|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Si adolescentii mei sunt - relativ - ok. Am avut un episod de indragosteala, cu amândoi odata. Atunci sa te tii... nu stiu de unde am scos atata rabdare si intelegere si tactici si de toate!! Cred ca de atunci am ramas vesnic obosita...
Fiica-mea pare ca inca nu s-a indragostiti decat de cate un cantaret adolescent...am scapat usor! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu m-am blocat la " vesnic obosita " Bine ca nu's singura ! Inainte de c.m. zici ..... asa deci, e general valabina situatiunea . Eu cu tati ne ascundem din calea taifunului cand se'aduna nori de ploaie ! Ea intra in casa , noi iesim / ne ascundem ! Ne-a ferit inca Cupidon .... cred ca si el sta ascuns pe'undeva ! O sti el ceva Iar de rutina , alergatura , etc .... - taxi scrie pe mine ! Ma grav e cand mi se lipeste fundu de banca , vineri seara, la fotbal, la 0*C maxima , pe gheata ! Da' vorba cuiva , ..... Si cand o fi casa goala si le'oi duce doru' ! Asa ca .... prefer acum ! |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Am luat si noi in calcul varianta taxi dar nu functioneaza. Noi facem un serviciu de pick-up / drop-off profesional asa incat le imbinam pe toate cu maiestrie iar printre picaturi sau timpi morti mai facem si o plata, comision, shopping, ceva. Ca, nah... orasul nu-i mare - din fericire -, traficul e ok si tot in cerc ne invartim, pana la urma. Plus ca pastrez contactul cu profesorii/antrenorii, ceea ce e important pt. mine.
Timpul din masina il folosim pt. povesti si pus tara la cale cu ei - luati in diferite combinatii -. Zau ca uneori parca facem car-therapy, ca seara suntem prea obositi, fara timp si fara chef, uneori! Ar insemna sa-i vedem prea putin si prea tarziu. Ne asumam, deocamdata, atat cat - inca - mai au nevoie de noi. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma alatur si eu pe aici nervoasa doar cateodata noroc ca fumez asa ca ma linistesc cu o tigara afara respir si ma reintorc in casa sa linistesc tribul.Kali,sper sa nu ne intalnim odata inainte de CM. ca este vai de noi.Cred ca am mai scris si in trecut dupa nastere CM a ajuns un calvar si am niste stari nervoase greu de tinut in frau, c-am se feresc toti de mine ca ma simpt. Si eu sunt mereu intr-o continua calatorie ,deci mananc chiar si imi beau cafelele tot in masina:scoala,cursuri,prieteni,spectacole etc,etc! Eden a inceput varsta adolescentzei si o simptim mai mereu!Waaaw cand este in nervi greu o poti stapani ,stiu sa o linistesc ,stiu deocamdata cum sa vb cu ea ,Yohanan mai putin asa ca mai mult ma innerveaza el cum se comporta cu ea.Am impresia de multe ori ca sunt la o clinica de nebuni si eu sunt medicul sef care trebuie sa-i trateze pe toti in functie de crizele fiecaruia .Deci imi aduc aminte mai mereu de Mihaela noastra cu Diana ei. cand ne povestea ca parca cineva-i schimbase copilul.Asa si la mine dintr-un copil calm si rusinos am cateodat un monstru nervos ,care numai comenteaza la toti. Am totusi noroc ca este o eleva foarte buna si este foarte apreciata la scoala si crizele astea acasa nu sunt prea dese si sunt inca cat de cat sub control. Dar nu am terminat numai cu atat.Oshry inca unul care este foarte incapatzanat ,daca iti spune nuuu s-a terminat si de multe ori greseste in alegerea lui.Acasa este de multe ori certaretz si bataus cu Eden fiindca si ea stie sa-l scoata din sarite dar totusi totul este sub control asta pana cand intr-o zi imi pierd eu controlul sau plec de acasa. Pe Shiraz trebuie sa va o inchipuiti ca pe una care incepe sa vb si nu mai termina niciodata si daca termina de vb cantaa! Este rasul de pe lume nimeni nu-i poate inchide gura ...o guraliva de ne innebuneste pe toti impreuna .Si daca cineva o supara are o trambitza si o alarma de fugi din casa fiindca nu poti sta in apropierea ei.Dar este si ea binenteles minunata daaa nu ma plang dar ma gandesc cu groaza cand va fi la varsta lui Eden.Aaa apropo indragostita Kali ,Shiraz a apucat sa fie si casatorita acuma se lauda si cu doua frumoase divorturi. Nu rad a facut si nunta acasa spre mai marea mea rusine imi venea sa intru in pamant dar a cerut ca baietelul care vine la ea sa vina cu costum si cu o floare in mana ....si asa a venit. poate voi reusi sa pun pozele si filmuletzul ...mare beleea Shiraz a mea. Tahel este si ea cu o singurzntza in ea si are o sonerie si cand si-o foloseste gataa innebunesti! Cosmarul meu incepe cateodata cand toti se cearta intre ei ...nu ma bag binenteles dar oricum nici calma nu poti fi. C-am asa este pe la noi zilnic..galagie mare ,multe discutii,terapii si ....divorturi!! Dar totusi totul si cu inca o maaare ,maaare dragoste de familie fericita si asta ma reculege in clipele critice cand cred ca explodez. Kali astept amanunte cum este cu indragosteala sa invatzam si noi putin. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Azi am fost nervoasa pentru ca am avut apa oprita cam 5 ore si nu am fost anuntati .Dar nervii au fost degeaba ca nu a pasat nimanui , apa a venit cind au terminat in strada lucrarea .Acum am facut stoc de apa ! |
| Sunt nervoasa si suparata! Azi este faza regionala a olimpiadei de matematica, iar primarul a inchis scolile pe motiva ca vor fi ploi abondante.Pierde o mare sansa sa ajunga la nationale! Nu-i corect!!!! |
|
| kali wrote: Am luat si noi in calcul varianta taxi dar nu functioneaza. Noi facem un serviciu de pick-up / drop-off profesional asa incat le imbinam pe toate cu maiestrie iar printre picaturi sau timpi morti mai facem si o plata, comision, shopping, ceva.
Kali, Cred ca nu m am exprimat eu corect ~Taxi scrie pe mine @ EU sunt Taxi ul ! Si cu toate restul la pachet! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Sunt noua pe forum dar azi ca niciodata simt nevoia de a ma plange. Am vazut ca aveti o sectiune speciala pentru ofuri asa ca o sa mi le vars si eu aici, poate ma mai calmez. M-am saturat sa ma tot intrebe socrii si prietenii de copil . Cand fac copil? Da ce dureaza atat (noi nu am vrut copii pana anul asta)? Daca mor si nu ii fac nepoti? Dar cine se gandeste ca o sa moara sau mai rau, ca o sa mor eu inainte sa fac copii? Vor sa danseze la petrecerea de botez iar eu nici nu vreau sa fac una Colac peste pupaza mai am si probleme la munca...mult stres care nu cred ca e benefic daca doresc sa raman gravida |
|
| Pai cam trebuie sa-ti educi socrii si prietenii , spunele ca pur si simplu nu e treaba lor. |
|
| Vremea !
|
|
| Azi am fost la cumparaturi la doua magazine Profi si Kaufland ! In ambele locuri m-am enervat pentru ca pretul de la raft nu e acelasi ca cel de la casa Le spui si toata lumea e nevinovata nu stie nimic !!!! NU am avut ce face decat sa las acolo produsele cu pricina . Cum procedati , cu cine rezolvati problema ? |
|
| In aceste cazuri se plateste pretul de la raft. Problema lor daca gresesc. |
|
| Desigur. O data am platit mai putin cu 100 lei pt. 1 Lego. Au schimbat pretul la raft, instantaneu. Lucky me! |
|
| Vanzatoarea zice ca ea nu stie nimic ! Sa tin lumea la rand sa vina sefa ?cum se face ? |
|
| Spui ca vrei produsul cu pretul de la raft si ceri sa cheme pe cineva care stie cum sa rezolve problema. La Carrefour m-au dus la centrul de informatii si acolo au rezolvat problema... la Kaufland au chemat pe cineva de la raionul respectiv, am verificat impreuna pretul de la raft ( eu am facut foto ... ea l-a luat ) si s-a rezolvat la casa. De fiecare data doamnele au fost super dragute... eu la fel. Oricine poate gresi. |
|
|