Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| M-am vopsit.
Si am mai slabit putin: :009:
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumos, Taki! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo Taki ! Pai numai a mamica de ciufulici nu ma arati tu acum. Super te prinde culoarea . Cat despre kilograme..... felicitari ! |
|
|
Si ca sa o vedeti si pe frezata mea... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei, doua frumoase ! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Taki pentru kg date jos...(cred ca dorul de Taka te-a ajutat ) si pentru noua culoare de par...iti sta foarte bine. :002: Pupici pentru ciufulici! |
|
| taty wrote:Felicitari Taki pentru kg date jos...(cred ca dorul de Taka te-a ajutat ) si pentru noua culoare de par...iti sta foarte bine. :002: Pupici pentru ciufulici!
Intoarcem pupiceii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Da si mie imi place noul look Taki sunteti frumoase amandoua.Poti sa-mi zici si mie te rog cand te-ai tuns cum ai cerut ca eu cred ca m-as tunde si eu asa ca-mi place. |
|
| Ely wrote:Da si mie imi place noul look Taki sunteti frumoase amandoua.Poti sa-mi zici si mie te rog cand te-ai tuns cum ai cerut ca eu cred ca m-as tunde si eu asa ca-mi place.
Am o coafeza foarte buna...nu i-am spus ce tunsoare sa-mi faca, m-am lasat pe mana ei. Iar despre noua mea culoare, am stabilit amandoua, urmanad ca peste vreo 2 saptamani sa-mi fac niste suvite mai deschise...sau, poate ramas asa.
Pentru cine este interesat, o recomand cu cea mai mare placere, numai ca trebuie sa va programati din timp, salonul fiind super aglomerat. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| Super, taki. Tu intineresti pe zi ce trece. Chiar faci revolutie! |
|
| evelina27m wrote:Super, taki. Tu intineresti pe zi ce trece. Chiar faci revolutie!
Pai, trebuie sa ma simt bine-n pielea mea si cum altfel decat...rasfatata.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| imi placeeeeee...vreau si euasa culoare am cautat si eu dar trebuie sa mai astept ca parul meu e f. degradat si fac tratament peste vreo doua sapt ma revolutionez si eu |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Taki, arati super! Felicitari! Eu ma revolutionez maine. M-am hotarat sa ma tund si sa ma vopsesc. De blonda, raman inca blonda, dar voi vedea cum ma va tunde, pentru ca si eu dau mana libera coafezei. Problema ca de data asta, e una noua! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Taki, super imi place cum iti sta. Cute baby of mine, asteptam pozici, ai grija , hotaraste-te cat vrei sa taie si insista sa nu depaseasca acea lungime. Altfel te trezesti ca mine, ca nu reuseam nici sa-mi prind parul in coada .
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki, iti sta foarte bine cu culoarea asta! Lenus, asteptam pozele! |
|
|