai vine cineva ? Ca daca nu, atunci clar e ceva in neregula cu mine ! Crazy
bereea
Scris: Wednesday, January 24, 2018 10:42 AM
Nivel

Azi vine cumnata-mea, deci deja ma simt nervoasa ca trebuie sa-i vad mutraNuImiPasa

Adolescenta mea e ok...inca!
kali
Scris: Wednesday, January 24, 2018 11:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Big Laugh Big Laugh Sa vezi ce " mare " de calm sunt inainte de c.m.!Lol Si, da, ma tot duc uneori - asa cum plec sambata, de ex. -, ca si tine.

Mi se tot confirma ca problemele isi au rezolvare indiferent de cat de mult ma agit... si am mai realizat un lucru: imi cresc copiii!!
Asadar incerc sa ma bucur de ei si mai incerc sa nu stric relatia dintre noi cu prostii. Acusi-acusi isi iau zborul si ramanem singuri cuc in casoi.uff

Ceea ce ma oboseste pe mine cel si cel mai mult e rutina, alergatura si sistemul scolar. De la astea vreau eu time out din când in când. Si cum nu pot avea copii nescolarizati... credLol ... si cum ei tin la toaaate activitatile lor suplimentare, tac si inghit.

... Si stiu ca-mi vor lipsi si astea intr-o zi asa incat iau fiecare zi pe rand si fac tot posibilul sa fie the best!

bereea wrote:
Azi vine cumnata-mea, deci deja ma simt nervoasa ca trebuie sa-i vad mutraNuImiPasa

Adolescenta mea e ok...inca!

Fa si tu haz de necaz.

Si adolescentii mei sunt - relativ - ok. Am avut un episod de indragosteala, cu amândoi odata. Atunci sa te tii... nu stiu de unde am scos atata rabdare si intelegere si tactici si de toate!!
Cred ca de atunci am ramas vesnic obosita...Boredom
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.