Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ma enerveaza ca m-am lasat pe mana sotului care mi-a spus ca cei de la gradinita ii asigura costumul de serbare Mariei si acum cand am sunat mi-au spus ca nu!! Acum ma gandeam sa-i inchiriez unul dar socrela a sugerat ca de banii aia mai bine ii cumparam o rochitza si o bentitza cu antene. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eii, sotii astia...niciodata nu te poti baza pe ce spun. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ati citit studiul/stirea aia cum ca barbatii se maturizeaza la 43 de ani? Da' nu-ti garateaza nimeni, de fapt?! |
|

| kali wrote:Ati citit studiul/stirea aia cum ca barbatii se maturizeaza la 43 de ani? Da' nu-ti garanteaza nimeni, de fapt?!
Doamne ajuta, desi nu prea cred.Al meu merge pe 42 si nu da nici un semn |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| kali wrote:Ati citit studiul/stirea aia cum ca barbatii se maturizeaza la 43 de ani? Da' nu-ti garateaza nimeni, de fapt?!
aoleu sa mor, asta cu garantatul a fost buna
|
|

| Speranta moare ultima. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cred ca am gresit topicul! Aici sunt nervi cu rasete si chicoteli si nu pot sa spun decat ca-mi place la nebunie! Rox, cunoastem, cunoastem! Hai, pupici, si sigur vei gasi o solutie buna! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ma enerveaza neputinta mea de a rezolva situatiile inedite aparute. |
|

| Pe mine ma enerveaza ca ma consum. Problemele, fie ele de orice natura, oricum au o rezolvare intr-un fel sau altul. De ce ma dau eu de ceasul mortii si ma stresez de nu mai pot... aia nu inteleg eu??!! Pai asa-mi sta ceasul la 50 de ani si gata!! Sau fac vreun accident cerebral de nu ma vad!!
Deci: ma enerveaza ca nu-mi gasesc starea zen fix cand am mai mare nevoie de ea...
|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| S-a tuns Stefan !Singur!Maine trebuie sa-l duc la tuns 0 ! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Oana pe la 4 ani m-am tuns si eu singurica si tot tunsa 0 am ajuns Sper ca nu te-ai suparat pe copil |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| praslea_cel_voinic wrote:Oana  pe la 4 ani m-am tuns si eu singurica si tot tunsa 0 am ajuns  Sper ca nu te-ai suparat pe copil Am ras infundat si am incercat sa-i explic ca e foarte rau ce a facut etc.,dar cred ca n-am fost foarte convingatoare .Bine ca nu mi-a tuns-o pe Giuli . |
|

| oanamaria wrote:S-a tuns Stefan !Singur!Maine trebuie sa-l duc la tuns 0 !
Experimenteza baiatul! Pe la 4-5 ani fiica-mea s-a dat cu lama pe picioare si a venit asa mandra la mine... |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Pe mine ma enerveaza ca in loc sa ma bucur de zilele acestea libete , si-a anuntat vizita cumnata-mea - a se citi soacra-.Si iar incep ,,sfaturi de buna credinta ,, despre cum sa... si cum sa..., si dupa aceea automat or sa inceapa si discutiile cu sotul asa ca si saptamana viitoare este compromisa , asta daca la sfarsitul saptamanii viitoare nu-si anunta vizita din nou si sa o tinem asa toata vara.Cu alte cuvinte trebuie sa ma inarmez cu muuuulta nesimtire si cu rabdare. |
|
|