Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Bravo, Andrei!  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Acum-acum veniti si voi! Pupicei! |
|

| Kiki wrote:Acum-acum veniti si voi! Pupicei!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma chinui si eu de cateva saptamani sa o invat pe Karina sa coboare din pat intai cu picioarele dar nici o sansa ...ea tot in cap ar vrea sa coboare , nu o pot lasa sub nici o forma singura in patul mare. De urcat ar vrea sa se urce peste tot, ...alaltaieri a reusit sa se urce in caruccior, aseara in premergator si ramase cocotata si nu mai putea sa se miste , si stie sa se de-a si jos...dar din pat deloc. |
|

| Taty, ai rabdare draga mea. David a reusit performanta asta intre 10 si 11 luni...Singur! Oricat m-am chinuit eu sa il invat tot cu capul inainte vroia...l-am lasat sa cada, bineinteles fiind langa el sa intervin in caz de cazatura direct in cap...s-a invatat singur ca face buba daca coboara cu capul inainte si singur s-a invatat sa coboare cu picioarele in jos, nu cu capul. Acum escaladeaza orice fara probleme! |
|

| Bravo tie Dav! Sa vii sa-i dai lectii si Karinei...care e camicaze la acest capitol Mersi Kiki, o sa am muuuuulta rabdare ca nu am ce sa fac |
|

| Exact. Nu ai ce sa faci. Decat sa astepti. O sa vezi tu ca atunci cand o sa te astepti mai putin se va intampla. Asa s-a intamplam la noi. Citeam pe canapea si deodata ma trezesc cu Dav langa mine, ca vrea sa imi ia cartea...Am ramas cu gura cascata ca nu stiam cum s-a urcat. Intai a invatat sa se urce si abia dupa o perioada a invatat sa se dea jos de unde s-a urcat |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Deci si noi mai avem de asteptat!Inca nu stie sa se urce in pat, iar coborirea o face tot cu capul inainte! |
|

| Pai cred ca asa o sa se intample si la noi , ea se catara mai usor dupa cate vad eu ...mai e putin si sa urca si in pat si o sa si coboare |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi ne incadram in " peisaj" : stie sa se cocoate, dar coborarea tot gen "kamikaze" e... si nu da semne de dezmeticire... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Matei a invatat sa urce in pat si mai nou,din pat se urca pe birou Eram la calculator intr-o zi si ma trezesc cu Matei pe pat,langa birou.In cateva clipe era pe tastatura mea,in drum spre mouse.De dat jos,la inceput se dadea tot cu capul innainte,dar acum il invata mama mea cum sa se dea cu piciorusele mai intai, si vad ca a prins ideea.Aaaa....si alta chestie:eu in sufragerie am coltar iar Matei se catara cu piciorusele pe spatar pana ajunge sus si sta sprijinit,cu jumatate de corp pe partea cealalta de spatar.Am tras o spaima groaznica cand l-am vazut prima data cum face asta,ca am crezut ca o sa cada in cap |
|

| Sasha se catara pe bara de la patut. Deja ma gandesc sa-i schimb patul. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki, ai grija cu barele de la patut.Poti sa-i tai vreo doua sa-i faci ca o usita pe unde sa poata ea cobora si urca ca de-acum e fata mare
la capitolul "dat jos din pat" noi suntem profesionosti Am avut pat cu deschizatura de la inceput si acum se da jos intr-o secunda dar nu se mai poate urca .E prea pitica |
|

| mihaela75 wrote:taki, ai grija cu barele de la patut.Poti sa-i tai vreo doua sa-i faci ca o usita pe unde sa poata ea cobora si urca ca de-acum e fata mare
Noi avem patut pliant, vreau sa-l schimb cu unul gen masinuta sau barbie dar mai asteptam pana vine Taka in septembrie ca sa fie cadou de la el!
O sa am grija, deja sa stii ca stau cam stresata daca se trezeste si nu sunt in camera. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| ups, reintalnire placuta ...si cu scantei |
|
|