Ma dau jos din pat !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Tuesday, October 31, 2006 8:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo, Andrei!
Kiki
Scris: Tuesday, October 31, 2006 9:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:

David, esti baiat mare! bounce bounce bounce

Acum-acum veniti si voi! Pupicei! pupici pupici
taki
Scris: Tuesday, October 31, 2006 9:02 PM
Nivel

Kiki wrote:

Acum-acum veniti si voi! Pupicei! pupici pupici

ras
TatyKS
Scris: Tuesday, November 7, 2006 12:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ma chinui si eu de cateva saptamani sa o invat pe Karina sa coboare din pat intai cu picioarele dar nici o sansa ...ea tot in cap ar vrea sa coboareras, nu o pot lasa sub nici o forma nono singura in patul mare.
De urcat ar vrea sa se urce peste tot, ...alaltaieri a reusit sa se urce in caruccior, aseara in premergatorsic si ramase cocotata si nu mai putea sa se mistehohot, si stie sa se de-a si jos...dar din pat deloc.banghead
Kiki
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:24 PM
Nivel

Taty, ai rabdare draga mea. David a reusit performanta asta intre 10 si 11 luni...Singur! Oricat m-am chinuit eu sa il invat tot cu capul inainte vroia...l-am lasat sa cada, bineinteles fiind langa el sa intervin in caz de cazatura direct in cap...s-a invatat singur ca face buba daca coboara cu capul inainte si singur s-a invatat sa coboare cu picioarele in jos, nu cu capul. Acum escaladeaza orice fara probleme!
TatyKS
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:43 PM
Nivel

Bravo tie Dav! Sa vii sa-i dai lectii si Karinei...care e camicaze la acest capitolras
Mersi Kiki, o sa am muuuuulta rabdare ca nu am ce sa facpupici
Kiki
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:45 PM
Nivel

Exact. Nu ai ce sa faci. Decat sa astepti. O sa vezi tu ca atunci cand o sa te astepti mai putin se va intampla. Asa s-a intamplam la noi. Citeam pe canapea si deodata ma trezesc cu Dav langa mine, ca vrea sa imi ia cartea...Am ramas cu gura cascata ca nu stiam cum s-a urcat. Intai a invatat sa se urce si abia dupa o perioada a invatat sa se dea jos de unde s-a urcat ras
Miri
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Deci si noi mai avem de asteptat!Inca nu stie sa se urce in pat, iar coborirea o face tot cu capul inainte!ras
TatyKS
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:48 PM
Nivel

Pai cred ca asa o sa se intample si la noipupici , ea se catara mai usor dupa cate vad eupupici ...mai e putin si sa urca si in pat si o sa si coboarepupici
kali
Scris: Tuesday, November 7, 2006 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Si noi ne incadram in " peisaj" : stie sa se cocoate, dar coborarea tot gen "kamikaze" e... si nu da semne de dezmeticire...
Alyna
Scris: Wednesday, August 1, 2007 12:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Matei a invatat sa urce in pat si mai nou,din pat se urca pe biroufool Eram la calculator intr-o zi si ma trezesc cu Matei pe pat,langa birou.In cateva clipe era pe tastatura mea,in drum spre mouse.De dat jos,la inceput se dadea tot cu capul innainte,dar acum il invata mama mea cum sa se dea cu piciorusele mai intai, si vad ca a prins ideea.Aaaa....si alta chestie:eu in sufragerie am coltar iar Matei se catara cu piciorusele pe spatar pana ajunge sus si sta sprijinit,cu jumatate de corp pe partea cealalta de spatar.Am tras o spaima groaznica cand l-am vazut prima data cum face asta,ca am crezut ca o sa cada in capnervi
taki
Scris: Wednesday, August 1, 2007 1:51 PM
Nivel

Sasha se catara pe bara de la patut. Deja ma gandesc sa-i schimb patul.
mihaela75
Scris: Wednesday, August 1, 2007 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
taki, ai grija cu barele de la patut.Poti sa-i tai vreo doua sa-i faci ca o usita pe unde sa poata ea cobora si urca ca de-acum e fata mare pupici

la capitolul "dat jos din pat" noi suntem profesionosti bounce Am avut pat cu deschizatura de la inceput si acum se da jos intr-o secunda dar nu se mai poate urca sic .E prea pitica ras
taki
Scris: Wednesday, August 1, 2007 3:45 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
taki, ai grija cu barele de la patut.Poti sa-i tai vreo doua sa-i faci ca o usita pe unde sa poata ea cobora si urca ca de-acum e fata mare pupici

Noi avem patut pliant, vreau sa-l schimb cu unul gen masinuta sau barbie dar mai asteptam pana vine Taka in septembrie ca sa fie cadou de la el!firstprize

O sa am grija, deja sa stii ca stau cam stresata daca se trezeste si nu sunt in camera. uff pale
mihaela75
Scris: Wednesday, August 1, 2007 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
love love love love ups, reintalnire placuta ...si cu scantei love love ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.