Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute esti o mamica frumoasa,sa-ti fie de bine |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cute... sclipesti! Esti foarte frumoasa Taki, n-am cuvinte... tu ai nascut? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Taki, Cute...ma bucur ca aveti grija de voi! fetele...sa ramaneti mereu la fel de frumoase
...am inceput si eu timid o revolutie: astazi m-am vopsit ptr prima data (culoarea e un ciocolatiu), urmeaza sa ma tund cand vine prietena mea din Bucuresti (caci nu am curaj sa ma las pe mana altcuiva). Poze nu am cum sa pun...cel putin deocamdataSunt oarecum multumita de rezultat...spun oarecum ptr ca nu prea mi-a ajuns vopseaua (parca am fost batuta in cap caci nu mi-a trecut prin gand sub nicio forma ca am parul destul de des si s-ar putea sa nu-mi ajunga un singur tub)...oricum, rezultatul e satisfacator |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Misha, pentru revolutie. Si eu m-am tuns...scurt de tot. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Kiki wrote:Bravo, Misha, pentru revolutie. Si eu m-am tuns...scurt de tot.
Scurt - scurt ? Cat de scurt ? Vrem poze ! Eu una nu mi te imaginez deloc cu parul scurt. Eu nu am vrut scurt, dar tot scurt am ajuns |
|
| Stati asa sa imi culc copilul si vine si poza.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| wow, kiki, de-abia astept sa te vad |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki, sa nu uiti de poze! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki sa nu cumva sa te faci ca ai uitat de poza mai ales ca eu chiar astazi ma gindeam ca ar trebui sa ma tund scuuuurt. Hai te rog aratane poze , poate asa ma hotarasc si eu sa ma tund scurt... |
|
| Gata! Am facut doua poze in care se vede foarte bine tunsoarea! Scuzati fata obosita!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Kiki, vad ca esti curajoasa. Iti sta bine si scurt si lung. Dya, lasa-ti parul in pace abia acum l-ai tuns...vezi ca inapoi nu-l poti pune |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Bravo, Misha, pentru revolutie. Si eu m-am tuns...scurt de tot.
Super, Cris, asta da revolutie. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Foarte, foarte frumos, Kikicita! Iti este fata mai luminoasa! Felicitari! Misha, de-abia astept sa te vad..ciocolatie! Mie imi cresc sprancenele si le dau cu ulei de ricin...poate o sa ajung sa le dau pe spate, alta revolutie n-am inceput! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Kiki, sa iti fie de bine. Iti sta suuuuuper! Mi se pare ca te intinereste foarte mult tunsoarea. O sa vezi daca nu o sa creada lumea de acum incolo ca esti sora putin mai mare a lui David. |
|
| Fetelor, va multumesc pentru cuvintele voastre! |
|
|