M-am hotarat: fac revolutie!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 6, 2006 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Alina wrote:
yes yes yes Si eu am fost la coafor astazi: suvite + manichiura, pedichiura. Mai urmeaza cosmetica. Inclusiv Catinca are niste suvite roscate (cu nuantator), iar Alin nu a rezistat si si-a facut si el manichiura (eu de cand il bat la cap)

Pozici, pozicidance dance !

Sa va fie de binepupici !

Eu sunt o nashpeteangry , ca de cateva zile nu am apa calda si nu ma indur sa fac baie pe cap cu apa rece, ca de incalzit, imi trebuie un butoi intreg.Vad ca abia acum, timid de tot, incepe sa curga un firicel calai de apa calda.M-am intors cumva in comuninm si nu mi-am dat seamadisputa ?Ca am vazut saptamana trecuta ca au oprit si curentul de vreo 5 orirambo !
kry
Scris: Wednesday, September 6, 2006 1:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Stelute, din ce am vazut in pozicile de la intalnirea de ieri, arati fenomenal, asa ca te rog, nu fi modesta ca nu e cazul.pupici cu sau fara par spalat, esti superba.
Ely, asa aveam si eu frizura , si mi l-am inscarit putin (adevarul e ca a taiat cam mult ,i-am zis maxim 10 cm si a taiat vreo 20, dar m-am obisnuit si m-am consolat cu ideea ca va creste) Daca reusesc sa descarc ceva poze va arat.Ideea e ca tot desfacut il port, dar asa se mai poate aranja cat de cat.
Sunteti tare frumoase, toate.pupici
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 6, 2006 1:27 PM
Nivel

kry wrote:
Stelute, din ce am vazut in pozicile de la intalnirea de ieri, arati fenomenal, asa ca te rog, nu fi modesta ca nu e cazul.pupici

Nu-s modesta, sunt realista:ieri mi-am pieptanat calota si cand m-am vazut aseara in poze, m-am crucit cand am vazut calota rasculatarambo !Abia astept sa imi bag o tona de balsam si masca in claia asta de par, ca poate asa se "cuminteste" si el si sta mai lipit de capras !

Apropos de revolutie: de cateva zile mi se rup unghiile din carne.Sa fie lipsa de calciu?Ca ieri Taty imi spusese ca si ametelile si starile de rau tot de la lipsa de calciu pot.fi.E drept ca de duminica seara si pana cum nu prea am mancat (ceva-ceva am ciugulit, dar nu pot spune ca am mancat) si inca nu mi-a revenit pofta de mancare.Probabil dupa perioada de acomodare cu absenta lui Matei voi incepe sa revin la normal.Sa iau ceva calciu?Culmea este ca beau lapte batut in fiecare zi cate 1-2 cani, deci, ar cam trebui sa am calciu...
Alina
Scris: Wednesday, September 6, 2006 2:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Apropos de revolutie: de cateva zile mi se rup unghiile din carne.Sa fie lipsa de calciu?Ca ieri Taty imi spusese ca si ametelile si starile de rau tot de la lipsa de calciu pot fi.

Eu cred ca are dreptate Taty, e lipsa de calciu, cat despre alimentatia ta, se poate sa nu se fixeze.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 6, 2006 2:16 PM
Nivel

Alina wrote:

Eu cred ca are dreptate Taty, e lipsa de calciu, cat despre alimentatia ta, se poate sa nu se fixeze.

Stiu ca voi fi putin off-topic, dar daca tot am apucat sa vorbesc despre lipsa de calciu, imi poate recomanda cineva un produs cat de cat natural?Poate pe privat ar fi mai bine, ca sa evitam lungirea off-topicului meuras !

pupici
Miri
Scris: Wednesday, September 6, 2006 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Alina wrote:
yes yes yes Si eu am fost la coafor astazi: suvite + manichiura, pedichiura. Mai urmeaza cosmetica. Inclusiv Catinca are niste suvite roscate (cu nuantator), iar Alin nu a rezistat si si-a facut si el manichiura (eu de cand il bat la cap)

Unde sunt pozele?oare bataus
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, September 6, 2006 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Si eu sunt in plina revolutie. Cu vopsea lavabila stropita fin pe o suvitza si cu vopsea Kober pe cuticule sunt o nebunie de femeie. Si ca parfum am ales diluantul de vopsea. Tinuta este formata din haine vechi pline de pete.
Atata ma rog sa vine ziua de vineri dimineata cand tot varul si vopseaua ar trebui sa paraseasca casa.
Nu promit poze ca sa nu le puneti la topicul "femei de groaza".
Kiki
Scris: Wednesday, September 6, 2006 3:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

g_nicoleta2000 wrote:
Si eu sunt in plina revolutie. Cu vopsea lavabila stropita fin pe o suvitza si cu vopsea Kober pe cuticule sunt o nebunie de femeie. Si ca parfum am ales diluantul de vopsea. Tinuta este formata din haine vechi pline de pete.
Atata ma rog sa vine ziua de vineri dimineata cand tot varul si vopseaua ar trebui sa paraseasca casa.
Nu promit poze ca sa nu le puneti la topicul "femei de groaza".

hohot hohot hohot hohot Esti haioasa foc. Mi te si imaginez...hohot hohot
Alina
Scris: Wednesday, September 6, 2006 3:48 PM
Nivel

Putina revolutie nu strica:

_

Pun si una facuta mai de aproape, eu sunt mai mult decat incantata de cum au iesit suvitele.
Kiki
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Felicitari! Iti sta foarte bine! Esti frumoasa foc.
kry
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Alina, imi place tare mult .Si ai o stralucire in ochi...
Ely
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Wow Alina ce mamica frumoasa esti,sa-ti fie de bine super cool

Kry astept poze cu noul lookpupici
Alina
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:27 PM
Nivel

Cris, kry, Ely, multumesc mult. Eu stiu cat de tare oi fi? Cat despre stralucire, este si multa inca...
Kry, asteptam poze!!!
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Hopa! Mai, mai, ce mamica frumoasa! Alinus, sa-ti fie de bine revolutia, ca tare te mai prinde! Uite ce mandru e Tudor in bratele tale!
Eu vreau poze si cu revolutionara Catinca!
Pupici de la mine si de la Tudor!pupici pupici pupici
Alina
Scris: Wednesday, September 6, 2006 4:37 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Hopa! Mai, mai, ce mamica frumoasa! Alinus, sa-ti fie de bine revolutia, ca tare te mai prinde! Uite ce mandru e Tudor in bratele tale!
Eu vreau poze si cu revolutionara Catinca!
Pupici de la mine si de la Tudor!pupici pupici pupici

Vine, vine si revolutionara Catinca. Nu se vad cine stie ce pentru ca nici nu-s cine stie ce, doar nu i-oi face suvite adevarate de la varsta asta?! Una dintre coafeze a zgandarit-o si i-a pus putin nuantator.

Multumesc pentru aprecieri, Lenus, lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine, esti trasnet, nu ar fi rau sa apari si tu cu niste poze.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.