Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Pozici, pozici !
Sa va fie de bine !
Eu sunt o nashpete , ca de cateva zile nu am apa calda si nu ma indur sa fac baie pe cap cu apa rece, ca de incalzit, imi trebuie un butoi intreg.Vad ca abia acum, timid de tot, incepe sa curga un firicel calai de apa calda.M-am intors cumva in comuninm si nu mi-am dat seama ?Ca am vazut saptamana trecuta ca au oprit si curentul de vreo 5 ori ! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Stelute, din ce am vazut in pozicile de la intalnirea de ieri, arati fenomenal, asa ca te rog, nu fi modesta ca nu e cazul. cu sau fara par spalat, esti superba. Ely, asa aveam si eu frizura , si mi l-am inscarit putin (adevarul e ca a taiat cam mult ,i-am zis maxim 10 cm si a taiat vreo 20, dar m-am obisnuit si m-am consolat cu ideea ca va creste) Daca reusesc sa descarc ceva poze va arat.Ideea e ca tot desfacut il port, dar asa se mai poate aranja cat de cat. Sunteti tare frumoase, toate. |
|

| kry wrote:Stelute, din ce am vazut in pozicile de la intalnirea de ieri, arati fenomenal, asa ca te rog, nu fi modesta ca nu e cazul.
Nu-s modesta, sunt realista:ieri mi-am pieptanat calota si cand m-am vazut aseara in poze, m-am crucit cand am vazut calota rasculata !Abia astept sa imi bag o tona de balsam si masca in claia asta de par, ca poate asa se "cuminteste" si el si sta mai lipit de cap !
Apropos de revolutie: de cateva zile mi se rup unghiile din carne.Sa fie lipsa de calciu?Ca ieri Taty imi spusese ca si ametelile si starile de rau tot de la lipsa de calciu pot.fi.E drept ca de duminica seara si pana cum nu prea am mancat (ceva-ceva am ciugulit, dar nu pot spune ca am mancat) si inca nu mi-a revenit pofta de mancare.Probabil dupa perioada de acomodare cu absenta lui Matei voi incepe sa revin la normal.Sa iau ceva calciu?Culmea este ca beau lapte batut in fiecare zi cate 1-2 cani, deci, ar cam trebui sa am calciu... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| stele_pe_cer wrote:Apropos de revolutie: de cateva zile mi se rup unghiile din carne.Sa fie lipsa de calciu?Ca ieri Taty imi spusese ca si ametelile si starile de rau tot de la lipsa de calciu pot fi.
Eu cred ca are dreptate Taty, e lipsa de calciu, cat despre alimentatia ta, se poate sa nu se fixeze. |
|

| Alina wrote:
Eu cred ca are dreptate Taty, e lipsa de calciu, cat despre alimentatia ta, se poate sa nu se fixeze.
Stiu ca voi fi putin off-topic, dar daca tot am apucat sa vorbesc despre lipsa de calciu, imi poate recomanda cineva un produs cat de cat natural?Poate pe privat ar fi mai bine, ca sa evitam lungirea off-topicului meu !
|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
Unde sunt pozele? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si eu sunt in plina revolutie. Cu vopsea lavabila stropita fin pe o suvitza si cu vopsea Kober pe cuticule sunt o nebunie de femeie. Si ca parfum am ales diluantul de vopsea. Tinuta este formata din haine vechi pline de pete. Atata ma rog sa vine ziua de vineri dimineata cand tot varul si vopseaua ar trebui sa paraseasca casa. Nu promit poze ca sa nu le puneti la topicul "femei de groaza". |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| g_nicoleta2000 wrote:Si eu sunt in plina revolutie. Cu vopsea lavabila stropita fin pe o suvitza si cu vopsea Kober pe cuticule sunt o nebunie de femeie. Si ca parfum am ales diluantul de vopsea. Tinuta este formata din haine vechi pline de pete. Atata ma rog sa vine ziua de vineri dimineata cand tot varul si vopseaua ar trebui sa paraseasca casa. Nu promit poze ca sa nu le puneti la topicul "femei de groaza".
Esti haioasa foc. Mi te si imaginez... |
|
| Putina revolutie nu strica:
_
Pun si una facuta mai de aproape, eu sunt mai mult decat incantata de cum au iesit suvitele.
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari! Iti sta foarte bine! Esti frumoasa foc.  |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Alina, imi place tare mult .Si ai o stralucire in ochi... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Wow Alina ce mamica frumoasa esti,sa-ti fie de bine super
Kry astept poze cu noul look |
|
| Cris, kry, Ely, multumesc mult. Eu stiu cat de tare oi fi? Cat despre stralucire, este si multa inca... Kry, asteptam poze!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hopa! Mai, mai, ce mamica frumoasa! Alinus, sa-ti fie de bine revolutia, ca tare te mai prinde! Uite ce mandru e Tudor in bratele tale! Eu vreau poze si cu revolutionara Catinca! Pupici de la mine si de la Tudor! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Hopa! Mai, mai, ce mamica frumoasa! Alinus, sa-ti fie de bine revolutia, ca tare te mai prinde! Uite ce mandru e Tudor in bratele tale! Eu vreau poze si cu revolutionara Catinca! Pupici de la mine si de la Tudor!
Vine, vine si revolutionara Catinca. Nu se vad cine stie ce pentru ca nici nu-s cine stie ce, doar nu i-oi face suvite adevarate de la varsta asta?! Una dintre coafeze a zgandarit-o si i-a pus putin nuantator.
 Multumesc pentru aprecieri, Lenus, lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine, esti trasnet, nu ar fi rau sa apari si tu cu niste poze. |
|
|