Profil: M2m2m2
Despre
Utilizator: M2m2m2
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, June 30, 2018
Ultima vizita: Tuesday, April 16, 2019 12:33 PM
Numarul de postari: 1,081
[0.10% din toate postarile / 0.48 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 73
Postat: Sunday, April 14, 2019 5:28 PM
MinnieMouse wrote:
As dori sa mai pun o intrebare . Am vazut ca una dintre voi a avut o infectie urinara. Si eu acum 3 luni am urinat cu sange am avut o infectie cinstita. Am luat tratament si cam in doua , trei saptamâni mi.a trecut dar am ramas cu un disconfort in zona vezici. Mai precis cand este frig urinez des sau simt acolo o presiune la fel si daca apasa pe vezica cum ar fi plina mereu. Am fost la urolog la ginecologie ,merg des.. încercând sa ramân insarcinata.. Nu imi gaseste nici o cauza. Totul este bine lama si Papanicolau au iesit bune. A mai pa?it cineva asa?

I-mi pare rau pt z1 , pt infectii urinare repetate trebuie tratat si sotul aceeasi problema o am si eu , tratamentul trebuie dat dupa urocultura.( la mine a functionat injectabil ampicilina cu gentamicina pt ca aveam si e-coli) .
Apoi este un medicament natural Cistone parca ,ma ajutat fff mult!
Dupa zeci de antibiotice luate aproape mereu ,si reaparea mereu eram distrusa ca nu mai stiam ce sa iau , un medic urolog mia spus ca la contact sexual o iau de la sot , si el de la mine trebuie tratament amandoi in acelasi timp!
Postat: Sunday, April 14, 2019 2:28 PM
MinnieMouse wrote:

Am facut alaltaieri dar sincer nu stiu ce sensibilitate avea. Cel mai probabil este menstruatieCray
Luna aceasta am avut ovulatia in ziua 14 de aceea speram sa fi ramas. Totul este foarte bine. Dar daca nu am ramas nici luna aceasta pe mai departe trebuie sa fac laparascopie ceea ce nu imi doresc si cel mai probabil o sa ma interesez de Fiv.
Multumesc pentru ca mi.ai raspunspupici

MinnieMouse , mai sus ai scris ov in z 12 , aici ai scris ov z 14 ,e o diferenta ,poate veni menstruatia cum poate fi implantarea, depinde si de faza ta luteala de dupa ovulatie a mea e de 14 z deci testul sensibil iesea pozitiv in z 23 a ciclului, daca e implantare acum , testul va arata pozitiv dupa 2 zile!
Postat: Friday, April 12, 2019 11:48 PM
eve23 wrote:
Buna fetelor. Iar se întâmpla ceva ciudat cu ovulatia mea. Oare luna asta sa ovulez mai repede? Ar fi super in condi?iile in care in ultimele luni ovulatia a fost in zilele 23,28.... numai ca de data asta nu au mai ie?it atât de închise liniu?ele ca cele de lunile trecute daca va mai amintit de ele. Voi ce zice?i? Ata?ez câteva poze cu testele de ovulatie. Cel cu a doua liniuta mai închisa e de mar?i, apoi miercuri ?i azi...la cel de azi am facut poza mai tarziu dar era vizibil negativ...specific ca mar?i am fost in ziua 17 a cm
https://ibb.co/7t2cXLN
https://ibb.co/9NrmnV1
https://ibb.co/WD82D56

Dupa teste miercuri ai avut ovulatia ,pt ca primul e pozitiv parerea mea !

Si la mine e ceva ciudat , azi am avut niste firicele maro in mucus egg sunt z22 a ciclului , nu am avut contacte in perioada fertila ( primul z 6 apoi
pauza si contact in z17) ovulatia o banuiesc in z 12 , nu stiu ce este ,nu mai vreau controale m-am saturat , sarcina nu are cum , e SF sa raman!
Postat: Thursday, April 11, 2019 2:50 PM
Mihaela14 wrote:

Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate?

Cum vedeti testul ??? Eu nu reusesc :((
Puneti una dintre voi sa vedem si noi !!
Postat: Thursday, April 11, 2019 2:44 PM
ruxy_ wrote:

Buna!
Am o intrebare:
Sambata m-am programat la Medsana pentru AMH, atunci voi fi in ziua 14 a cm, pot face fsh, estradiol si lh, chiar daca acestea se fac in z15 a cm?

Eu am facut z2 primele apoi z15 apoi z21 sa vad cum incepe luna si cum merg hormoni,cred ca e mai important z2 sa vada cum incep!
Nu are nimic nici z14 , dar le citesti la faza de ovulatie !
Eugenia felicitari din toata inima ! newclap
Postat: Wednesday, April 10, 2019 11:03 PM
Trestiuta wrote:
Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta..computerlove grup

Bine ai venit , Dumnezeu sa va dea o minune si sa sari gardul repede! grup
Postat: Wednesday, April 10, 2019 10:31 PM
galiopiaduo@yahoo.com wrote:
Clap doar ca dupa aceasta interven?ie trebuie sa merg la un endocrinolog pentru medicamente . probabil ca îmi va da ?i ia ceva . La hematologie nu am putut face programare decât peste 3 luni. Care din voi a?i facut laparoscopie este dureroasa , dance eu sunt ?i o fire fricoasa . Eu ma agit toata barbatemiu îmi spune sa nu mai fiu a?a ?i sa nu mai stau toata ziua cu telefonul in mana pe YouTube sa ma uit la aceste operati laparoscopice. Sunt a?a din cauza cezarienei care am avut-o acum 11 ani a fost horror . Pentru mine a ramas o trauma eram ?i mica din cauza asta . Va pup dulce fetelor multa sanatate ?i bebei la toate .poate cu ?ansa asta de la Dumnezeu voi ramâne ?i eu însarcinata

Laparascopia se face cu anestezie generala ,deci nu ai ce sa simti ,ai face sa bine sa nu mai citesti si sa nu vezi nimic ca stie medicul ce trebuie sa faca !
Ai scris ca ai facut hsg si trompele au lichid ,acum scrii ca doar un eco 4d , ai spus ca ai infectie nici un dr.din acesta romanie nu poate face hsg cu infectie, lichidul pe trompe nu se vede la eco ...sincer nu inteleg nimic , asta e ultimul mesaj la care iti raspund !
E o cacialma in tot ce zici , si nu esti coerenta in nimic !
Sincer am obosit !
Postat: Wednesday, April 10, 2019 7:12 PM
galiopiaduo@yahoo.com wrote:
Buna fetelor sper sa nu va deranjez . Ieri am fost la clinica med live uniri la doctor ple? liana pentru histerografie dar nu a putut sa îmi faca pentru ca este trompele uterine pline cu lichid . Faza este ca ma programat mar?i pentru laparoscopie mie o frica de mor ce parere ave?i despre opera?ia in sine ??? Tot ce a aberat nebuna de a doua doctora nu este nimic adevarat doar ca sunt probleme cu analizele de sânge care spune doctora sunt normale pentru ovare polichistice .Crayva ??

Ai facut Rmn??
Ma bucur ca te-a linistit !
Vezi ca esti ok! Ai plans degeaba!
Postat: Tuesday, April 9, 2019 11:16 PM
eugeia wrote:
Mul?umesc mult! computerlove
Atunci merg mâine si la beta 2 la acela?i laborator ca sa fie relevanta :)

Felicitari topai topai
Da acelasi laborator ! Asteptam dublarea yes
Bine ai revenit primavera!
Postat: Monday, April 8, 2019 2:34 PM
eugeia wrote:

Multumesc :)! E ok a?tept pana mâine mai sigur, eu ma gândeam sa nu cumva sa nu iasa la beta, l-am facut la 11 zile dpo.

Nici un dubiu iese la 11 zile dpo doar daca stii sigur cand a fost ovulatia , si test iese a 11 z dpo! computerlove