M-au jenat papuceii !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Tuesday, May 29, 2007 10:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multumim, Ely!
Un pupic pentru tine si unul pentru Karina!pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, May 30, 2007 3:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Of Miri!plans plans banghead

cum se mai simte printesa mica? sper ca e mai bine, draguta de ea!pupici love
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, May 30, 2007 4:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Sara, pupam si noi "bubu" ca sa treaca mai repede. In rest, daca va mai fi vreodata nevoie, si eu recomand crema de tataneasa si un unguent numit Dermocare. Noua ne-a reparat foarte bine juliturile din genunchi, ca, deh! avem pantaloni scurti si pietre gramada pe afara!ras
Kiki
Scris: Wednesday, May 30, 2007 8:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

cute_baby_of_mine wrote:
Sara, pupam si noi "bubu" ca sa treaca mai repede. In rest, daca va mai fi vreodata nevoie, si eu recomand crema de tataneasa si un unguent numit Dermocare. Noua ne-a reparat foarte bine juliturile din genunchi, ca, deh! avem pantaloni scurti si pietre gramada pe afara!ras

Il iei de la farmacie? Ca am inceput si noi de o saptamana cu julituri in genunchi. ma gandeam sa imi iau sticluta cu spirt afara, dar nu stiu daca nu il arde cumva...
Maria & Mario
Scris: Wednesday, May 30, 2007 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki , spirtul arde doar la suprafata ! Nu e indicat. scratch Cel putin eu asa stiu. Mai bun e Bephantene-ul ! Sau cauta un unguent cu bethadine , ca asta e antiseptic chirurgical, mult mai bun ! Sau.... genunchiereeeee ! sic ras
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, May 30, 2007 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki wrote:

Il iei de la farmacie? Ca am inceput si noi de o saptamana cu julituri in genunchi. ma gandeam sa imi iau sticluta cu spirt afara, dar nu stiu daca nu il arde cumva...

Da, Kiki! E recomandat de dermatolog de cand aveam alergie la soare! Si face minuni! El este utilizat si in cazul interventiilor chirurgicale, asa ca iti inchipui ca e puternic si eficient!
mommy
Scris: Wednesday, May 30, 2007 8:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Miri, sa treaca bubitele Sarei repede-repede! Pune-i sosetute pana la vindecare completa, pt siguranta. pupici
Kiki, pentru afara cel mai bun e sprayul Oximed, de care zicea si Miri, nu arde si formeaza repede o pelicula protectoare pe rana. Si e comod de utilizat cand nu ai coditii de igiena.
O sa cumpar si eu Dermocare, ca daca vedeti genunchii lui Mihaita care sta in curte de dimineata si pana seara...
Kiki
Scris: Wednesday, May 30, 2007 8:56 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Multumesc de sfaturi. o sa ii iau ori Oximed ori Dermocare, ca deja are ambii genunchi juliti si zeci de vanatai...Imi e jena sa-l imbrac in pantaloni scurti cu atatea vanatai, sa nu zica lumea ca il batem uff
MNiko
Scris: Wednesday, May 30, 2007 9:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miri, cum s-a mai simtit Sara azi? Ati putut iesi afara?
Miri
Scris: Wednesday, May 30, 2007 10:34 PM
Nivel

Azi am fost la plimbare, in doua ture, dintre care una foarte lunga...ras
Chiar daca Sara a vrut mai mult in bratze, tot e bine...Suntem pe drumul cel bun!
Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si pupam juliturile piticilor, sa treaca mai repede!pupici pupici pupici
MNiko
Scris: Wednesday, May 30, 2007 10:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miri wrote:
Azi am fost la plimbare, in doua ture, dintre care una foarte lunga...ras
Chiar daca Sara a vrut mai mult in bratze, tot e bine...Suntem pe drumul cel bun!
Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si pupam juliturile piticilor, sa treaca mai repede!pupici pupici pupici

Ma bucur ca Sara e mai bine. lasa ca maine o sa merga numai pe jos.pupici
Miri
Scris: Thursday, May 31, 2007 9:17 PM
Nivel

Azi am stat in casa, pentru ca a plouat, a fost urat si rece...Dar piciorushele Sarei arata din ce in ce mai bine!yes
Roxanel
Scris: Sunday, June 3, 2007 6:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Mie mi s-a sugerat de tipa de la magazinul de pantofi ptr copii ca intotdeauna cand le luam o pereche de papucei noi sa le poarte cu sosete la primele 3 incaltari. Papucul se modeleaza dupa forma piciorului si se evita astfel riscul unor basici, etc.
Miri
Scris: Sunday, June 3, 2007 1:26 PM
Nivel

Multumesc de sfat, Roxanel!pupici
Ideea este ca fiecare pereche de papucei sau sandalutze le-a purtat mai intai in casa, cu ciorap...doar de vreo 3-4 ori am renuntat la sosete si se pare ca nu a fost o idee buna!banghead banghead banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.