Ma enerveaza - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Friday, January 29, 2016 12:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si eu fermentez ! La rece !
Am avut sedinta cu parintii la Maria aseara !
Ea e anul 6 - ultimul de scoala primara - si au examene de evaluare in mai ! Ok ! Toate bune si frumoase .... lucram intens etc .... ca aseara sa ne anunte ca s-a schimbat programa , e new curriculum , ca au schimbat sistemul de evaluare si sistemul de notare ! Ca au aproape 3 saptamani libere de Paste si apoi 4 zile de scoala si intra direct in 6 teste !
Pai nu stiati astea toate la 1 septembrie ? De ce nu ati facut petitie si sesizari ca nu aveti la dispozitie un an scolar intreg sa pregatiti copiii ????? Ce ma incanta pe mine ca e toata tara in aceeasi situatie ? De ce presiune pe copilul meu acum??? MMMMMMMMMMMMMM Argue Si nici macar nu conteaza la ceva rezultatele - decat pentru a deterimna nivelul scolii ! M ! NuImiPasa
Am plecat resemnata si i-am spus Mariei in drum spre casa sa nu se mai streseze ! Ce-o fi o fi ! hainoroc
Era atat de bine pus la punct sistemul inainte ! Acum .... toata lumea e confuza, unii nervosi .... AngelNot
sousourel
Scris: Friday, January 29, 2016 9:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Offff! what
Probabil ca pana la urma lucrurile se vor aranja. Oricum, banuiesc ca nu se schimba radical. Tot din ceea ce stiu vor fi evaluati. Curaj si un pup mare Mariucaipupici
kali
Scris: Saturday, January 30, 2016 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
Am plecat resemnata si i-am spus Mariei in drum spre casa sa nu se mai streseze ! Ce-o fi o fi ! hainoroc

Cred ca asta e atitudinea corecta! Bafta si succes!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 2, 2016 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim mult ! E copil bun si silitor ! E ambitioasa si foarte responsabila ! La Toate simularile a luat cel mai mare punctaj din clasa .....
Si pe partea cealalta ..... ia mai lasa-ma cu scoala, teme , responsabilitati, presiune .... sunt copii la urma urmei ! Ei cand mai copilaresc ? Or sa aiba toata viata stres, alergatura, de bifat grafice si de asumat responsabilitati..... asa ca .... Time off !!!! Buddy1
dana_na
Scris: Tuesday, February 2, 2016 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Nu aveti de ce sa va stresati. Materia este aceeasi, s-au schimbat doar notele. Nu vor mai fi 4(a,b,c), 5(a,b,c), 6(a,b,c) vor fi de la 1 la 10 ca la noi in tara. Presupun ca deja stiti la ce scoala va merge. Daca se inscriu mai multi copii la aceeasi scoala, e posibil sa dea acolo un test care ii departajeaza, dar notele de la SATS nu au relevanta. Bafta la teste si succes in noua scoala.
t-mihaela
Scris: Wednesday, February 3, 2016 4:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Azi seful mi-a atras atentia sa nu mai vorbesc romaneste cu o colega romanca alcool Si uite asa ne uitam una la alta si vorbim pasareasca sa inteleaga tot pasaretul .
aurishta
Scris: Wednesday, February 3, 2016 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Lol Si la noi in ograda s-a intamplat ceva de genul asta!Hilar
Simona si Angelica vorbesc mai mult in engleza....nu e o fita Lol, asa s-a obisnuit de cand era mica. Mergand la soacra-mea (care nu stie nici o boaba)in vizita, dumneaei s-a ofensat foarte tare din cauza asta si i-a tinut o "predica" lunga si serioasa Angelicai (care are 6 ani) cum ca ar trebui sa tina minte toata viata ei sa nu vorbeasca intr-o alta limba daca toti cei aflati in camera n-o inteleg.Hilar
Probabil credea ca o vorbesc copiii de rau angry cu ea de fatza nervi cool
bereea
Scris: Wednesday, February 3, 2016 9:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
t-mihaela wrote:
Azi seful mi-a atras atentia sa nu mai vorbesc romaneste cu o colega romanca alcool Si uite asa ne uitam una la alta si vorbim pasareasca sa inteleaga tot pasaretul .

Si noi vorbim romaneste intre noi la munca - suntem 4 romani- dar cand apare seful o dam pe italiana.Nu s-a ofensat...inca
sousourel
Scris: Wednesday, February 3, 2016 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Eu zic de partea celalata a baricadei, dati sau nu cu rosiiras ...pe la noi se vorbeste mult ungureste si cand e vorba de colegi, etc, asa-zisele reguli cereau sa o dea pe romaneste sa intelegem si noi.Lol
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, February 3, 2016 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mihaela Lol , eu aveam filipineze la servici si cand incepeau pe pasareasca lor ca credeau ca nu le aud le spuneam ca ar trebui sa incep sabinvat tagalog ras . Hai nu fi suparata pupici
t-mihaela
Scris: Thursday, February 4, 2016 5:29 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu m-am suparat , inteleg sentimentul ...asa asist si eu cand Kaze se intaneste cu pretenul lui, am renuntat sa ma mai supar, ii las sa pasareasca intre ei.NuStiu
bereea
Scris: Thursday, March 3, 2016 9:12 AM
Nivel

Sunt suparata! Fiica-mea participa peste o saptamana la semifinalele unui concurs de matematica.Profesoara nu o ajuta cu absolut nimic, in loc sa fie mandra de ea si sa o ajute un pic suplimentar...nimic! Nici acasa nu prea avem timp pentru ca are foarte multe lectii , deci...Domnul cu mila!
mirela74chris
Scris: Thursday, March 3, 2016 9:18 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nu fii suparata!Poate fi o experienta.Va avea multe testari de acum incolo,asa ca pentru o prima data,vede si Ale cum este si face tot ce poate.S-ar putea sa ai surprize placute.Cheek Kiss
bereea
Scris: Thursday, March 3, 2016 11:08 AM
Nivel

Ma supara nepasarea profesoarei de matematica.De Ale sunt foarte mandra si sper sa se concentreze destul ca sa scoata un bun rezultat.Deja e emotionata ca pleaca sambata su autobuzul in Roma, unde se desfasoara aceste semifinale .Concurenta e foarte mare insa.
shirel
Scris: Thursday, March 3, 2016 5:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Ma supara nepasarea profesoarei de matematica.De Ale sunt foarte mandra si sper sa se concentreze destul ca sa scoata un bun rezultat.Deja e emotionata ca pleaca sambata su autobuzul in Roma, unde se desfasoara aceste semifinale .Concurenta e foarte mare insa.

Ale succes si daca ai ajuns pana acolo inseamna ca este pentru ca o meriti!!Noi ne vom gandi la tine si-ti vom tine pumnii nu tare ras doar asa putin ca sa reusesti!!Asteptam vesti bune.
Bereea nu tot timpul trebuie sa se implice profesoarea ,eu cred ca ea are mare incredere in Ale si stie ce capacitate mintala are nu cred ca vrea sa o streseze prea tare ...incearca sa vezi chestia asta ca ceva pozitiv.Succes!!majoreta computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.