|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumim, Ely! Un pupic pentru tine si unul pentru Karina! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Of Miri!
cum se mai simte printesa mica? sper ca e mai bine, draguta de ea! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sara, pupam si noi "bubu" ca sa treaca mai repede. In rest, daca va mai fi vreodata nevoie, si eu recomand crema de tataneasa si un unguent numit Dermocare. Noua ne-a reparat foarte bine juliturile din genunchi, ca, deh! avem pantaloni scurti si pietre gramada pe afara! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Sara, pupam si noi "bubu" ca sa treaca mai repede. In rest, daca va mai fi vreodata nevoie, si eu recomand crema de tataneasa si un unguent numit Dermocare. Noua ne-a reparat foarte bine juliturile din genunchi, ca, deh! avem pantaloni scurti si pietre gramada pe afara!
Il iei de la farmacie? Ca am inceput si noi de o saptamana cu julituri in genunchi. ma gandeam sa imi iau sticluta cu spirt afara, dar nu stiu daca nu il arde cumva... |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki , spirtul arde doar la suprafata ! Nu e indicat. Cel putin eu asa stiu. Mai bun e Bephantene-ul ! Sau cauta un unguent cu bethadine , ca asta e antiseptic chirurgical, mult mai bun ! Sau.... genunchiereeeee ! |
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki wrote:
Il iei de la farmacie? Ca am inceput si noi de o saptamana cu julituri in genunchi. ma gandeam sa imi iau sticluta cu spirt afara, dar nu stiu daca nu il arde cumva...
Da, Kiki! E recomandat de dermatolog de cand aveam alergie la soare! Si face minuni! El este utilizat si in cazul interventiilor chirurgicale, asa ca iti inchipui ca e puternic si eficient! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Miri, sa treaca bubitele Sarei repede-repede! Pune-i sosetute pana la vindecare completa, pt siguranta. Kiki, pentru afara cel mai bun e sprayul Oximed, de care zicea si Miri, nu arde si formeaza repede o pelicula protectoare pe rana. Si e comod de utilizat cand nu ai coditii de igiena. O sa cumpar si eu Dermocare, ca daca vedeti genunchii lui Mihaita care sta in curte de dimineata si pana seara... |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumesc de sfaturi. o sa ii iau ori Oximed ori Dermocare, ca deja are ambii genunchi juliti si zeci de vanatai...Imi e jena sa-l imbrac in pantaloni scurti cu atatea vanatai, sa nu zica lumea ca il batem |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri, cum s-a mai simtit Sara azi? Ati putut iesi afara? |
| Azi am fost la plimbare, in doua ture, dintre care una foarte lunga... Chiar daca Sara a vrut mai mult in bratze, tot e bine...Suntem pe drumul cel bun! Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si pupam juliturile piticilor, sa treaca mai repede! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Azi am fost la plimbare, in doua ture, dintre care una foarte lunga... Chiar daca Sara a vrut mai mult in bratze, tot e bine...Suntem pe drumul cel bun! Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si pupam juliturile piticilor, sa treaca mai repede! Ma bucur ca Sara e mai bine. lasa ca maine o sa merga numai pe jos. |
| Azi am stat in casa, pentru ca a plouat, a fost urat si rece...Dar piciorushele Sarei arata din ce in ce mai bine! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mie mi s-a sugerat de tipa de la magazinul de pantofi ptr copii ca intotdeauna cand le luam o pereche de papucei noi sa le poarte cu sosete la primele 3 incaltari. Papucul se modeleaza dupa forma piciorului si se evita astfel riscul unor basici, etc. |
|
| Multumesc de sfat, Roxanel! Ideea este ca fiecare pereche de papucei sau sandalutze le-a purtat mai intai in casa, cu ciorap...doar de vreo 3-4 ori am renuntat la sosete si se pare ca nu a fost o idee buna! |
|
|