Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| am revenit cu frizura kry attached the following image(s):

|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Super, kry.
|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Esti o draguta, ma bucur sa te "vad"! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ce de mamici frumoase!!! Eu abia la vara viitoare imi mai schimb coafura....pana atunci...astept (sa creasca) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Kry iti vine tare bine noul look |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kry, unde ai stat ascunsa pana acum? Esti tare frumusica! Alinus, ce revolutie sa arat eu? Sunt nevopsita de muuulte luni (noroc ca e blond pe blond si nu se vede cumplit de rau), sunt vai de sufletul meu... Si cine sa-mi faca poze?!? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alina SUPEEEEEEEER asta da REVOLUTIE. Catinca este o domnisoara in toata regula . Sper ca Alin si Tudor apreciaza ce fete frumoase au acasa.
Kry arati foarte bine si tu esti o adevarata revolutionata.
Bravo fetelor. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Alina, arati foarte bine !
Kry, in sfarsit te vedem dupa o oarecare absenta. Imi place cum iti sta, arati foarte bine. |
|
| dya wrote:Alina  SUPEEEEEEEER asta da REVOLUTIE. Catinca este o domnisoara in toata regula . Sper ca Alin si Tudor apreciaza ce fete frumoase au acasa.
Multumesc, Dya. Cum sa nu aprecieze?! Doar suntem fetele lor.
Multumesc, Adriana. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kry iti sta foarte bine schimbarea! Alina arati suuuper...oare tu ai copiii? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sunteti foarte frumoase fetelor! Noroc cu topicul asta ca ne mai ocupam si de noi, nu doar de pitici "aici"sau "pe vine" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Alina si Kry, aratati de milioane, bravo voua. Lasa ca termin si eu curatenia si sa vezi ce boboc de fata ma fac. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| va multumesc |
|
| taty wrote:Alina arati suuuper...oare tu ai copiii?  [/b] Multumesc, copiii am, doi, doua minuni.
g_nicoleta2000 wrote:Alina si Kry, aratati de milioane, bravo voua. Lasa ca termin si eu curatenia si sa vezi ce boboc de fata ma fac.
Astept sa termini cu lacurile si vopsele din casa, ca sa te poti apuca de revolutia ta. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| O multime de mamici dragute bravoooo, felicitariiiii Ma bucur ca nu ati uitat de voi .... Bineinteles ca pentru mame copiii sunt pe primul loc, dar pe al doilea loc consider ca ar trebui sa fie ele si nu sotii Bafta in continuare si sa fiti cit mai frumoase |
|
|